ICS M4A1 Folding Stock

- ICS M4A1 Folding Stock

- Βάρος: 2000 γρ

- Μήκος: 650 - 873 μμ

- Μήκος κάννης: 375 μμ

- Λειτουργία: Ηλεκτρικό Ημιαυτόματης/Αυτόματης βολής

- Ισχύς: 330 FPS

- Υλικά κατσκευής: Μέταλλο, ίνες νάιλον

- Μπαταρία: Large Type

- Χωρητικότητα γεμιστήρας: 300

- Gearbox: Split Version 2

- Περιλαμβάνει: Μ4, γεμιστήρα, εγχειρίδιο DVD, ράβδος καθαρισμού, 1000 ΒΒς

Περισσότερες λεπτομέρειες...

210,00 €

249 ICS-40

Διαθεσιμότητα: Το προϊόν είναι προσωρινά εκτός αποθέματος

Πρόγραμμα Επιβράβευσης Με την αγορά αυτού του προϊόντος μπορείτε να συλλέξετε 21 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι σας θα είναι συνολικά 21 πόντοι που μπορούν να μετατραπούν σε μια δωροεπιταγή των 4,20 €.


- ICS M4A1 Folding Stock

- Βάρος: 2000 γρ

- Μήκος: 650 - 873 μμ

- Μήκος κάννης: 375 μμ

- Λειτουργία: Ηλεκτρικό Ημιαυτόματης/Αυτόματης βολής

- Ισχύς: 330 FPS

- Υλικά κατσκευής: Μέταλλο, ίνες νάιλον

- Μπαταρία: Large Type

- Χωρητικότητα γεμιστήρας: 300

- Gearbox: Split Version 2

- Περιλαμβάνει: Μ4, γεμιστήρα, εγχειρίδιο DVD, ράβδος καθαρισμού, 1000 ΒΒς

 

Εξαρχής της σχεδίασης και κατασκευής μοντέλων της σειράς M4/M16 η ICS έχει διατηρήσει πρωτοποριακή σχεδίαση και υψηλό επίπεδο ελέγχου ποιότητας. Με τη χρήση ειδικού κράματος αλουμινίου και ίνες νάιλον, η ICS πέτυχε εξαιρετική αντοχή, δίνοντας ταυτόχρονα το σωστό βάρος και ισορροπία, καθώς και πιο ρεαλιστική όψη και αίσθηση. Η ρεαλιστικότητα του μοντέλου αυξάνεται με τα εγχάρακτα λογότυπα της Colt στον κορμό του όπλου.


Τα ανθεκτικά και ρεαλιστικά μεταλλικά μέρη χαρακτηρίζουν τα προϊόντα της ICS. Διαθέτει μεταλλική εξωτερική κάννη, κλισιοσκόπιο και σκόπευτρο, αορτηριούχο, κομβίο αφαίρεσης γεμιστήρα, φλογοκρύπτη, κάλυμμα θυρίδας αποβολής καλύκων, μοχλό όπλισης κτλ. Κάτω από την λαβή μεταφοράς βρίσκεται ράγα τύπου Picatinny για προσαρμογή τακτικών παρελκομένων. Στην λαβή φέρεται και το ρυθμιζόμενο κλισιοσκόπιο. Ο νέου σχεδιασμού αναβαθμισμένος πείρος κορμού στο εμπρόσθιο και οπίσθιο μέρος εξαλείφει το πρόβλημα χαλαρότητας που παρουσιάζεται μετά από σκληρή χρήση. Ο αναβαθμισμένος πείρος ενώνει με ακρίβεια και απόλυτη σταθερότητα τον άνω και κάτω κορμό και μπορεί να εξαχθεί πολύ εύκολα, με χρήση ενός κατσαβιδιού, εξοικονομώντας χρόνο κατά τη συναρμολόγηση του τυφεκίου.


Τα πλαστικά τμήματα του Μ4, ο κορμός, η πιστολοειδής λαβή και ο χειροφυλακτήρας είναι κατασκευασμένα από υψηλής πυκνότητας ίνες νάιλον. Το κοντάκιο είναι μεταλλικό και διπλώνει στο αριστερό τμήμα του όπλου. Η σχεδίασή του ακολουθεί το κοντάκιο του FN FAL και κάνει το παιχνίδι CQB ένα όνειρο...


