KSC SIG P226 RAIL Full Metal

- KSC SIG P226 RAIL Full Metal

- Μεταλλική κατασκευή

- Λειτουργία αερίου με επανόπλιση

- Αληθοφανή λογότυπα της SIG

- Λειτουργικός μοχλός αφόπλισης

- Ρυθμιζόμενο Hop Up

- Σκανδάλη διπλής ενέργειας

- Βάρος: 850 γρ

- Μήκος: 219 χιλ

Περισσότερες λεπτομέρειες...

175,00 €

326

Διαθεσιμότητα: Το προϊόν είναι προσωρινά εκτός αποθέματος

Πρόγραμμα Επιβράβευσης Με την αγορά αυτού του προϊόντος μπορείτε να συλλέξετε 17 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι σας θα είναι συνολικά 17 πόντοι που μπορούν να μετατραπούν σε μια δωροεπιταγή των 3,40 €.


- KSC SIG P226 RAIL Full Metal

- Μεταλλική κατασκευή

- Λειτουργία αερίου με επανόπλιση

- Αληθοφανή λογότυπα της SIG

- Λειτουργικός μοχλός αφόπλισης

- Ρυθμιζόμενο Hop Up

- Σκανδάλη διπλής ενέργειας

- Βάρος: 850 γρ

- Μήκος: 219 χιλ

 

 

 


Το SIG P226 της KSC είναι ένα εκπλητκικό μοντέλο βασισμένο στο Ρ226. Η πλήρως μεταλλική κατασκευή προσφέρει εξαιρετική ισορροπία και σχεδόν ίδιο βάρος με το πραγματικό, ώστε το πιστόλι να αποτελεί ένα πραγματικό airsoftικό εργαλείο στα χέρια οποιουδήποτε παίκτη. Το πιστόλι φέρει αληθοφανή λογότυπα της SIG στο κλείστρο και στον κορμό.


Το πιστόλι είναι κατασκευασμένο από μέταλλο, εκτός από τις πολυμερείς λαβές, όπως και το πραγματικό. Ο λειτουργικός μοχλός αφόπλισης, κομβίο απελευθέρωσης του κλείστρου και το βάρος, το καθιστόυν ιδανικό εργαλείο για ξηρά προπόνηση. Στον κορμό υπάρχει ενσωματομένη ράγα τύπου Picatinny που επιτρέπει την προσαρμογή τακτικών παρελκομένων όπως φακός ή laser. Τα σκοπευτικά προσφέρουν γρήγορη σκόπευση κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.


Το σύστημα διαχείρσης αερίου του 226 είναι το πλέον εξελιγμένο και επιτρέπει στο πιστόλι να αδειάσει την μεταλλική γεμιστήρα των 25 ΒΒς πάνω από μία φορά. Με πράσινο αέριο το πιστόλι ρίχνει στα 330 FPS και σε συνδυασμό με το ρυθμιζόμενο Hop Up βάλλει στα 50 μέτρα.


Το SIG P226 είναι ένα πιστόλι πλήρους μεγέθους σχεδιασμένο και κατασκευασμένο από την SIG SAUER. Το πιστόλι βάλλει διαφορετικά διαμετρήματα όπως το 9Χ19mm Parabellum, .40 S&W, .357 SIG και .22 LR. Ουσιαστικά αποτελεί εξέλιξη του μοντέλου 220, με δυνατότητα χρήσης γεμιστήρα μεγάλης χωρητικότητας. Τα πιστόλια Ρ226 βρίσκονται σε χρήση από αμέτρητες υπηρεσίες ασφαλείας, αστυνομικές δυνάμεις και στρατιωτικές δυνάμεις ανά τον κόσμο.

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

21 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

Καλάθι  

Δεν υπάρχουν προϊόντα

Εξοδα αποστολής 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Αγορά

Κατηγορίες

Κατασκευαστές

PayPal