Jing Gong AK 47S Tactical Side Folding Stock

- Jing Gong AK 47S Tactical Side Folding Stock

- Βάρος: 3030 γρ

- Μήκος: 700 - 920 μμ

- Μήκος κάννης: 455 μμ

- Λειτουργία: Ηλεκτρικό Ημιαυτόματης/Αυτόματης βολής

- Ισχύς: 330 - 370 FPS

- Υλικά κατσκευής: Πλαστικό, μέταλλο

- Μπαταρία: Stick Type

- Χωρητικότητα γεμιστήρας: 500

- Gearbox: Version 3

- Περιλαμβάνει: Μοντέλο, γεμιστήρα, κάθετη αναδιπλούμενη λαβή, μπαταρία, φορτιστή

Περισσότερες λεπτομέρειες...

170,00 €

4416

Διαθεσιμότητα: Το προϊόν είναι προσωρινά εκτός αποθέματος

Πρόγραμμα Επιβράβευσης Με την αγορά αυτού του προϊόντος μπορείτε να συλλέξετε 17 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι σας θα είναι συνολικά 17 πόντοι που μπορούν να μετατραπούν σε μια δωροεπιταγή των 3,40 €.


- Jing Gong AK 47S Tactical Side Folding Stock

- Βάρος: 3030 γρ

- Μήκος: 700 - 920 μμ

- Μήκος κάννης: 455 μμ

- Λειτουργία: Ηλεκτρικό Ημιαυτόματης/Αυτόματης βολής

- Ισχύς: 330 - 370 FPS

- Υλικά κατσκευής: Πλαστικό, μέταλλο

- Μπαταρία: Stick Type

- Χωρητικότητα γεμιστήρας: 500

- Gearbox: Version 3

- Χρώμα: Μαύρο

- Περιλαμβάνει: Μοντέλο, γεμιστήρα, κάθετη αναδιπλούμενη λαβή, μπαταρία, φορτιστή

 

Καθώς το τυφέκιο ΑΚ47 εισήχθησε στον 21ο αιώνα, οι μάχες διεξάγονται πλέον σε αστικά περιβάλλοντα και κλειστούς χώρους. Για να ικανοποιήθούν οι σύγχρονες ανάγκες κάποιες εταιρείες σχεδίασαν νέα αξεσουάρ για το κλασσικό ΑΚ47.
Το μοντέλο της JG αναπαρσιτά τα μοντέλα αυτά. Το κοντάκιο είναι κατασκευασμένο από πολυμερή υλικά και αναδιπλώνει στο δεξί τμήμα του όπλου. Στον χειροφυλακτήρα φέρει ράγες τύπου Picatinny για προσαρμογή τακτικών παρελκομένων. Η πιστολοειδής λαβή αντίστοιχα είναι εργονομικά σχεδιασμένη για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες διαφορετικών χρηστών.
Η πιστολοειδής λαβή και ο χειροφυλακτήρας είναι πλαστικά αντίστοιχα, με αποτέλεσμα το μοντέλο να είναι πρακτικό αλλά και ελαφρύ. Όλα τα αξεσουάρ αυτά είναι ακολουθούν την σχεδίαση της Tapco.
Το μοντέλο χρησιμοποιεί μπαταρία τύπου Stick, η οποία αποθηκεύεται κάτω από το κάλυμμα του σώματος. Ο μηχανισμός του Hop Up είναι ρυθμιζόμενος. Η λαβή που περιλαμβάνεται βοηθά στον έλεγχο του όπλου ακόμα και σε κλειστούς χώρους και CQB παιχνίδια.
Το μοντέλο χρησιμοποιεί Gearbox Version 3, με ήδη ενισχυμένα εσωτερικά. Το πακέτο περιλαμβάνει το ΑΚ47, την πολυμερή υψηλής χωρητικότητας γεμιστήρα του, την κάθετη αναδιπλούμενη λαβή, μπαταρία και φορτιστή.

 

Το AK-47 ή Καλάσνικοφ είναι ένα πυροβόλο αυτόματο όπλο που δέχεται φυσίγγια 7.62x39mm. Το όπλο λειτουργεί με πίεση των αερίων και περιστρεφόμενο κλείστρο.
Αναπτύχθηκε για πρώτη φορά στη Σοβιετική Ένωση από τον Μιχαήλ Καλάσνικοφ. Η ονομασία ΑΚ-47 Καλάσνικοφ σημαίνει αυτόματο τουφέκι, μοντέλο του 1947.
Ο σχεδιασμός του AK είχε ξεκινήσει από το 1943 (το φυσίγγιο γύρω από το οποίο σχεδιάσθηκε το τυφέκιο ονομάζεται Μ43). Όταν οι Σοβιετικοί εισέβαλαν στο κατεστραμμένο πια Βερολίνο από τους βομβαρδισμούς των συμμάχων έπεσαν στα χέρια τους απόρρητα σχέδια διαφόρων οπλικών συστημάτων του 3ου Ράιχ, περιλαμβανομένου και του τυφεκίου StG44.
Η σχεδίαση του ΑΚ47 επηρεάστηκε από το MP44, αλλά δεν είναι αντίγραφό του όπως ισχυρίζονται κάποιοι ερευνητές.

 
Μετά τον πόλεμο και συγκεκριμένα το 1946, το AK-46 παρουσιάστηκε για επίσημες στρατιωτικές δοκιμές και το 1947 η σταθερή έκδοση του όπλου εισήχθη σε υπηρεσία με επιλογή των μονάδων του σοβιετικού στρατού.
Το αρχικό AK-47 ήταν ένα από τα πρώτα αληθινά τυφέκια εφόδου. Ακόμα και μετά από έξι δεκαετίες, λόγω της αντοχής του, το χαμηλό κόστος παραγωγής, και την ευκολία χρήσης, το μοντέλο (και οι παραλλαγές του) παραμένει το πιο διαδεδομένο και δημοφιλές τυφέκιο στον κόσμο.
Διαθέτει επίσης όλα τα πλεονεκτήματα μιας μεγάλης εμπορικής εφεύρεσης: πρακτικότητα, αποτελεσματικότητα και χαμηλό κόστος παραγωγής. Έχει κατασκευαστεί σε πολλές χώρες και είναι σε υπηρεσία σε τακτικές ένοπλες δυνάμεις καθώς και σε παράνομες, επαναστατικές και τρομοκρατικές οργανώσεις σε όλο τον κόσμο.
Το ΑΚ-47 ήταν η βάση για την ανάπτυξη πολλών άλλων ατομικών και ομαδικών πυροβόλων όπλων. Έχουν παραχθεί περισσότερα AK-τύπου τυφέκια από ότι το σύνολο των άλλων τουφεκιών.
Με την πάροδο των ετών, οι Σοβιετικοί συνειδητοποίησαν την ανάγκη χρήσης ενός μικρότερου και ελαφρύτερου διαμετρήματος. Στον αντίποδα της χρήσης του 5.56 από το ΝΑΤΟ, το Σύμφωνο της Βαρσοβίας έθεσε σε χρήση το 5.45. Με την εισαγωγή του καινούργιου διαμετρήματος τέθηκε σε χρήση και η σειρά των τυφεκίων ΑΚ74.

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

30 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

Καλάθι  

Δεν υπάρχουν προϊόντα

Εξοδα αποστολής 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Αγορά

Κατηγορίες

Κατασκευαστές

PayPal