ICS M16 A3 SL

- ICS M16 A3 SL

- Βάρος: 3370 γρ

- Μήκος: 1025 μμ

- Μήκος κάννης: 509 μμ

- Λειτουργία: Ηλεκτρικό Ημιαυτόματης/Αυτόματης βολής

- Ισχύς: 330 FPS

- Υλικά κατσκευής: Μέταλλο, ίνες νάιλον

- Μπαταρία: Large type

- Χωρητικότητα γεμιστήρας: 300

- Gearbox: Split Version 2

- Περιλαμβάνει: Μόντελο, 2 γεμιστήρες, 1000 BBs, ράβδο καθαρισμού

Περισσότερες λεπτομέρειες...

240,00 €

420

Διαθεσιμότητα: Το προϊόν είναι προσωρινά εκτός αποθέματος

Πρόγραμμα Επιβράβευσης Με την αγορά αυτού του προϊόντος μπορείτε να συλλέξετε 24 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι σας θα είναι συνολικά 24 πόντοι που μπορούν να μετατραπούν σε μια δωροεπιταγή των 4,80 €.


- ICS M16 A3 SL

- Βάρος: 3370 γρ

- Μήκος: 1025 μμ

- Μήκος κάννης: 509 μμ

- Λειτουργία: Ηλεκτρικό Ημιαυτόματης/Αυτόματης βολής

- Ισχύς: 330 FPS

- Υλικά κατσκευής: Μέταλλο, ίνες νάιλον

- Μπαταρία: Large type

- Χωρητικότητα γεμιστήρας: 300

- Gearbox: Split Version 2

- Περιλαμβάνει: Μόντελο, 2 γεμιστήρες, 1000 BBs, ράβδο καθαρισμού


Εξαρχής της σχεδίασης και κατασκευής των μοντέλων της σειράς M4/M16 η ICS έχει διατηρήσει πρωτοποριακή σχεδίαση και υψηλό επίπεδο ελέγχου ποιότητας. Με τη χρήση ειδικού κράματος αλουμινίου και υψηλής πυκνότητας ίνες νάιλον, η ICS πέτυχε εξαιρετική αντοχή και ελαφρύ βάρος σε σχέση με την σειρά των μεταλλικών μοντέλων της. Ουσιαστικά η σειρά Sportline φέρει ίδια χαρακτηριστικά με τα μεταλλικά εκτός του υλικού κατασκευής του κορμού όπου είναι συνθετικός και όχι αλουμινένιος.


Τα ανθεκτικά και ρεαλιστικά μεταλλικά μέρη χαρακτηρίζουν τα προϊόντα της ICS. Διαθέτει αφαιρούμενη χειρολαβή μεταφοράς, μεταλλική εξωτερική κάννη, κλισιοσκόπιο και σκόπευτρο, αορτηριούχο, κομβίο αφαίρεσης γεμιστήρα, φλογοκρύπτη, κάλυμμα θυρίδας αποβολής καλύκων, μοχλό όπλισης κτλ.
Ο νέου σχεδιασμού αναβαθμισμένος πείρος κορμού στο εμπρόσθιο και οπίσθιο μέρος εξαλείφει το πρόβλημα χαλαρότητας που παρουσιάζεται μετά από σκληρή χρήση. Ο αναβαθμισμένος πείρος ενώνει με ακρίβεια και απόλυτη σταθερότητα τον άνω και κάτω κορμό και μπορεί να εξαχθεί πολύ εύκολα, με χρήση ενός κατσαβιδιού, εξοικονομώντας χρόνο κατά τη συναρμολόγηση του τυφεκίου.


Τα πλαστικά τμήματα του Μ16Α3, ο κορμός, το κοντάκιο, η πιστολοειδής λαβή και ο χειροφυλακτήρας είναι κατασκευασμένα από υψηλής πυκνότητας ίνες νάιλον. Αυτά ισχύουν και για το ανθεκτικό πολυμερικό κοντάκιο σταθερού τύπου. Ο χώρος που προσφέρει είναι αρκετός για την αποθήκευση μεγάλων μπαταριών που χαρίζουν παιχνίδι χωρίς όριο.


