Jing Gong AK Beta Folding Stock AEG

- Jing Gong AK Beta Folding Stock AEG

- Βάρος: 2390 γρ

- Μήκος: 480 - 730 μμ

- Μήκος κάννης: 180 μμ

- Λειτουργία: Ηλεκτρικό Ημιαυτόματης/Αυτόματης βολής

- Ισχύς: 360 FPS

- Υλικά κατσκευής: Πλαστικό, μέταλλο

- Μπαταρία: Stick Type

- Χωρητικότητα γεμιστήρας: 250

- Gearbox: Version 3

- Περιλαμβάνει: Μοντέλο, γεμιστήρα, μπαταρία, φορτιστή

Περισσότερες λεπτομέρειες...

145,00 €

4406

Διαθεσιμότητα: Το προϊόν είναι προσωρινά εκτός αποθέματος

Πρόγραμμα Επιβράβευσης Με την αγορά αυτού του προϊόντος μπορείτε να συλλέξετε 14 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι σας θα είναι συνολικά 14 πόντοι που μπορούν να μετατραπούν σε μια δωροεπιταγή των 2,80 €.


- Jing Gong AK Beta Folding Stock AEG

- Βάρος: 2390 γρ

- Μήκος: 480 - 730 μμ

- Μήκος κάννης: 180 μμ

- Λειτουργία: Ηλεκτρικό Ημιαυτόματης/Αυτόματης βολής

- Ισχύς: 360 FPS

- Υλικά κατσκευής: Πλαστικό, μέταλλο

- Μπαταρία: Stick Type

- Χωρητικότητα γεμιστήρας: 250

- Gearbox: Version 3

- Περιλαμβάνει: Μοντέλο, γεμιστήρα, μπαταρία, φορτιστή

 


Έχοντας πάρει το όνομά του από την πλέον ειδική μονάδα του Ρωσικού Στρατού, το μοντέλο αυτό σχεδιάστηκε για επιχειρήσεις και παιχνίδια σε κλειστούς χώρους και CQB πεδία.
Παρόλο το μικρό του μήκος, το μοντέλο δεν χάνει καθόλου από την στιβαρότητά του λόγω των μεταλλικών τμημάτων που περιλαμβάνει (κοντάκιο, κάλλυμα κλείστρου, κάννη, σκοπευτικά, κα).
Στο πλαστικό του σώμα, εδράζεται ένα Gearbox Version 3, με ανθεκτικά εσωτερικά. Το Gearbox αυτό είναι στανταρισμένο για τα ΑΚ και παρέχει υψηλή δυνατότητα αναβάθμισης.
Το πακέτο περιλαμβάνει το ΑΚ, την μεταλλική γεμιστήρα του, μπαταρία και φορτιστή.

 

Το AK-47 ή Καλάσνικοφ είναι ένα πυροβόλο αυτόματο όπλο που δέχεται φυσίγγια 7.62x39mm. Το όπλο λειτουργεί με πίεση των αερίων και περιστρεφόμενο κλείστρο.
Αναπτύχθηκε για πρώτη φορά στη Σοβιετική Ένωση από τον Μιχαήλ Καλάσνικοφ. Η ονομασία ΑΚ-47 Καλάσνικοφ σημαίνει αυτόματο τουφέκι, μοντέλο του 1947.
Ο σχεδιασμός του AK είχε ξεκινήσει από το 1943 (το φυσίγγιο γύρω από το οποίο σχεδιάσθηκε το τυφέκιο ονομάζεται Μ43). Όταν οι Σοβιετικοί εισέβαλαν στο κατεστραμμένο πια Βερολίνο από τους βομβαρδισμούς των συμμάχων έπεσαν στα χέρια τους απόρρητα σχέδια διαφόρων οπλικών συστημάτων του 3ου Ράιχ, περιλαμβανομένου και του τυφεκίου StG44.
Η σχεδίαση του ΑΚ47 επηρεάστηκε από το MP44, αλλά δεν είναι αντίγραφό του όπως ισχυρίζονται κάποιοι ερευνητές.

 

Μετά τον πόλεμο και συγκεκριμένα το 1946, το AK-46 παρουσιάστηκε για επίσημες στρατιωτικές δοκιμές και το 1947 η σταθερή έκδοση του όπλου εισήχθη σε υπηρεσία με επιλογή των μονάδων του σοβιετικού στρατού.
Το αρχικό AK-47 ήταν ένα από τα πρώτα αληθινά τυφέκια εφόδου. Ακόμα και μετά από έξι δεκαετίες, λόγω της αντοχής του, το χαμηλό κόστος παραγωγής, και την ευκολία χρήσης, το μοντέλο (και οι παραλλαγές του) παραμένει το πιο διαδεδομένο και δημοφιλές τυφέκιο στον κόσμο.
Διαθέτει επίσης όλα τα πλεονεκτήματα μιας μεγάλης εμπορικής εφεύρεσης: πρακτικότητα, αποτελεσματικότητα και χαμηλό κόστος παραγωγής. Έχει κατασκευαστεί σε πολλές χώρες και είναι σε υπηρεσία σε τακτικές ένοπλες δυνάμεις καθώς και σε παράνομες, επαναστατικές και τρομοκρατικές οργανώσεις σε όλο τον κόσμο.
Το ΑΚ-47 ήταν η βάση για την ανάπτυξη πολλών άλλων ατομικών και ομαδικών πυροβόλων όπλων. Έχουν παραχθεί περισσότερα AK-τύπου τυφέκια από ότι το σύνολο των άλλων τουφεκιών.

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

30 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

Καλάθι  

Δεν υπάρχουν προϊόντα

Εξοδα αποστολής 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Αγορά

Κατηγορίες

Κατασκευαστές

PayPal