ICS M4 RIS Short Stock

- ICS M4 RIS Short Stock

- Βάρος: 2400 γρ

- Μήκος: 685 μμ

- Μήκος κάννης: 280 μμ

- Λειτουργία: Ηλεκτρικό Ημιαυτόματης/Αυτόματης βολής

- Ισχύς: 330 FPS

- Υλικά κατσκευής: Μέταλο, Ίνες νάιλον

- Μπαταρία: Mini, Twin, Crane Type

- Χωρητικότητα γεμιστήρας: 400

- Gearbox: Split Version 2

- Περιλαμβάνει: Μοντέλο, γεμιστήρα, κάθετη λαβή, εγχειρίδιο DVD, ράβδος καθαρισμού, 1000 ΒΒς

Περισσότερες λεπτομέρειες...

230,00 €

418

Διαθεσιμότητα: Το προϊόν είναι προσωρινά εκτός αποθέματος

Πρόγραμμα Επιβράβευσης Με την αγορά αυτού του προϊόντος μπορείτε να συλλέξετε 23 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι σας θα είναι συνολικά 23 πόντοι που μπορούν να μετατραπούν σε μια δωροεπιταγή των 4,60 €.


- ICS M4 RIS Short Stock

- Βάρος: 2400 γρ

- Μήκος: 685 μμ

- Μήκος κάννης: 280 μμ

- Λειτουργία: Ηλεκτρικό Ημιαυτόματης/Αυτόματης βολής

- Ισχύς: 330 FPS

- Υλικά κατσκευής: Μέταλο, Ίνες νάιλον

- Μπαταρία: Mini, Twin, Crane Type

- Χωρητικότητα γεμιστήρας: 400

- Gearbox: Split Version 2

- Περιλαμβάνει: Μοντέλο, γεμιστήρα, κάθετη λαβή, εγχειρίδιο DVD, ράβδος καθαρισμού, 1000 ΒΒς


Το ICS M4 RIS Short Stock της ICS είναι ένα πλήρως αδειοδοτημένο προϊόν με ρεαλιστικά λογότυπα της Colt στον κορμό του μοντέλου.

Ο κορμός του όπλου είναι κατασκευασμένος από υψηλής πυκνότητας Ίνες Νάιλον, που το κάνουν ελαφρύ αλλά και ανθεκτικό. Το επάνω τμήμα του κορμού δεν σύρεται για να ανοίξει αλλά διαιρείται κάνοντας εύκολη την πρόσβαση στο εσωτερικό του. Τα ενισχυμένα ωτία συγκρατήσεως έχουν μεγαλύτερο πάχος από άλλα μοντέλα με αποτέλεσμα τον πιο ασφαλή σύνδεσμο των δύο τμημάτων του κορμού. Στο επάνω τμήμα του, υπάρχει το αφαιρούμενο και ρυθμιζόμενο κλισιοσκόπιο. Στο επάνω τμήμα του κορμού υπάρχει ράγα Picatinny που προσφέρει την δυνατότητα προσαρμογής τακτικών παρελκομένων.


Ο χειροφυλακτήρας είναι μεταλλικός με ράγες τύπου Picatinny σε όλη του την επιφάνεια για προσαρμογή τακτικών παρελκομένων. Η σχεδίαση ακολουθεί αυτήν της KAC, όπως και η κάθετη λαβή που περιλαμβάνεται στο πακέτο. Το ολόκληρο κοντάκιο δίνει μια σταθερή βάση για μακρυνές βολές αλλά το μήκος του το κάνει εύκολο στην μεταφορά και στην κίνηση σε κλειστούς χώρους.

Ο μοχλός οπλίσεως είναι λειτουργικός και ενισχυμένος. Το "κλείστρο" είναι βαρέως τύπου και το κάλυμμά του είναι ρεαλιστικό. Το κομβίο απασφάλισης της γεμιστήρας βιδώνει και ασφαλίζει την γεμιστήρα στην θέση της για να εξασφαλίζει την άψογη τροφοδοσία τους. Το κομβίο σφήνωσης είναι λειτουργικό και απασφαλίζει το anti-reversal latch με αποτέλεσμα την αποσυμπίεση του ελατηρίου.