Ο γεμιστήρας μεγάλης χωρητικότητας που προσφέρεται μαζί με το τυφέκιο είναι ιδίου μεγέθους με τον πραγματικό. Ο προηγμένος σχεδιασμός του γεμιστήρα 450 βολίδων προσφέρει πολύ ομαλή λειτουργία, χωρίς μπλοκαρίσματα.


Ο εσωτρικός μηχανισμός είναι κατασκευασμένος σε δυο μέρη - άνω και κάτω. Ολόκληρο το άνω συγκρότημα κυλίνδρου και πιστονιού είναι ξεχωριστό από το τμήμα κινητήρα και κιβωτίου γραναζιών, ώστε να διευκολύνεται η ταχεία αλλαγή τους σε συνθήκες μάχης αλλά και η συντήρηση του τυφεκίου.
Ο μηχανισμός πιστονιού καθιστά εύκολη την αύξηση της ισχύος σε ειδικές απαιτήσεις μάχης. Ο μηχανισμός είναι εξαιρετικά αξιόπιστος, με εξαρτήματα ακριβείας και πολύ γερή κατασκευή. Ο μοχλός διασύνδεσης των τμημάτων του μηχανισμού είναι πατενταρισμένου σχεδιασμού, ενώ κάνει πολύ αξιόπιστη και ασφαλή τη διασύνδεση των τμημάτων του μηχανισμού. Μπορείτε να σπρώξετε το forward assist για να ελευθερώσετε το ελατήριο πριν την αποθήκευση του τυφεκίου, με σκοπό την αποφυγή της καταπόνησης του ελατηρίου. Το τυφέκιο airsoft λειτουργεί με ηλεκτρική ενέργεια, άρα η επίτευξη χαμηλής ηλεκτρικής αντίστασης στα κυκλώματα είναι πρωταρχικής σημασίας. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιούνται καλωδιώσεις υψηλής ποιότητας και ειδικός διακόπτης χαμηλής αντίστασης, με αποτέλεσμα την καλύτερη απόδοση.


ο μηχανισμός ρύθμισης του Hop-Up είναι μονοκόμματος. Ωθεί τις βολίδες ΒΒ ομαλά στη σωστή θέση, χωρίς σφάλματα. Ο περιστροφικός μηχανισμός ρυθμίζεται εύκολα και με ακρίβεια, διατηρώντας τη θέση του χωρίς προβλήματα σε παρατεταμένη χρήση.


Τα τυφέκια Μ16 προήρθαν από το αρχικό σχέδιο της Armalite και του Ευγένιου Στόουνερ.
Όντας το κύριο φορητό τυφέκιο του Αμερικάνικου Πεζικού τα τελευταία 40 χρόνια, φέρουν κάννη 20 ιντσών.
Κατά 80% μοιράζονται τα ίδια λειτουργικά μέρη με τις αραβίδες Μ4.
Πρόκειται για όπλο που λειτουργεί με αέριο και σύστημα ευθείας παλινδρόμησης του κλείστρου.
Τροφοδοτείται από γεμιστήρα, με δυνατότητα αυτόματης και ημιαυτόματης βολής.
Όπως όλη η οικογένεια του Μ16, χρησιμοποιεί το στανταρισμένο διαμέτρημα 5.56x45 mm NATO.
Το Μ16 είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα, το οποίο μπορεί να δεχθεί πληθώρα εξαρτημάτων και τακτικών βοηθημάτων.
Η λαβή μεταφοράς του, φέρει ενσωματομένο κλισιοσκόπιο και είναι αποσπόμενη.
Κάτω από την λαβή υπάρχει ράγα Picatinny στην οποία μπορούν να εφαρμοστούν οπτικά βοηθήματα.

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

22 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

Καλάθι  

Δεν υπάρχουν προϊόντα

Εξοδα αποστολής 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Αγορά

Κατηγορίες

Κατασκευαστές

PayPal