A&K M60VN (Full Metal)

- A&K M60VN (Full Metal)

- Γρήγορη αλλαγή κάννης

- Γρήγορη αλλαγή ελατηρίου

- Αναδιπλούμενος δίποδας

- Ρυθμιζόμενη ταχυβολία

- Μήκος: 1080 μμ

- Βάρος: 7500 γρ

- Ταχύτητα: 350 FPS

Περισσότερες λεπτομέρειες...

449,00 €

3873

Διαθεσιμότητα: Το προϊόν είναι προσωρινά εκτός αποθέματος

Πρόγραμμα Επιβράβευσης Με την αγορά αυτού του προϊόντος μπορείτε να συλλέξετε 44 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι σας θα είναι συνολικά 44 πόντοι που μπορούν να μετατραπούν σε μια δωροεπιταγή των 8,80 €.


- A&K M60VN (Full Metal)

- Γρήγορη αλλαγή κάννης

- Γρήγορη αλλαγή ελατηρίου

- Αναδιπλούμενος δίποδας

- Ρυθμιζόμενη ταχυβολία

- Μήκος: 1080 μμ

- Βάρος: 7500 γρ

- Ταχύτητα: 350 FPS

 

 

Το Μ60 αποτελεί ένα όπλο υποστήριξης ομάδας, το οποίο βρίσκεται σε υπηρεσία από την δεκαετία του '50 και γνώρισε εκτεταμμένη χρήση στην διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ. Η Α&Κ μετά τα Μ249, έφερε στην αγορά και σε προσιτή τιμή την σειρά των Μ60. Το μοντέλο παρέχει μεγάλο όγκο πυρός, ταχυβολία και δύναμη (το πακέτο περιλαμβάνει γεμιστήρα 3500 ΒΒς).


Το μοντέλο είναι κατασκευασμένο από μέταλλο, με μόνη εξαίρεση το κοντάκιο, την πιστολοειδή λαβή και τον χειροφυλακτήρα που είναι πολυμερείς. Ο δίποδας του Μ60 είναι αναδιπλούμενος και βοηθά στην σταθερότητα της βολής, ιδιαίτερα χρήσιμο για παιχνίδια με μεγάλη διάρκεια. Το κλισιοσκόπιο είναι αναδιπλούμενο και ρυθμιζόμενο. Με το μήκος του να αποτελεί μειονέκτημα, η κάννη με το βεληνεκές που αποδίδει, ισορροπεί την εξίσωση.


Το Μ60 της Α&Κ προσφέρει αρκετά χαρακτηριστικά που συναντάμε σε πολύ ακριβότερα μοντέλα. Η ρυθμιζόμενη ταχυβολία είναι ένα από αυτά. Με τον λειτουργικό ρυθμιστή αερίων, ο παίκτης έχει την δυνατότητα επιλογής της ταχυβολίας του από 11 ως 20 μπίλιες το δευτερόλεπτο (εξαρτάται από την μπαταρία). Με την κατάλληλη μπαταρία το μοντέλο μπορεί να αποδόσει πάνω από 1200 μπίλιες το λεπτό. Το μοντέλο επίσης έχει την δυνατότητα αλλαγής ελατηρίου σε ελάχιστο χρόνο και χωρίς την χρήση οποιοδήποτε εργαλείου. Με τα περισσότερα εσωτερικά του τμήματα συμβατά με τα αντίστοιχα Version 2/3 μπορούμε να τροποποιήσουμε το Μ60 σύμφωνα με τις ανάγκες του εκάστοτε παίκτη.


Η γεμιστήρα που περιλαμβάνεται στο πακέτο είναι υψηλής χωρητικότητας 3500 ΒΒς. Το σύστημα της τροφοδοσίας δεν είναι χειροκίνητο, αλλά ηλεκτρικό και αυτόματο. Όσο ο χρήστης πιέζει την σκανδάλη, τόσο η γεμιστήρα τροφοδοτεί το Μ60 που διψάει για μπίλιες.


Το πακέτο περιλαμβάνει το Μ60, την γεμιστήρα του, μπαταρία και φορτιστή.


Το M60, επίσημα το United States Machine Gun των 7,62 χιλιοστών, είναι μια οικογένεια αμερικανικών πολυβόλων γενικής χρήσης. Εισήχθηκε στην υπηρεσία το 1957, έχει υπηρετήσει με κάθε τμήμα του Στρατού των ΗΠΑ και εξακολουθεί να εξυπηρετεί με άλλες Ένοπλες Δυνάμεις. Η χρήση του συνεχίζεται μέχρι σήμερα με αναβαθμισμένες εκδόσεις αν και στις περισσότερες περιπτώσεις έχει αντικατασταθεί από το Μ240.

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

8 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

Καλάθι  

Δεν υπάρχουν προϊόντα

Εξοδα αποστολής 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Αγορά

Κατηγορίες

Κατασκευαστές

PayPal