ICS L86 A2 LSW

- ICS L86 A2 LSW

- Βάρος: 4411 γρ

- Μήκος: 912 μμ

- Μήκος κάννης: 550 μμ

- Λειτουργία: Ηλεκτρικό Ημιαυτόματης/Αυτόματης βολής

- Ισχύς: 395 FPS

- Υλικά κατσκευής: Ατσάλι, αλουμίνιο, ίνες νάιλον

- Μπαταρία: Mini, Twin, crane Type

- Χωρητικότητα γεμιστήρας: 400

- Gearbox: Ειδικού τύπου

- Χρώμα: Μαύρο, φαιοπράσινο

- Περιλαμβάνει: Μοντέλο, 2 γεμιστήρες, 1000 BBs, οδηγίες χρήσεως σε DVD

Περισσότερες λεπτομέρειες...

485,00 €

276

Διαθεσιμότητα: Το προϊόν είναι προσωρινά εκτός αποθέματος

Πρόγραμμα Επιβράβευσης Με την αγορά αυτού του προϊόντος μπορείτε να συλλέξετε 48 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι σας θα είναι συνολικά 48 πόντοι που μπορούν να μετατραπούν σε μια δωροεπιταγή των 9,60 €.


Όταν άρχισαν οι εχθροπραξίες στο Ιράκ από το Βρετανικό Στράτευμα, οι βρετανοί στρατιώτες εφόρμησαν με το L86 A2, δίνοντάς του την επάξια φήμη του.
Η σειρά L85 έχει ειδική μορφή bullpup, όπου το συγκρότημα του κλείστρου και ο γεμιστήρας τοποθετούνται στο κοντάκιο, πίσω από τη σκανδάλη. Ο σχεδιασμός αυτός επιτρέπει στο τυφέκιο να είναι ελαφρότερο και πιο μικρού μήκους, ενώ διατηρεί το βέλτιστο μήκος κάννης και την καλύτερη δυνατή δραστική εμβέλεια. Το πλεονέκτημα είναι η καλύτερη δυνατότητα χειρισμού του όπλου σε περιορισμένο χώρο, αλλά με την ίδια ισχύ πυρός και ακρίβεια που απαιτούν τα ανοικτά πεδία μαχών.


Η ICS, παγκόσμιος ηγέτης στην κατασκευή ποιοτικών όπλων airsoft, παρουσιάζει με υπερηφάνεια το L86A2 LSW, μετά την επιτυχή παρουσίαση του L85A2. Το L86A2 σχεδιάστηκε από το ίδιο εξειδικευμένο επιτελείο μηχανικών της ICS που σχεδίασε και τελειοποίησε το L85A2, κάνοντάς το το πιο προσιτό αλλά και ξεχωριστό L86A2 που υπάρχει.
Όταν θα κρατάτε αυτό το νέο τυφέκιο airsoft στα χέρια σας, η καρδιά σας θα χτυπά έντονα, καθώς η αδρεναλίνη θα πλυμμυρίζει τις φλέβες σας στο πεδίο της μάχης airsoft!

 

(1)Ανθεκτικός δίποδας:
Το ICS L86 A2 είναι εφοδιασμένο με δίποδα, ο οποίος είναι όμοιος με εκείνον του πραγματικού L86A2. Ο αφαιρούμενος δίποδας κατασκευάζεται από εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό.


(2) Ο δίποδας μπορεί να φέρει το βάρος του L86A2 χωρίς προβλήματα. Ακόμη, μπορεί πολύ εύκολα να αποσυρθεί με την πίεση ενός μπουτόν. Πρόκειται για δίποδα εξαιρετικού σχεδιασμού, με τέλεια εμφάνιση και λειτουργικότητα.


(3) ΓΡΗΓΟΡΗ αποσυναρμολόγηση
Η ταχύτητα συναρμολόγησης / αποσυναρμολόγησης είναι όμοια με εκείνη του πραγματικού L85 / L86 A2. Μπορείτε να αποσυναρμολογήσετε στιγμιαία τον κορμό με εξαγωγή δυο βιδών τύπου NL (δεν χάνονται), ενώ η ηλεκτρική παροχή διακόπτεται όταν αποσυναρμολογηθεί ο κορμός.


(4) Διαμέρισμα μπαταρίας: Μόνο με τρία απλά βήματα, μπορείτε να εγκαταστήσετε πανεύκολα μια μπαταρία 9.6V-1800mΑh στον χειροφυλακτήρα.


(5) Η σκανδάλη έχει την ίδια αίσθηση με εκείνη του πραγματικού τυφεκίου L85 / L86 A2. Όταν πιεστεί η σκανδάλη, η ηλεκτρική υπομονάδα πέδης ανταποκρίνεται, εκτελεί σύνδεση και ηλεκτροδοτείται ο μηχανισμός. Η ηλεκτρική πέδη έχει πατενταρισμένο σχεδιασμό και δεν θα καεί ποτέ!


(6) Αναστολέας μοχλού όπλισης: Μπορείτε να ασφαλίσετε το μοχλό όπλισης στην πίσω θέση, τραβώντας τον πίσω και κατόπιν γυρίζοντας το μάνδαλο προς τα πάνω. Μπορείτε τότε να ρυθμίσετε το μηχανισμό Ηop-Up. Το κλείστρο ελευθερώνεται όταν τραβήξετε πάλι προς τα πίσω το μοχλό όπλισης.


(7) Κορμός από ατσάλι: Η βάση της κάννης ενισχύει τη δομή του κορμού του τυφεκίου, η οποία δεν εκτελεί ταλάντωση κατά τη βολή. Επίσης, ο κορμός κατασκευάζεται από πρεσαριστό ατσάλι, όπως το πραγματικό τυφέκιο. Κατά συνέπεια, το ICS L85/L86 A2 μπορεί να υποστηρίξει βάρος 45 κιλών!

 

(8)HOP-UP: Το νέο Hop-Up έχει ειδικής μορφής ρυθμιστικό τύπου σταυρόβιδας, που κάνει πολύ εύκολη τη ρύθμισή του με αντίστοιχο κατσαβίδι.


(9) Το πιο καινοτόμο χαρακτηριστικό αυτού του οδηγού είναι ότι υπάρχουν τρεις οπές σε τρεις διαφορετικές αλληλουχίες. Οι παίκτες μπορούν να ρυθμίσουν την δύναμη του ελατηρίου ρυθμίζοντας τον οδηγό του ελατηρίου σε τρεις διαφορετικές διαδοχικές θέσεις.


Μήκος: 912.8mm
Βάρος (χωρίς μπαταρία): 4411g
Μήκος κάννης: 550mm
Διαμέτρημα: 6.08mm
Κινητήρας: ICS Turbo 3000
Κορμός: Ατσάλι και αλουμίνιο
Ισχύς: 395fps
Χωρητικότητα γεμιστήρα: 450 βολίδες
Βάρος γεμιστήρα:200gr
Ελατήριο: M120 και αθόρυβο πιστόνι

 

 


No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

22 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

Καλάθι  

Δεν υπάρχουν προϊόντα

Εξοδα αποστολής 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Αγορά

Κατηγορίες

Κατασκευαστές

PayPal