A&K M249 MKII New Model

- A&K M249 MKII New Model

- Βάρος: 5850 γρ

- Μήκος: 1050 μμ

- Μήκος κάννης: 480 μμ

- Περιλαμβάνει γεμιστήρα τύπου Drum χωρητικότητας 2400 ΒΒς

- Αυτόματη βολή

- Ενσωματομένος μεταλλικός δίποδας

Περισσότερες λεπτομέρειες...

299,00 €

286

Διαθεσιμότητα: Το προϊόν είναι προσωρινά εκτός αποθέματος

Πρόγραμμα Επιβράβευσης Με την αγορά αυτού του προϊόντος μπορείτε να συλλέξετε 29 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι σας θα είναι συνολικά 29 πόντοι που μπορούν να μετατραπούν σε μια δωροεπιταγή των 5,80 €.


- A&K M249 MKII New Model

- Βάρος: 5850 γρ

- Μήκος: 1050 μμ

- Μήκος κάννης: 480 μμ

- Περιλαμβάνει γεμιστήρα τύπου Drum χωρητικότητας 2400 ΒΒς

- Αυτόματη βολή

- Ενσωματομένος μεταλλικός δίποδας

 

 


το Μ249 MKII της Α&Κ, είναι ένα μοντέλο υψηλής απόδοσης και θεωρείται πως αντιπροσωπεύει την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στην απόδοση, στην οικονομία και στην αξιοπιστία. Το Μ249 είναι ένα πλήρους μεγέθους μοντέλο και είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του. Εκτός από σταθερό κοντάκιο, την πιστολοειδή λαβή και τον χειροφυλακτήρα που είναι πλαστικά, όλα τα υπόλοιπα μέρη είναι μεταλλικά. Ο ενσωματομένος μεταλλικός δίποδας είναι αναδιπλούμενος και θα φανεί εξαιρετικά χρήσιμος σε παιχνίδια μεγάλης διάρκειας. Το σταθερό κοντάκιο βοηθάει την ισορροπία του μοντέλου και βοηθά στην μεταφορά. Το heat shield είναι αφαιρούμενο και προσδίδει εξαιρετικό ρεαλισμό. Η μεταλλική κατασκευή του ανεβάζει το βάρος του πάνω από 5 κιλά. Λόγω του βάρους, δεν προτείνεται η μεταφορά του 249 από την λαβή μεταφοράς.


Το gearbox του είναι μεταλλικό με σχεδίαση που επιτρέπει την σκληρή χρήση, με γρανάζια υψηλής απόδοσης και κινητήρα υψηλής ροπής με αυξημένη ταχυβολία σχ σχέση με προηγούμενα μοντέλα. Το πάχος του είναι εξαιρετικά μεγάλο με αποτέλεσμα την τεράστια αντοχή και επίσης επιτρέπει την αλλαγή ελατηρίου μέσα σε δευτερόλεπτα χωρίς την χρήση οποιουδήποτε εργαλείου. Η αρχική ταχύτητα βολής της μπίλιας είναι στα 400 FPS, αλλά αυτό εξαρτάται από το ελατήριο που θα χρησιμοποιηθεί. Τα εσωτερικά του μέρη είναι συμβατά με αντίστοιχα Version 2/3 με μόνη εξαίρεση τον ηλεκτρονικό διακόπτη της σκανδάλης. Όπως είναι πρέπον για ένα οπλοπολυβόλο, το μοντέλο ρίχνει μόνο αυτόματα. Η μπαταρία του αποθηκεύεται στο κοντάκιο και ο χώρος είναι αρκετός για να χωρέσει μπαταρία που θα σας χαρίσει ατελείωτες ώρες παιχνιδιού.


Το πακέτο περιλαμβάνει το Μ249, η γεμιστήρα του, μπαταρία και φορτιστή,


Το M249 είναι ένα ελαφρύ όπλο υποστήριξης ομάδας πεζικού (LMG, Light Machine Gun), βασισμένο στο μοντέλο FN Minimi της Fabrique Nationale Herstal. Το μοντέλο εισήχθη στις Αμερικάνικες Ένοπλες Δυνάμεις το 1984 με σκοπό την παροχή ισχύς πυρός σε ομάδες πεζικού από ένα όπλο το οποίο είναι ελαφρύ αλλά και με μεγάλη δυνατότητα ελιγμών.


Τα 249 έχουν δει δράση σε όλες τις συρράξεις στις οποίες έχουν πάρει μέρος οι Αμερικάνικες Ένοπλες Δυνάμεις από την επιχείρηση Just Cause στον Παναμά το 1989 μέχρι και σήμερα. Παρόλο που οι ΑΜερικάνοι Πεζοναύτες πραγματοποιούν δοκιμές για την αντικατάστασή του, το όπλο θα παραμείνει σε χρήση για πολλά χρόνια ακόμα. Μέχρι τότε θα συνεχίζει την δράση του τόσο στα πεδία των μαχών, όσο και σε ταινίες δράσης, βιντεοπαιχνίδια καθώς το όπλο είναι συνώνυμο με το Αμερικάνικο Πεζικό όσο και το εικονικό πλέον Μ16/4.

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

8 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

Καλάθι  

Δεν υπάρχουν προϊόντα

Εξοδα αποστολής 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Αγορά

Κατηγορίες

Κατασκευαστές

PayPal