ICS Galil AR

- ICS Galil AR

- Βάρος: 3160 γρ

- Μήκος: 760 - 995 μμ

- Μήκος κάννης: 500 μμ

- Λειτουργία: Ηλεκτρικό Ημιαυτόματης/Αυτόματης βολής

- Ισχύς: 395 FPS

- Υλικά κατσκευής: Ατσάλι, μέταλο, ίνες νάιλον

- Μπαταρία: Stick Type

- Χωρητικότητα γεμιστήρας: 400

- Gearbox: Version 3

- Περιλαμβάνει: Μοντέλο, 2 γεμιστήρες

Περισσότερες λεπτομέρειες...

430,00 €

307

Διαθεσιμότητα: Το προϊόν είναι προσωρινά εκτός αποθέματος

Πρόγραμμα Επιβράβευσης Με την αγορά αυτού του προϊόντος μπορείτε να συλλέξετε 43 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι σας θα είναι συνολικά 43 πόντοι που μπορούν να μετατραπούν σε μια δωροεπιταγή των 8,60 €.


Πόσο καιρό έχει αδρανήσει το μαχητικό σας ένστικτο; Μόνο ένα κλασικό τυφέκιο μπορεί να σας "ξυπνήσει"! Η ICS παρουσιάζει τη "Σειρά Galil", η οποία είναι η παραλλαγή airsoft του κλασικού τυφεκίου που σχεδιάστηκε από την ΙΜΙ (στρατιωτική βιομηχανία του Ισραήλ). Αυτό το κλασικό τυφέκιο συνδυάζει την ανθεκτικότητα της σειράς ΑΚ-74 με την ακρίβεια της σειράς Μ16. Μετά τον πόλεμο του Yom Kippur, το τυφέκιο Galil έγινε το επίσημο τυφέκιο των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων. Μετά από την εμπειρία χρήσης του σε πολλές μάχες, έγινε ένα από τα πιο φημισμένα τυφέκια του είδους του, λόγω της εξαιρετικής αντοχής και αξιοπιστίας του. Η ΙΜΙ ανέπτυξε και διάφορες παραλλαγές του, όπως το Galil ARM και το Galil AR.


Η ICS παρουσιάζει δυο παραλλαγές αυτού του εξαιρετικού τυφεκίου για τον απαιτητικό και έμπειρο παίκτη airsoft. Η πρώτη είναι το "ICS Galil ARM" και η δεύτερη  το "ICS Galil AR". Η σειρά ICS Galil έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά, έτοιμα να σας προσφέρουν αξέχαστες εμπειρίες!


Το ICS Galil αξίζει πολύ περισσότερο από την τιμή του. Είναι ένα αριστούτγημα της ICS, που κατασκευάστηκε για να ικανοποιήσει την απαίτηση της αγοράς. Οι φανατικοί των κλασικών τυφεκίων μπορούν να χαρούν το ICS Galil όχι μόνο ως συλλεκτικό κομμάτι, αλλά και ως ένα αξιόπιστο όπλο παιχνιδιού. Για παράδειγμα, το "ICS Galil ΑRM", με βάρος 3.5 κιλά, διαθέτει αφαιρούμενο δίποδα ο οποίος επιτρέπει στον παίκτη να το χρησιμοποιήσει ως ελεύθερος σκοπευτής ή μέσα σε χαράκωμα. Όταν αφαιρεθεί ο δίποδας, το βάρος του είναι μόνο 3.0 κιλά. Οι παίκτες μπορούν γρήγορα να ενωθούν με συμμάχους ή να ρίξουν υποστηρικτικά πυρά. Το "ICS Galil AR" έχει το ίδιο μήκος κάννης και πλαστικό χειροφυλακτήρα, εκτός από το δίποδα. Αυτό το σπάνιο, κλασικό τυφέκιο airsoft σας επιτρέπει να παίξετε τον πιο σημαντικό ρόλο σε κάθε σενάριο μάχης.


Το τυφέκιο airsoft "Galil" κατασκευάζεται με διαδικασίες παραγωγής όπλων όμοιες με εκείνες για τα πραγματικά, αλλά διατίθεται σε οικονομική τιμή για να είναι προσιτό σε όλους τους φανατικούς χρήστες ICS. Οι μοναδικοί σχεδιασμοί, όπως εκείνος του μοχλού επιλογής πυρός, σας επιτρέπουν να μη χάνετε το στόχο σας όταν αλλάζετε την επιλογή πυρός. Η ICS πάντα σχεδιάζει με γνώμονα την καινοτομία και την αξιοπιστία.


