WELL R4 MP7A1 SMG AEG

- WELL R4 MP7A1 SMG AEG

- Κατασκευή από μέταλλο και πλαστικό

- Πτυσσόμενο κοντάκιο

- Αναδιπλούμενα σκοπευτικά

- Αναδιπλούμενη κάθετη λάβη

- Ημιαυτόματη/Αυτόματη βολή

- Περιλαμβάνει το ΜΡ7, γεμιστήρα, μπαταρία 7.2v 450mAh Micro και φορτιστή

Περισσότερες λεπτομέρειες...

105,00 €

2539

Διαθεσιμότητα: Το προϊόν είναι προσωρινά εκτός αποθέματος

Πρόγραμμα Επιβράβευσης Με την αγορά αυτού του προϊόντος μπορείτε να συλλέξετε 10 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι σας θα είναι συνολικά 10 πόντοι που μπορούν να μετατραπούν σε μια δωροεπιταγή των 2,00 €.


- WELL R4 MP7A1 SMG AEG

- Κατασκευή από μέταλλο και πλαστικό

- Πτυσσόμενο κοντάκιο

- Αναδιπλούμενα σκοπευτικά

- Αναδιπλούμενη κάθετη λάβη

- Ημιαυτόματη/Αυτόματη βολή

- Περιλαμβάνει το ΜΡ7, γεμιστήρα, μπαταρία 7.2v 450mAh Micro και φορτιστή

 

 


Το ΜΡ7 της WELL αποτελεί μια εξαιρετική οικονομική πρόταση για όσους επιθυμούν ένα δευτερεύον όπλο ή ένα όπλο τύπου PDW. Το μοντέλο φέρει κορμό από ενισχυμένο ABS με αναδιπλούμενη κάθετη λαβή και πτυσσόμενο κοντάκιο. Το συνεπτυγμένο μέγεθός του με αυτά τα χαρακτηριστικά, το κάνουν ιδανικό για παιχνίδια CQB. Το μοντέλο είναι μικρό σαν πιστόλι αλλά παρέχει την σταθερότητα ενός μικρού υποπολυβόλου.


Ο πολυμερής κορμός είναι αληθοφανής καθώς το πραγματικό ΜΡ7 είναι κατασκευασμένο από πολυμερή υλικά. Η επιφάνειά του φέρει ανάγλυφη υφή και δίνει ένα ιδιαίτερα ματ αποτέλεσμα. Ταυτόχρονα περιλμαβάνει αρκετά μεταλλικά τμήματα. Τα μέρη αυτά περιλαμβάνουν την γεμιστήρα, τον επιλογέα βολής, την ασφάλεια, την σκανδάλη, την κάννη και τους βραχίωνες του κοντακίου.


Το πτυσσόμενο κοντάκιο κλειδώνει σε δύο θέσεις, κλειστό και ανεπτυγμένο. Τα σκοπευτικά του είναι αναδιπλούμενα, αφαιρούμενα και ρυθμιζόμενα. Στην κλειστή θέση λειτουργούν σαν σκοπευτικά πιστολιού με λευκές κουκίδες. Στην ανεπτυγμένη θέση, λειτουργούν περισσότερο σαν σκοπευτικά υποπολυβόλου. Η εμπρόσθια κάθετη λαβή είναι και αυτή αναδιπλούμενη. Στο εμπρός τμήμα του όπλου υπάρχουν δύο τμήματα από ράγες Picatinny που επιτρέπουν την προσθήκη τακτικών παρελκομένων.


Το Gearbox είναι ειδικού τύπου και χρησιμοποιείται και από τα ηλεκτρικά πιστόλια. Παρόλο που βάλλει μόλις στα 250 FPS, με το ρυθμιζόμενο μηχανισμό του Hop Up οι μπίλιες έχουν ένα βεληνεκές που φτάνει στα 40 μέτρα. Το μέγεθος και η δύναμη το καθιστούν ιδανικό για παιχνίδια σε κλειστούς χώρους. Η γεμιστήρα του είναι μεταλλική χαμηλής χωρητικότητας των 40 ΒΒς.


Το πακέτο περιλαμβάνει το ΜΡ7, την γεμιστήρα του, μπαταρία και φορτιστή.


Μια εντελώς νέα κατηγορία των μικρών όπλων, το MP7 (PDW) προορίζεται για προσωπική χρήση στρατεύματων δεύτερης γραμμής, όπως προσωπικό οχημάτων και άλλο βοηθητικό προσωπικό. Το MP7 ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το 2000, πέρασε στην παραγωγή το 2001 και έχει υιοθετηθεί από ορισμένες γερμανικές ειδικές μονάδες, επίσης προσφέρονται για εξαγωγές και μικρός αριθμός έχει σταλεί στο ΝΑΤΟ για δοκιμές (ή άλλιώς ως ο μοναδικός ανταγωνιστής του FN P-90). Το ενδιαφέρον είναι πως το μοντέλο αναπτύχθηκε γύρω από το διαμέτρημα 4.6Χ30ΜΜ το οποίο έχει εξαιρετικά βλητικά χαρακτηριστικά.

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

6 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

Καλάθι  

Δεν υπάρχουν προϊόντα

Εξοδα αποστολής 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Αγορά

Κατηγορίες

Κατασκευαστές

PayPal