Το μοντέλο φέρει το χαρακτηριστικό Split Gearbox της ICS. Η σχεδίαση αυτή καθιστά την αναβάθμιση και υποβάθμιση στο μοντέλο πολύ πιο εύκολη από άλλα Gearbox. Το ελατήριο και τα γρανάζια εδράζουν σε διαφορετικά τμήματα. Το επάνω τμήμα του κελύφους φέρει το πιστόνι, τον κύλινδρο, τον οδηγό του ελατηρίου και το ελατήριο. Το κάτω μισό του κελύφους φέρει τα γρανάζια και τον μηχανισμό της σκανδάλης. Το μοντέλο φέρει το μοτέρ Turbo 3000, το οποίο δίνει υψηλή ροπή αλλά και ταχύτητα ταυτόχρονα.


Το πακέτο περιλαμβάνει το Μ4, την υψηλής χωρητικότητας γεμιστήρα του, την κάθετη λαβή, εγχειρίδιο χρήσης σε μορφή DVD, ράβδο καθαρσιμού και μπουκάλι με 1000 ΒΒς.

Η αραβίδα Μ4 είναι μια κοντή έκδοση του τυφεκίου εφόδου Μ16. Αποτελείται από μια οικογένεια όπλων τα οποία προήρθαν από πρώιμες κοντές εκδόσεις του Μ16Α1 και Μ16Α2. Με την σειρά τους αυτά προήρθαν από το αρχικό σχέδιο της Armalite και του Ευγένιου Στόουνερ.
Σε σχέση με την 20 ιντσών κάννη του Μ16, τα Μ4 φέρουν κάννη από 10 μέχρι 14.5 ίντσες. Η ανάγκη για τόσο κοντά τυφέκια προήρθε από τον πόλεμο στην χερσόνησο του Βιετνάμ, όπου η πυκνή βλάστηση δεν επέτρεπε την κίνηση με μακρυά όπλα.
Κατά 80% μοιράζονται τα ίδια λειτουργικά μέρη. Πρόκειται για όπλο που λειτουργεί με αέριο και σύστημα ευθείας παλινδρόμησης του κελίστρου. Τροφοδοτείται από γεμιστήρα, με δυνατότητα αυτόματης και ημιαυτόματης βολής.
Όπως όλη η οικογένεια του Μ16, το Μ4 χρησιμοποιεί το στανταρισμένο διαμέτρημα 5.56x45 mm NATO. Το Μ4 είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα, το οποίο μπορεί να δεχθεί πληθώρα εξαρτημάτων και τακτικών βοηθημάτων. Η λαβή μεταφοράς του, φέρει ενσωματομένο κλισιοσκόπιο και είναι αποσπόμενη.
Κάτω από την λαβή υπάρχει ράγα Picatinny στην οποία μπορούν να εφαρμοστούν οπτικά βοηθήματα. Τα μοντέλα με την κάννη των 14.5 ιντσών φέρει διαμόρφωση για να δεχθεί εκτοξευτή βομβίδων τύπου Μ203.


Τα τυφέκια και αραβίδες Μ16/Μ4 έχουν κατασκευασθεί από πληθώρα εταιρειών. Από τις κορυφαίες στον χώρο είναι η Smith&Wesson. Αν και είναι πιο γνωστή για τα περίστροφα και τα πιστόλια της, κατάσκευάζει τυφέκια τύπου Μ4 τόσο σε διαμέτρημα 5.56 ΝΑΤΟ όσο και σε .22.
Τα M&P 15 είναι τα πιο εμπορικά τυφέκια της S&W. Η εταιρεία προτίμησε τα αξεσουάρ της Magpul για το ντύσιμο της αραβίδας. Στον ίδιο δρόμο η King Arms, προτίμησε το κοντάκιο, την πιστολοειδή λαβή, το αναδιπλούμενο κλισιοσκόπιο, την γεμιστήρα και τον χειροφυλακτήρα της ίδιας εταιρείας.

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

22 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

Καλάθι  

Δεν υπάρχουν προϊόντα

Εξοδα αποστολής 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Αγορά

Κατηγορίες

Κατασκευαστές

PayPal