Η νέα σειρά "ICS Galil" χρησιμοποιεί ειδική επεξεργασία του μετάλλου, ώστε να επιτυγχάνει χαρακτηριστικά παρόμοια με εκείνα των πραγματικών όπλων. Η επεξεργασία αυτή (αφαίρεση κηρών) όχι μόνο ενισχύει τη δομή του κορμού, αλλά δίνει επίσης και την κλασική εκείνη αίσθηση. Για να αυξήσει τη συλλεκτική αξία του Galil, η ICS αντέγραψε λεπτομερώς τα τυφέκια των Ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων, ακόμα και την χάραξη σημάνσεων με την Ισραηλινή γραφή στον κάτω κορμό. Το ICS ARM διαθέτει ξύλινο χειροφυλακτήρα. Όταν οι παίκτες airsoft κρατούν ένα τυφέκιο airsoft ICS Galil, είναι σαν ο χρόνος να γυρίζει πίσω στον Αραβο-ισραηλινό πόλεμο, με τις μάχες των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων στη φαντασία!

 

(1) Οι παίκτες μπορούν να ρυθμίσουν τον τύπο πυρός σε ασφάλεια, ημιαυτόματη ή αυτόματη βολή χωρίς να αλλάξουν τη στάση βολής τους. Αυτός ο σχεδιασμός είναι πρακτικός, λειτουργικός και διασκεδαστικός.


(2) Οι Ένοπλες Δυνάμεις του Ισραήλ χρησιμοποιούν ακόμη το Galil, κάνοντας το τυφέκιο αυτό επιθυμητό συλλεκτικό κομμάτι.


(3) Η ICS χρησιμοποιεί τεχνικές επεξεργασίας μετάλλου παρόμοιες με εκείνες που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των πραγματικών όπλων. Ο κάτω κορμός κατασκευάζεται από ειδικό, χυτό κράμα αλουμινίου. Ο άνω κορμός κατασκευάζεται από πρεσσαριστό ατσάλινο φύλλο. Η ανθεκτική δομή του κορμού σας επιτρέπει να μην ανησυχείτε για τίποτε εκτός από την έκβαση της μάχης!


(4) Ο σύνδεσμος του κορμού του τυφεκίου, εκείνος του αναδιπλώμενου κοντακίου, το κλισιοσκόπιο, το συγκρότημα σκοπεύτρου, ο δίποδας, όλα κατασκευάζονται με την ειδική επεξεργασία, με εκπληκτικό αποτέλεσμα από την άποψη της αισθητικής αλλά και της αντοχής σε απαιτητική χρήση.


(5) Γρήγορη αποσυναρμολόγηση: Πατήστε το κάτω μέρος του άνω κορμού.


(6) Αφαιρέστε τον άνω κορμό.


(7) Αφαιρέστε το συγκρότημα μοχλού όπλισης.


(8) Αφαιρέστε το γεμιστήρα, τη χειρολαβή κτλ.


(9) Σπρώξτε το hop-up προς τα εμπρός για να αφαιρέσετε το μηχανισμό.


(10) Η γρήγορη αποσυναρμολόγηση ολοκληρώθηκε!


(11) Για να επανασυρμολογήσετε το ICS Galil, ευθυγραμμίστε την οπή στην πλάκα του επιλογέα με το εξόγκωμα στη λαβή, καθώς εισάγετε το μηχανισμό στον κάτω κορμό.


(12) Κατόπιν, ο κινητός μοχλός όπλισης - Μπορείτε να απολαύσετε την πιστή αναπαραγωγή του πραγματικού όπλου! Ταυτόχρονα, μπορείτε να ρυθμίσετε το hop-up για να αλλάξετε την τροχιά των βολίδων. Μια ακόμη καινοτομία του σχεδιασμού, τόσο λειτουργική!


(13) Σε αντίθεση με τα Galil άλλων κατασκευαστών, τα οποία χρησιμοποιούν τον γεμιστήρα του ΑΚ, το μοντέλο της ICS χρησιμοποιεί ένα εξαιρετικό αντίγραφο του πραγματικού γεμιστήρα. Οι συλλέκτες θα το εκτιμήσουν! Επίσης, και οι δυο πείροι είναι κατασκευασμένοι από ατσάλι, με αποτέλεσμα εξαιρετική αντοχή στη χρήση.


(14) Το μοντέλο AR διαθέτει ελαφρύ πλαστικό χειροφυλακτήρα.


Βάρος (χωρίς μπαταρία): 3,000g
Μήκος: 980mm
Ελατήριο: M120
Κινητήρας: Κινητήρας υψηλής ροπής ICS turbo 3000
Γεμιστήρας: Μεταλλικός
Χωρητικότητα γεμιστήρα: 400 βολίδες
Χειροφυλακτήρας: Πλαστικός
Δίποδας ταχείας αφαίρεσης: Δεν διατίθεται
Ισχύς: 395 fps
Βολίδες: 6mm BB

 

 


No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

22 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

Καλάθι  

Δεν υπάρχουν προϊόντα

Εξοδα αποστολής 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Αγορά

Κατηγορίες

Κατασκευαστές

PayPal