Jing Gong M4 Pistol AEG

- Jing Gong M4 Pistol AEG

- Βάρος: 2050 γρ

- Μήκος: 385 μμ

- Μήκος κάννης: 145 μμ

- Λειτουργία: Ηλεκτρικό Ημιαυτόματης/Αυτόματης βολής

- Ισχύς: 350 FPS

- Υλικά κατσκευής: Μέταλλο, πλαστικό

- Μπαταρία: Custom Type

- Χωρητικότητα γεμιστήρας: 190

- Gearbox: Version 2

- Περιλαμβάνει: Μοντέλο, γεμιστήρα, κάθετη λαβή, θήκη μπαταρίας, μπαταρία, φορτιστή

Περισσότερες λεπτομέρειες...

214,00 €

3637

Διαθεσιμότητα: Το προϊόν είναι προσωρινά εκτός αποθέματος

Πρόγραμμα Επιβράβευσης Με την αγορά αυτού του προϊόντος μπορείτε να συλλέξετε 21 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι σας θα είναι συνολικά 21 πόντοι που μπορούν να μετατραπούν σε μια δωροεπιταγή των 4,20 €.


- Jing Gong M4 Pistol AEG

- Βάρος: 2050 γρ

- Μήκος: 385 μμ

- Μήκος κάννης: 145 μμ

- Λειτουργία: Ηλεκτρικό Ημιαυτόματης/Αυτόματης βολής

- Ισχύς: 350 FPS

- Υλικά κατσκευής: Μέταλλο, πλαστικό

- Μπαταρία: Custom Type

- Χωρητικότητα γεμιστήρας: 190

- Gearbox: Version 2

- Περιλαμβάνει: Μοντέλο, γεμιστήρα, κάθετη λαβή, θήκη μπαταρίας, μπαταρία, φορτιστή

 

Το μοντέλο αυτό είναι το τελευταίο και πιο συνεπτυγμένο μοντέλο στην οικογένεια των AR15 της JG. Το μήκος του το κάνει ειδικό για κλειστούς χώρους, ακόμα και ως πιστόλι.
Ο κορμός είναι κατασκευασμένος από υψηλής πυκνότητας πλαστικό με αποτέλεσμα το μικρό βάρος.
Ο χειροφυλακτήρας είναι μεταλλικός, ακολουθεί την σχεδίαση του MRF της Troy Ind. Το μήκος του παρόλο που είναι μόλις 4 ίντσες είναι αρκετό για προσαρμογή των αναγκαίων παρελκομένων.
Η κάθετη λαβή είναι τύπου KAC και βοηθάει στον χειρισμό του όπλου.


Τόσο το κλισιοσκόπιο, όσο και το σκόπευτρο είναι αφαιρούμενα, αναδιπλούμενα και ρυθμιζόμενα. Το κλισιοσκόπιο είναι αντίγραφο μοντέλου της ARMS και το σκόπευτρο της KAC,
Η πιστολοειδής λαβή είναι ειδικά εργονομικά σχεδιασμένη για να εφαρμόζει τέλεια στο χέρι του χρήστη. Η ειδικού τύπου μπαταρία αποθηκεύεται στην θήκη μπαταρίας τύπου DBAL.
Το μοντέλο φέρει μια πρωτοπριακή λεπτομέρεια όσον αφορά το κοντάκιο. Αντί κλασσικού κοντακίου, το μοντέλο φέρει ειδικό αντάπτορα ο οποίος λειτουργεί και ως αορτηριούχος.
Το πακέτο περιλαμβάνει το Μ4 Pistol, την μεταλλική γεμιστήρα του, την κάθετη λαβή, την θήκη της μπαταρίας, μπαταρία και φορτιστή.


Η αραβίδα Μ4 είναι μια κοντή έκδοση του τυφεκίου εφόδου Μ16. Αποτελείται από μια οικογένεια όπλων τα οποία προήρθαν από πρώιμες κοντές εκδόσεις του Μ16Α1 και Μ16Α2. Με την σειρά τους αυτά προήρθαν από το αρχικό σχέδιο της Armalite και του Ευγένιου Στόουνερ.
Σε σχέση με την 20 ιντσών κάννη του Μ16, τα Μ4 φέρουν κάννη από 10 μέχρι 14.5 ίντσες. Η ανάγκη για τόσο κοντά τυφέκια προήρθε από τον πόλεμο στην χερσόνησο του Βιετνάμ, όπου η πυκνή βλάστηση δεν επέτρεπε την κίνηση με μακρυά όπλα.
Κατά 80% μοιράζονται τα ίδια λειτουργικά μέρη. Πρόκειται για όπλο που λειτουργεί με αέριο και σύστημα ευθείας παλινδρόμησης του κελίστρου. Τροφοδοτείται από γεμιστήρα, με δυνατότητα αυτόματης και ημιαυτόματης βολής.
Όπως όλη η οικογένεια του Μ16, το Μ4 χρησιμοποιεί το στανταρισμένο διαμέτρημα 5.56x45 mm NATO. Το Μ4 είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα, το οποίο μπορεί να δεχθεί πληθώρα εξαρτημάτων και τακτικών βοηθημάτων. Η λαβή μεταφοράς του, φέρει ενσωματομένο κλισιοσκόπιο και είναι αποσπόμενη.
Κάτω από την λαβή υπάρχει ράγα Picatinny στην οποία μπορούν να εφαρμοστούν οπτικά βοηθήματα. Τα μοντέλα με την κάννη των 14.5 ιντσών φέρει διαμόρφωση για να δεχθεί εκτοξευτή βομβίδων τύπου Μ203.

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

29 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

Καλάθι  

Δεν υπάρχουν προϊόντα

Εξοδα αποστολής 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Αγορά

Κατηγορίες

Κατασκευαστές

PayPal