Jing Gong AK 47 Tactical Fixed Stock - Tan

- Jing Gong AK 47 Tactical Fixed Stock - Tan

- Βάρος: 3150 γρ

- Μήκος: 870 μμ

- Μήκος κάννης: 455 μμ

- Λειτουργία: Ηλεκτρικό Ημιαυτόματης/Αυτόματης βολής

- Ισχύς: 330 - 370 FPS

- Υλικά κατσκευής: Πλαστικό, μέταλλο

- Μπαταρία: Large Type

- Χωρητικότητα γεμιστήρας: 600

- Gearbox: Version 3

- Χρώμα: Μαύρο, tan

- Περιλαμβάνει: Μοντέλο, γεμιστήρα, κάθετη λαβή, μπαταρία, φορτιστής

Περισσότερες λεπτομέρειες...

159,00 €

4415

Διαθεσιμότητα: Το προϊόν είναι προσωρινά εκτός αποθέματος

Πρόγραμμα Επιβράβευσης Με την αγορά αυτού του προϊόντος μπορείτε να συλλέξετε 15 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι σας θα είναι συνολικά 15 πόντοι που μπορούν να μετατραπούν σε μια δωροεπιταγή των 3,00 €.


- Jing Gong AK 47 Tactical Fixed Stock - Tan

- Βάρος: 3150 γρ

- Μήκος: 870 μμ

- Μήκος κάννης: 455 μμ

- Λειτουργία: Ηλεκτρικό Ημιαυτόματης/Αυτόματης βολής

- Ισχύς: 330 - 370 FPS

- Υλικά κατσκευής: Πλαστικό, μέταλλο

- Μπαταρία: Large Type

- Χωρητικότητα γεμιστήρας: 600

- Gearbox: Version 3

- Χρώμα: Μαύρο, tan

- Περιλαμβάνει: Μοντέλο, γεμιστήρα, κάθετη λαβή, μπαταρία, φορτιστής


Καθώς τα τυφέκια ΑΚ εισήλθαν στον 21ο αιώνα, οι ανάγκες εκσυγχρονισμού τους οδήγησε στην δημιουργία πολυμερών παρελκομένων.
Τα ξύλινα μέρη τους αντικαταστάθηκαν από aftermarket αξεσουάρ, τα οποία είναι πιο ελαφρυά και ακολουθούν την σχεδίαση της Tapco. Το γαιώδες χρώμα τους, βοηθά στην απόκρυψη σε πολλαπλά περιβάλλοντα.
Ο χειροφυλακτήρας φέρει ράγες τύπου Picatinny και στις 4 πλευρές του για προσαρμογή τακτικών παρελκομένων.
Για σταθερότητα στην βολή, το ΑΚ έρχεται με μια αναδιπλούμενη κάθετη λαβή. Η πιστολοειδής λαβή είναι εξίσου εργονομικά σχεδιασμένη για ασφαλή και παρατεταμένη χρήση.
Ο κορμός του μοντέλου είναι κατασκευασμένος από υψηλής πυκνότητας πλαστικό, ελαφρύ και στιβαρό. Τα υπόλοιπα τμήματα, επιλογείς, κάννη, σκοπευτικά, είναι μεταλλικά.
Το Gearbox του όπλου είναι το αξιόπιστο και αναβαθμισμένο Version 3 που δίνει το μοντέλο την δυνάτοτητα βολών στα 330 με 370 FPS.
Όπως και το πραγματικό μοντέλο ΑΚ, η αισθητική, η εργονομία και η χρηστικότητα είναι υποκειμενικά αλλά στο τέλος της ημέρας είναι ένα μοντέλο το οποίο θα αγαπήσουν όλοι οι χρήστες.
Το πακέτο περιλαμβάνει το ΑΚ47, την γεμιστήρα υψηλής χωρητικότητα τύπου Waffle, την κάθετη λαβή, μπαταρία και φορτιστή.


Το AK-47 ή Καλάσνικοφ είναι ένα πυροβόλο αυτόματο όπλο που δέχεται φυσίγγια 7.62x39mm. Το όπλο λειτουργεί με πίεση των αερίων και περιστρεφόμενο κλείστρο.
Αναπτύχθηκε για πρώτη φορά στη Σοβιετική Ένωση από τον Μιχαήλ Καλάσνικοφ. Η ονομασία ΑΚ-47 Καλάσνικοφ σημαίνει αυτόματο τουφέκι, μοντέλο του 1947.
Ο σχεδιασμός του AK είχε ξεκινήσει από το 1943 (το φυσίγγιο γύρω από το οποίο σχεδιάσθηκε το τυφέκιο ονομάζεται Μ43). Όταν οι Σοβιετικοί εισέβαλαν στο κατεστραμμένο πια Βερολίνο από τους βομβαρδισμούς των συμμάχων έπεσαν στα χέρια τους απόρρητα σχέδια διαφόρων οπλικών συστημάτων του 3ου Ράιχ, περιλαμβανομένου και του τυφεκίου StG44.
Η σχεδίαση του ΑΚ47 επηρεάστηκε από το MP44, αλλά δεν είναι αντίγραφό του όπως ισχυρίζονται κάποιοι ερευνητές.

 
Μετά τον πόλεμο και συγκεκριμένα το 1946, το AK-46 παρουσιάστηκε για επίσημες στρατιωτικές δοκιμές και το 1947 η σταθερή έκδοση του όπλου εισήχθη σε υπηρεσία με επιλογή των μονάδων του σοβιετικού στρατού.
Το αρχικό AK-47 ήταν ένα από τα πρώτα αληθινά τυφέκια εφόδου. Ακόμα και μετά από έξι δεκαετίες, λόγω της αντοχής του, το χαμηλό κόστος παραγωγής, και την ευκολία χρήσης, το μοντέλο (και οι παραλλαγές του) παραμένει το πιο διαδεδομένο και δημοφιλές τυφέκιο στον κόσμο.
Διαθέτει επίσης όλα τα πλεονεκτήματα μιας μεγάλης εμπορικής εφεύρεσης: πρακτικότητα, αποτελεσματικότητα και χαμηλό κόστος παραγωγής. Έχει κατασκευαστεί σε πολλές χώρες και είναι σε υπηρεσία σε τακτικές ένοπλες δυνάμεις καθώς και σε παράνομες, επαναστατικές και τρομοκρατικές οργανώσεις σε όλο τον κόσμο.
Το ΑΚ-47 ήταν η βάση για την ανάπτυξη πολλών άλλων ατομικών και ομαδικών πυροβόλων όπλων. Έχουν παραχθεί περισσότερα AK-τύπου τυφέκια από ότι το σύνολο των άλλων τουφεκιών.
Με την πάροδο των ετών, οι Σοβιετικοί συνειδητοποίησαν την ανάγκη χρήσης ενός μικρότερου και ελαφρύτερου διαμετρήματος. Στον αντίποδα της χρήσης του 5.56 από το ΝΑΤΟ, το Σύμφωνο της Βαρσοβίας έθεσε σε χρήση το 5.45. Με την εισαγωγή του καινούργιου διαμετρήματος τέθηκε σε χρήση και η σειρά των τυφεκίων ΑΚ74.

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

30 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

Καλάθι  

Δεν υπάρχουν προϊόντα

Εξοδα αποστολής 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Αγορά

Κατηγορίες

Κατασκευαστές

PayPal