D-BOYS SCAR-L (Tan)

- D-BOYS SCAR-L CQC (Tan)

- Μεταλλικός και πολυμερής κορμός

- Αναδιπλούμενο κοντάκιο

- Αναδιπλούμενα σκοπευτικά

- Λειτουργικός αναστολέας κλείστρου

- Βάρος: 3340 γρ

- Μήκος: 725-765 μμ

- Ταχύτητα: 380 FPS

Περισσότερες λεπτομέρειες...

199,00 €

242

Διαθεσιμότητα: Το προϊόν είναι προσωρινά εκτός αποθέματος

Πρόγραμμα Επιβράβευσης Με την αγορά αυτού του προϊόντος μπορείτε να συλλέξετε 19 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι σας θα είναι συνολικά 19 πόντοι που μπορούν να μετατραπούν σε μια δωροεπιταγή των 3,80 €.


- D-BOYS SCAR-L CQC (Tan)

- Μεταλλικός και πολυμερής κορμός

- Αναδιπλούμενο κοντάκιο

- Αναδιπλούμενα σκοπευτικά

- Λειτουργικός αναστολέας κλείστρου

- Βάρος: 3340 γρ

- Μήκος: 725-765 μμ

- Ταχύτητα: 380 FPS

 

Το SCAR CQC της Dboys διατηρεί πολλά από τα χαρακτηριστικά και χειριστήρια με τα όπλα της σειράς Μ4/Μ16, ώστε οι νέοι χρήστες του προσαρμόζονται πολύ εύκολα. Επιπρόσθετα, το SCAR περιλαμβάνει πολλές βελτιώσεις σε σχέση με τα M4/M16. Το κάτω μέρος του κορμού είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικά πολυμερή για την μείωση του βάρους. Το κομβίο αφαίρεσης γεμιστήρα και ο επιλογέας πυρός είναι αμφιδέξια, ενώ ο αναστολέας κλείστρου λειτουργεί. Ο λειτουργικός αναστολέας του κλείστρου βοηθά στην ρύθμιση του Hop Up χωρίς να χρειάζεται να συγκρατεί ο χρήστης το κάλυμμα του μηχανικά. Το κοντάκιο είναι πτυσσόμενο και διαθέτει ρυθμιζόμενο μαξιλαράκι για το μάγουλο. Η πιστολοειδής λαβή είναι αντίστοιχα τύπου Μ4/16. 


Οι πιο σημαντικές βελτιώσεις έχουν γίνει στο άνω μέρος του κορμού. Ο δακτύλιος "δέλτα" που γεφύρωνε στα παραδοσιακά μοντέλα το κενό μεταξύ του χειροφυλακτήρα και του άνω μέρους του κορμού, έχει αφαιρεθεί. Μια ενσωματωμένη, συνεχής βάση αξεσουάρ διατρέχει όλο το πάνω μέρος του όπλου, δίνοντας πολύ χώρο για την τοποθέτηση διοπτρών ή εξοπλισμό σκόπευσης νυκτός. Επιπρόσθετα, υπάρχει βάση αξεσουάρ στο κάτω μέρος του χειροφυλακτήρα και δυο αφαιρούμενες βάσεις πλευρικά του χειροφυλακτήρα, οι οποίες επιτρέπουν την τοποθέτηση αξεσουάρ όπως είναι ο φακός μάχης ή η κατακόρυφη χειρολαβή.


Το μοντέλο φέρει αναδιπλούμενα σκοπευτικά, τα οποία επιτρέπουν την χρήση οποιοδήποτε σκοπευτικού βοηθήματος. Η έκδοση CQC είναι εφοδιασμένο με κοντή κάννη και φέρει φλογοκρύπτη που δέχεται σιγαστήρα γρήγορης απασφάλισης, κάτω από το σπέιρωμα 14 (-) χιλιοστών. Το πακέτο περιλαμβάνει και προέκταση κάννης ώστε να μετατραπεί στην έκδοση Standard.


Το μοντέλο χρησιμοποιεί ενισχυμένο Gearbox τύπου Version 2 με αναβαθμισμένα ατσάλινα γρανάζια. Για να μειώνεται η τάση του ελατηρίου, το μοντέλο χρησιμοποιεί ατσάλινο οδηγό ελατηρίου με ρουλεμάν. Το πιστόνι είναι πολυκαρβονικό για μείωση του βάρους και αυξημένη αντοχή. Η μπαταρία αποθηκεύεται στο κοντάκιο και λόγω του διαθέσιμου χώρου είναι μικρού τύπου. Η χαμηλής αντίστασης καλωδίωση βοηθά στην σωστή απόδοση του μοντέλου τόσο για χρήση υψηλής ταχύτητας όσο και υψηλής δύναμης. Η μεταλλική γεμιστήρα του είναι συμβατή με οποιαδήποτε τύπου Μ4 και είναι υψηλής χωρητικότητας των 300 βολίδων.


Το πακέτο περιλαμβάνει το SCAR, την γεμιστήρα του, προέκταση κάννης, κάθετη λαβή, μπαταρία και φορτιστή.


Το Special Operations Forces Combat Assault Rifle (SCAR) είναι ένα αρθρωτό τυφέκιο κατασκευής της εταιρείας FN Herstal, το οποίο σχεδιάστηκε για να λάβει μέρος στον διαγωνισμό της Διοίκησης Ειδικών Δυνάμεων (Special Operations Command (SOCOM)). Η οικογένεια περιλαμβάνει δύο κυρίως μοντέλα, το Light το οποίο ρίχνει το φυσίγγιο των 5.56Χ45 και το Heavy το οποίο ρίχνει το φυσίγγιο των 7.62Χ51. Και τα δύο τυφέκια διατείθενται σε 3 διαφορετικά μήκη κάννης.

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

10 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

Καλάθι  

Δεν υπάρχουν προϊόντα

Εξοδα αποστολής 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Αγορά

Κατηγορίες

Κατασκευαστές

PayPal