ICS CXP.08 Concept Rifle

- ICS CXP.08 Concept Rifle

- Βάρος: 2750 γρ

- Μήκος: 595 - 695 μμ

- Μήκος κάννης: 190 μμ

- Λειτουργία: Ηλεκτρικό Ημιαυτόματης/Αυτόματης βολής

- Ισχύς: 335 FPS

- Υλικά κατσκευής: Μέταλλο, ίνες νάιλον

- Μπαταρία: Mini, Twin, Crane type

- Χωρητικότητα γεμιστήρας: 450

- Gearbox: Split Version 2

- Περιλαμβάνει: Μόντελο, 2 γεμιστήρες, θήκλη μπαταρίας, κάθετη λαβή, BBs, ράβδος καθαρισμού

Περισσότερες λεπτομέρειες...

250,00 €

419

Διαθεσιμότητα: Το προϊόν είναι προσωρινά εκτός αποθέματος

Πρόγραμμα Επιβράβευσης Με την αγορά αυτού του προϊόντος μπορείτε να συλλέξετε 25 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι σας θα είναι συνολικά 25 πόντοι που μπορούν να μετατραπούν σε μια δωροεπιταγή των 5,00 €.


- ICS CXP.08 Concept Rifle

- Βάρος: 2750 γρ

- Μήκος: 595 - 695 μμ

- Μήκος κάννης: 190 μμ

- Λειτουργία: Ηλεκτρικό Ημιαυτόματης/Αυτόματης βολής

- Ισχύς: 335 FPS

- Υλικά κατσκευής: Μέταλλο, ίνες νάιλον

- Μπαταρία: Mini, Twin, Crane type

- Χωρητικότητα γεμιστήρας: 450

- Gearbox: Split Version 2

- Περιλαμβάνει: Μόντελο, 2 γεμιστήρες, θήκλη μπαταρίας, κάθετη λαβή, 1000 BBs, ράβδος καθαρισμού


Το CXP της ICS, είναι ένα μοντέλο σχεδιασμένο από την εταιρεία βασισμένο στις ανάγκες του παιχνιδιού χωρίς να βασίζεται σε υπαρκτό AR15. Παρόλα αυτά πληρεί όλες τις αρχές σχεδίασης και κατασκευής μοντέλων της σειράς M4/M16. Με τη χρήση πολυμερών με ίνες νάιλον, η ICS πέτυχε εξαιρετική αντοχή, δίνοντας ταυτόχρονα το σωστό βάρος και ισορροπία, καθώς και πιο ρεαλιστική όψη και αίσθηση.


Διαθέτει μεταλλική εξωτερική κάννη, κλισιοσκόπιο και σκόπευτρο, αορτηριούχο, κομβίο αφαίρεσης γεμιστήρα, φλογοκρύπτη, κάλυμμα θυρίδας αποβολής καλύκων, μοχλό όπλισης, κοντάκιο κτλ. Στο επάνω τμήμα του όπλου βρίσκεται ράγα τύπου Picatinny για προσαρμογή τακτικών παρελκομένων.
Ο νέου σχεδιασμού αναβαθμισμένος πείρος κορμού στο εμπρόσθιο και οπίσθιο μέρος εξαλείφει το πρόβλημα χαλαρότητας που παρουσιάζεται μετά από σκληρή χρήση. Ο αναβαθμισμένος πείρος ενώνει με ακρίβεια και απόλυτη σταθερότητα τον άνω και κάτω κορμό και μπορεί να εξαχθεί πολύ εύκολα, με χρήση ενός κατσαβιδιού, εξοικονομώντας χρόνο κατά τη συναρμολόγηση του τυφεκίου.


Τα πλαστικά τμήματα του CXP, η πιστολοειδής λαβή και ο χειροφυλακτήρας είναι κατασκευασμένα από υψηλής πυκνότητας ίνες νάιλον. Το μεταλλικό κοντάκιο είναι πτυσσόμενο 6 θέσεων και προσαρμόζεται στις ανάγκες του εκάστοτε παίκτη αλλά και του παιχνιδιού. Ο χειροφυλακτήρας φέρει τμήματα ράγας τύπου Picatinny στις 3 πλευρές του για την προσαρμογή φακών, καταδεικτών laser, κλπ. Η μπαταρία αποθηκεύεται στην εξωτερική θήκη της που προσομοιάζει PEQ.


