AGM MP40 Black - Full Metal

- AGM MP40 Black - Full Metal

- Μεταλλική κατασκευή

- Πολυμερής κορμός και πιστολοειδής λαβή

- Μεταλλικό αναδιπλούμενο κοντάκιο

- Ημιαυτόματη/Αυτόματη λειτουργία

- Βάρος: 2770 γρ

- Μήκος: 626 - 845 χιλ

- Ταχύτητα: 310 FPS

Περισσότερες λεπτομέρειες...

140,00 €

3935

Διαθεσιμότητα: Το προϊόν είναι προσωρινά εκτός αποθέματος

Πρόγραμμα Επιβράβευσης Με την αγορά αυτού του προϊόντος μπορείτε να συλλέξετε 14 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι σας θα είναι συνολικά 14 πόντοι που μπορούν να μετατραπούν σε μια δωροεπιταγή των 2,80 €.


- AGM MP40 Black - Full Metal

- Μεταλλική κατασκευή

- Πολυμερής κορμός και πιστολοειδής λαβή

- Μεταλλικό αναδιπλούμενο κοντάκιο

- Ημιαυτόματη/Αυτόματη λειτουργία

- Βάρος: 2770 γρ

- Μήκος: 626 - 845 χιλ

- Ταχύτητα: 310 FPS

 

 


Το MP40 της AGM είναι η πλέον οικονομική αλλά ταυτόχρονα και ποιοτική πρόταση για τους οπαδούς του θεματικού airsoft και του ΜΡ40. Το σώμα του μοντέλου είναι μεταλλικό με μαύρο ματ φινίρισμα και με βάρος 2.7 κιλά, είναι πλέον ρεαλιστικό. Η ποιότητα κατασκευής το κάνει ιδανικό, με το αμέσως πιο ακριβό μοντέλο άλλων εταιρειών στην διπλάσια τιμή. Ο κορμός του όπλου, η κάννη, το κοντάκιο και τα σκοπευτικά είναι μεταλλικά. Το μόνο μη-μεταλλικό τμήμα είναι το κάτω τμήμα του κορμού και η πιστολοειδής λαβή είναι πλαστικά που αναπαριστούν το αυθεντικό βακελιτένιο φινίρισμα. Το αναδιπλούμενο κοντάκιο βοηθά στην μείωση του συνολικού μήκους (το οποίο είναι ήδη μικρό) του όπλου, γεγονός πρακτικό και για το παιχνίδι και για την μεταφορά του. Το κλισιοσκόπιο είναι ρυθμιζόμενο και φέρει δύο σημάνσεις για μικρές και μεσαίες αποστάσεις. το μοντέλο φέρει δύο αορτηριούχους, έναν στην βάση του κοντάκίου και έναν στην βάση της κάννης. Μην διαστάσετε να το συνδυάσετε με δερμάτινο αορτήρα τύπου KAR 98 με τον οποίο συνδυάζεται άψογα.


Συγκρίνοντας το πραγματικό ΜΡ40 με το μοντέλο της AGM, ο χρήστης θα παρατηρήσει πως το μοντέλο λειτουργεί τόσο σε ημιαυτόματη, όσο και σε αυτόματη βολή. Ο επιλογέας βολής βρίσκεται επάνω από την γεμιστήρα και η ασφάλειά του στην βάση της πιστολοειδούς λαβής. Ταυτόχρονα με την ρεαλιστική απεικόνιση του κλασσικού υποπολυβόλου, το μοντέλο είναι έτοιμο να ανταποκριθεί σε οποιοδήποτε παιχνίδι παρά τα 310 FPS που βάλλει. Το gearbox του είναι μοναδικής σχεδίασης με εσωτερικά που είναι συμβατά με αντίστοιχα τύπου version 2 και 3. Η μπαταρία του αποθηκεύεται πίσω από το gearbox και ο χρήστης έχει πρόσβαση διαιρώντας το όπλο σε δύο τμήματα. Ο χώρος αυτός είναι αρκετός για μπαταρία Mini Type. Ο ρυθμιζόμενος μηχανισμός του Hop Up είναι προσβάσιμος, τραβώντας τον μοχλό όπλισης του όπλου. Η μεταλλική γεμιστήρα που το συνοδεύει είναι χαμηλής χωρητικότητας 50 βολίδων.


Το πακέτο περιλαμβάνει το ΜΡ40, την γεμιστήρα του, μπαταρία και φορτιστή.


Το ΜΡ40 (Maschinenpistole 40) είναι ένα υποπολυβόλο που σχεδιάστηκε στη Γερμανία την δεκαετία του 1940 και χρησιμοποιήθηκε εκτενώς από τους αλεξιπτωτιστές, τους αρχηγούς διμοιρίας και άλλους στρατιωτικούς κατά τη διάρκεια του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου. Τα κύρια χαρακτηριστικά του ήταν η μικρή ταχυβολία αλλά και η χαμηλή ανάκρουση. Το μοντέλο χαρακτηρίζεται ως Schmeisser αν και ο σχεδιαστής Hugo Schmeisser δεν έλαβε μέρος στην σχεδίασή του.
Το MP40 είναι ένα υποπολυβόλο που λειτουργεί με παλινδρόμηση από θέση ανοικτού κλείστρου. Χαρακτηρίζεται από μόνο αυτόματη βολή. Το MP40 κατασκευαζόταν από πρεσαριστά φύλλα ατσαλιού με αποτέλεσμα το χαμηλό κόστος παραγωγής. Το μοντέλο αυτό εισήγαγε την χρήση του διαμετρήματος 9x19 Parabellum και έθεσε τον πήχη για αυτό που ονομάζουμε σήμερα υποπολυβόλο.

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

6 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

Καλάθι  

Δεν υπάρχουν προϊόντα

Εξοδα αποστολής 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Αγορά

Κατηγορίες

Κατασκευαστές

PayPal