ARES M4A1 Shorty S-Class - Black

- ARES M4A1 Shorty S-Class - Black

- Πτυσσόμενο κοντάκιο

- Αφαιρούμενη λαβή μεταφοράς

- Ρυθμιζόμενος μηχανισμός Hop Up

- Μοτέρ υψηλής ροπής

- Μήκος: 658 - 738 μμ

- Βάρος: 2280 γρ

- Ταχύτητα: 350 - 380 FPS

Περισσότερες λεπτομέρειες...

165,00 €

4434

Διαθεσιμότητα: Το προϊόν είναι προσωρινά εκτός αποθέματος

Πρόγραμμα Επιβράβευσης Με την αγορά αυτού του προϊόντος μπορείτε να συλλέξετε 16 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι σας θα είναι συνολικά 16 πόντοι που μπορούν να μετατραπούν σε μια δωροεπιταγή των 3,20 €.


- ARES M4A1 Shorty S-Class - Black

- Πτυσσόμενο κοντάκιο

- Αφαιρούμενη λαβή μεταφοράς

- Ρυθμιζόμενος μηχανισμός Hop Up

- Μοτέρ υψηλής ροπής

- Μήκος: 658 - 738 μμ

- Βάρος: 2280 γρ

- Ταχύτητα: 350 - 380 FPS

 


Η ARES είναι μια εταιρεία που βασίστηκε στα μοντέλα Μ4. Για να ικανοποιήσει τους παίκτες που χρειάζονται ένα οικονομικό μοντέλο, με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων της, η ετιαρεία εισήγαγε την σειρά S-line. Η μόνη διαφορά με τα μεταλλικά μοντέλα της αγοράς, είναι η αντικατάσταση του μεταλλικού κορμού με αντίστοιχο κατασκευασμένο από υψηλής πυκνότητας ινών νάιλων. