A&K MK43 MOD 0 New Model

- A&K MK43 MOD 0 New Model

- Ρυθμιζόμενη ταχυβολία

- Αποσπώμενη κάννη

- Γρήγορη αλλαγή ελατηρίου

- Βάρος: 6750 γρ

- Μήκος: 936 μμ

- Μήκος κάννης: 475 μμ

- Ταχύτητα: 350 FPS

- Περιλαμβάνει το ΜΚ43, γεμιστήρα, μπαταρία και φορτιστή

Περισσότερες λεπτομέρειες...

399,00 €

2308

Διαθεσιμότητα: Το προϊόν είναι προσωρινά εκτός αποθέματος

Πρόγραμμα Επιβράβευσης Με την αγορά αυτού του προϊόντος μπορείτε να συλλέξετε 39 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι σας θα είναι συνολικά 39 πόντοι που μπορούν να μετατραπούν σε μια δωροεπιταγή των 7,80 €.


- A&K MK43 MOD 0 New Model

- Ρυθμιζόμενη ταχυβολία

- Αποσπώμενη κάννη

- Γρήγορη αλλαγή ελατηρίου

- Βάρος: 6750 γρ

- Μήκος: 936 μμ

- Μήκος κάννης: 475 μμ

- Ταχύτητα: 350 FPS

- Περιλαμβάνει το ΜΚ43, γεμιστήρα, μπαταρία και φορτιστή

 


Το ΜΚ43 είναι μια σύγχρονη έκδοση του πασίγνωστου Μ60 πολυβόλου γενικής χρήσης (General Purpose Machine Gun). Το μοντέλο έχει μετατραπεί για να ικανοποιεί τις απαιτήσεις ενός σύγχρονου πεδίου μάχης. Η κάννη έχει κοντύνει, ο χειροφυλακτήρας φέρει κάθετη λαβή και τα σκοπευτικά έχουν εκσυγχρονιστεί. Η Α&Κ έκανε κορυφαία δουλειά στο να φέρει το όπλο αυτό στον airsoftικό κόσμο.


Το μοντέλο είναι εξολοκλήρου μεταλλικό με εξαίρεση το κοντάκιο, την πιστολοειδή λαβή και τον χειροφυλακτήρα. Στο εμπρόσθιο τμήμα του φέρει δίποδα, ο οποίος είναι μεταλλικός, αναδιπλούμενος και με μήκος που προσαρμόζεται στις ανάγκες του παίκτη. Η κάθετη λαβή στον χειροφυλακτήρα είναι εξαιρετικά χρήσιμη καθώς βοηθά στην σταθερότητα του χειρισμού. Το κλισιοσκόπιο είναι ρυθμιζόμενο και αναδιπλούμενο. Το συνολικά μικρότερο μήκος σε σχέση με το Μ60, το κάνει εύκολο στον χειρισμό και στην κίνηση.


Το ΜΚ43 της Α&Κ έχει μοναδικά χαρακτηριστικά τόσο στα εσωτερικά του μέρη όσο και στα εξωτερικά, σε μικρό κόστος σε σχέση με μοντέλα άλλων εταιρειών. Από τα πιο χαρακτηριστικά είναι η ρυθμιζόμενη ταχυβολία. Με την βοήθεια ειδικού συστήματος κάτω από την κάννη (όπου εδράζει ο ρυθμιστής αερίων στο πραγματικό όπλο) το μοντέλο ρίχνει από 11 ως 20 μπίλιες το δευτερόλεπτο (εξαρτάται και από την μπαταρία). Στην υψηλή του ρύθμιση το όπλο ρίχνει πάνω από 1200 μπίλιες το λεπτό, το οποίο από μόνο του είναι εντυπωσιακό. Η αναβάθμιση ή η υποβάθμιση του μοντέλου είναι εξαιρετικά εύκολη με την δυνατότητα γρήγορης αλλαγής ελατηρίου. Τα μέρη του gearbox είναι συμβατά με ανταλλακτικά Version 3 με μόνη εξαίρεση τον οδηγό ελατηρίου που είναι Version 2. Η γεμιστήρα του είναι τύπου Drum με χωρητικότητα 3500 ΒΒς και ενεργοποιείται με τον ήχο και τροφοδοτεί αυτόματα το μοντέλο.


Το ΜΚ43/Μ60Ε4 είναι ένα Γενικής Χρήσης Οπλοπολυβόλο (General Purpose Machine Gun) το οποίο βάλλει το διαμέτρημα 7.62Χ51 ΝΑΤΟ. Εξελίχθηκε από το Μ60 και φέρει αριθμό βελτιώσεων σε σχέση με το αυθεντικό. Η οικογένεια περιλαμβάνει τα μοντέλα Mod 0 και Mod 1, τα οποία διαφέρουν στην παρουσία της κάθετης λαβής στον χειροφυλακτήρα. Το Μ60Ε4 χρησιμοποιείται κατά στόχων πεζικού, στόχων χωρίς θωράκιση και ελαφρά θωρακισμένων οχημάτων. Βρίσκεται σε παραγωγή από το 2000 από την εταιρεία U.S. Ordnance (USORD).

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

8 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

Καλάθι  

Δεν υπάρχουν προϊόντα

Εξοδα αποστολής 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Αγορά

Κατηγορίες

Κατασκευαστές

PayPal