Ο γεμιστήρας μεγάλης χωρητικότητας που προσφέρεται μαζί με το τυφέκιο είναι ιδίου μεγέθους με τον πραγματικό. Ο προηγμένος σχεδιασμός του γεμιστήρα 450 βολίδων προσφέρει πολύ ομαλή λειτουργία, χωρίς μπλοκαρίσματα.


Ο εσωτρικός μηχανισμός είναι κατασκευασμένος σε δυο μέρη - άνω και κάτω. Ολόκληρο το άνω συγκρότημα κυλίνδρου και πιστονιού είναι ξεχωριστό από το τμήμα κινητήρα και κιβωτίου γραναζιών, ώστε να διευκολύνεται η ταχεία αλλαγή τους σε συνθήκες μάχης αλλά και η συντήρηση του τυφεκίου.
Ο μηχανισμός πιστονιού καθιστά εύκολη την αύξηση της ισχύος σε ειδικές απαιτήσεις μάχης. Ο μηχανισμός είναι εξαιρετικά αξιόπιστος, με εξαρτήματα ακριβείας και πολύ γερή κατασκευή. Ο μοχλός διασύνδεσης των τμημάτων του μηχανισμού είναι πατενταρισμένου σχεδιασμού, ενώ κάνει πολύ αξιόπιστη και ασφαλή τη διασύνδεση των τμημάτων του μηχανισμού. Μπορείτε να σπρώξετε το forward assist για να ελευθερώσετε το ελατήριο πριν την αποθήκευση του τυφεκίου, με σκοπό την αποφυγή της καταπόνησης του ελατηρίου. Το τυφέκιο airsoft λειτουργεί με ηλεκτρική ενέργεια, άρα η επίτευξη χαμηλής ηλεκτρικής αντίστασης στα κυκλώματα είναι πρωταρχικής σημασίας. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιούνται καλωδιώσεις υψηλής ποιότητας και ειδικός διακόπτης χαμηλής αντίστασης, με αποτέλεσμα την καλύτερη απόδοση.


ο μηχανισμός ρύθμισης του Hop-Up είναι μονοκόμματος. Ωθεί τις βολίδες ΒΒ ομαλά στη σωστή θέση, χωρίς σφάλματα. Ο περιστροφικός μηχανισμός ρυθμίζεται εύκολα και με ακρίβεια, διατηρώντας τη θέση του χωρίς προβλήματα σε παρατεταμένη χρήση.


Η αραβίδα Μ4 είναι μια κοντή έκδοση του τυφεκίου εφόδου Μ16. Αποτελείται από μια οικογένεια όπλων τα οποία προήρθαν από πρώιμες κοντές εκδόσεις του Μ16Α1 και Μ16Α2. Με την σειρά τους αυτά προήρθαν από το αρχικό σχέδιο της Armalite και του Ευγένιου Στόουνερ.
Σε σχέση με την 20 ιντσών κάννη του Μ16, τα Μ4 φέρουν κάννη από 10 μέχρι 14.5 ίντσες. Η ανάγκη για τόσο κοντά τυφέκια προήρθε από τον πόλεμο στην χερσόνησο του Βιετνάμ, όπου η πυκνή βλάστηση δεν επέτρεπε την κίνηση με μακρυά όπλα.
Κατά 80% μοιράζονται τα ίδια λειτουργικά μέρη. Πρόκειται για όπλο που λειτουργεί με αέριο και σύστημα ευθείας παλινδρόμησης του κελίστρου. Τροφοδοτείται από γεμιστήρα, με δυνατότητα αυτόματης και ημιαυτόματης βολής.
Όπως όλη η οικογένεια του Μ16, το Μ4 χρησιμοποιεί το στανταρισμένο διαμέτρημα 5.56x45 mm NATO. Το Μ4 είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα, το οποίο μπορεί να δεχθεί πληθώρα εξαρτημάτων και τακτικών βοηθημάτων. Η λαβή μεταφοράς του, φέρει ενσωματομένο κλισιοσκόπιο και είναι αποσπόμενη.
Κάτω από την λαβή υπάρχει ράγα Picatinny στην οποία μπορούν να εφαρμοστούν οπτικά βοηθήματα. Τα μοντέλα με την κάννη των 14.5 ιντσών φέρει διαμόρφωση για να δεχθεί εκτοξευτή βομβίδων τύπου Μ203.

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

22 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

Καλάθι  

Δεν υπάρχουν προϊόντα

Εξοδα αποστολής 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Αγορά

Κατηγορίες

Κατασκευαστές

PayPal