Ο γεμιστήρας μεγάλης χωρητικότητας που προσφέρεται μαζί με το τυφέκιο είναι ιδίου μεγέθους με τον πραγματικό. Ο προηγμένος σχεδιασμός του γεμιστήρα 450 βολίδων προσφέρει πολύ ομαλή λειτουργία, χωρίς μπλοκαρίσματα.


Ο εσωτρικός μηχανισμός είναι κατασκευασμένος σε δυο μέρη - άνω και κάτω. Ολόκληρο το άνω συγκρότημα κυλίνδρου και πιστονιού είναι ξεχωριστό από το τμήμα κινητήρα και κιβωτίου γραναζιών, ώστε να διευκολύνεται η ταχεία αλλαγή τους σε συνθήκες μάχης αλλά και η συντήρηση του τυφεκίου.
Ο μηχανισμός πιστονιού καθιστά εύκολη την αύξηση της ισχύος σε ειδικές απαιτήσεις μάχης. Ο μηχανισμός είναι εξαιρετικά αξιόπιστος, με εξαρτήματα ακριβείας και πολύ γερή κατασκευή. Ο μοχλός διασύνδεσης των τμημάτων του μηχανισμού είναι πατενταρισμένου σχεδιασμού, ενώ κάνει πολύ αξιόπιστη και ασφαλή τη διασύνδεση των τμημάτων του μηχανισμού. Μπορείτε να σπρώξετε το forward assist για να ελευθερώσετε το ελατήριο πριν την αποθήκευση του τυφεκίου, με σκοπό την αποφυγή της καταπόνησης του ελατηρίου. Το τυφέκιο airsoft λειτουργεί με ηλεκτρική ενέργεια, άρα η επίτευξη χαμηλής ηλεκτρικής αντίστασης στα κυκλώματα είναι πρωταρχικής σημασίας. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιούνται καλωδιώσεις υψηλής ποιότητας και ειδικός διακόπτης χαμηλής αντίστασης, με αποτέλεσμα την καλύτερη απόδοση.


ο μηχανισμός ρύθμισης του Hop-Up είναι μονοκόμματος. Ωθεί τις βολίδες ΒΒ ομαλά στη σωστή θέση, χωρίς σφάλματα. Ο περιστροφικός μηχανισμός ρυθμίζεται εύκολα και με ακρίβεια, διατηρώντας τη θέση του χωρίς προβλήματα σε παρατεταμένη χρήση.


Η αραβίδα Μ4 είναι μια κοντή έκδοση του τυφεκίου εφόδου Μ16. Αποτελείται από μια οικογένεια όπλων τα οποία προήρθαν από πρώιμες κοντές εκδόσεις του Μ16Α1 και Μ16Α2. Με την σειρά τους αυτά προήρθαν από το αρχικό σχέδιο της Armalite και του Ευγένιου Στόουνερ.
Σε σχέση με την 20 ιντσών κάννη του Μ16, τα Μ4 φέρουν κάννη από 10 μέχρι 14.5 ίντσες. Η ανάγκη για τόσο κοντά τυφέκια προήρθε από τον πόλεμο στην χερσόνησο του Βιετνάμ, όπου η πυκνή βλάστηση δεν επέτρεπε την κίνηση με μακρυά όπλα.
Κατά 80% μοιράζονται τα ίδια λειτουργικά μέρη. Πρόκειται για όπλο που λειτουργεί με αέριο και σύστημα ευθείας παλινδρόμησης του κελίστρου. Τροφοδοτείται από γεμιστήρα, με δυνατότητα αυτόματης και ημιαυτόματης βολής.
Όπως όλη η οικογένεια του Μ16, το Μ4 χρησιμοποιεί το στανταρισμένο διαμέτρημα 5.56x45 mm NATO. Το Μ4 είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα, το οποίο μπορεί να δεχθεί πληθώρα εξαρτημάτων και τακτικών βοηθημάτων. Η λαβή μεταφοράς του, φέρει ενσωματομένο κλισιοσκόπιο και είναι αποσπόμενη.
Κάτω από την λαβή υπάρχει ράγα Picatinny στην οποία μπορούν να εφαρμοστούν οπτικά βοηθήματα. Τα μοντέλα με την κάννη των 14.5 ιντσών φέρει διαμόρφωση για να δεχθεί εκτοξευτή βομβίδων τύπου Μ203.

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

22 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

Καλάθι  

Δεν υπάρχουν προϊόντα

Εξοδα αποστολής 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Αγορά

Κατηγορίες

Κατασκευαστές

PayPal