ASG Steyr M9-A1 Co2 GNB

- ASG Steyr M9-A1 Co2 GNB

- Λειτουργία διοξειδίου

- Πλήρως εξουσιωδοτημένο προϊόν

- Πολυμερής κορμός και κλείστρο

- Εξαιρετική διαχείριση του αερίου

- Ενσωματομένη ράγα Picatinny

- Κλισιοσκόπιο με οπτική ίνα

Περισσότερες λεπτομέρειες...

62,00 €

3450 16090

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Πρόγραμμα Επιβράβευσης Με την αγορά αυτού του προϊόντος μπορείτε να συλλέξετε 6 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι σας θα είναι συνολικά 6 πόντοι που μπορούν να μετατραπούν σε μια δωροεπιταγή των 1,20 €.


- ASG Steyr M9-A1 Co2 GNB

- Λειτουργία διοξειδίου

- Πλήρως εξουσιωδοτημένο προϊόν

- Πολυμερής κορμός και κλείστρο

- Εξαιρετική διαχείριση του αερίου

- Ενσωματομένη ράγα Picatinny

- Κλισιοσκόπιο με οπτική ίνα

 

 


Το πιστόλι STEYR M9A1 είναι πλήρως εξουιωδοτημένο προϊόν από την εταιρεία Steyr Mannlicher, γνωστή για τον σχεδιασμό και την κατασκευή των τυφεκίων  AUG. Φέρει πλήρως αληθοφανείς ενδείξεις στο κλείστρο και στον κορμό.


Το πιστόλι είναι κατασκευασμένο από υψηλής πυκνότητας πολυμερές, τόσο για το κλείστρο όσο και για τον κορμό. Αυτό το καθιστά εξαιρετικά ανθεκτικό, αλλά ελαφρύ, ταυτόχρονα με βάρος 520 γραμμάρια.


Η λαβή είναι από τις πιο εργονομικές στο παιχνίδι. Το κλισιοσκόπιο με οπτική ίνα σε συνδυασμό με το στόχαστρο με την λευκή σήμανση θα αυξήσει την ακρίβεια της βολής. Η ενσωματομένη ράγα Picatinny θα επιτρέψει την προσθήκη τακτικών αξεσουάρ.


Η κάψουλα 12g CO2 είναι αποθηκευμένη στη λαβή και αλλάζει εύκολα. Με 450 FPS αυτό είναι ένα πολύ δυνατό πιστόλι. Το Steyr είναι ένα υψηλής ισχύος πιστόλι για σκοποβολή αλλά και παιχνίδι. Το σύστημα διαχείρισης του αερίου είναι τόσο εξελιγμένο που επιτρέπει σε αυτό το όπλο να βάλλει πάνω από 80 έως 100 ΒΒς πριν εξαντληθεί το αέριο.


Το σταθερό σύστημα του Hop Up προσφέρει εξαιρετικά μεγάλο βαληνεκές αλλά και αυξημένη ευθυβολία.


Επιπλέον πληροφορίες:

Μήκος: 187 χιλ
Μήκος κάννης: 120 χιλ
Βάρος: 520 γρ
Σταθερό Hop Up


Το Steyr M είναι μια σειρά από ημι-αυτόματα πιστόλια που αναπτύχθηκε από Steyr Mannlicher GmbH & Co KG της Αυστρίας για αστυνομικές υπηρεσίες αλλά και για την πολιτική αγορά. Η σχεδίαση για το νέο πιστόλι ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 1990 και το τελικό προϊόν που είναι γνωστό ως το M9 (όρος προερχόμενος από το διαμέτρημά του, 9x19mm Parabellum) παρουσιάστηκε επίσημα την άνοιξη του 1999.

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

29 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

Καλάθι  

Δεν υπάρχουν προϊόντα

Εξοδα αποστολής 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Αγορά

Κατηγορίες

Κατασκευαστές

PayPal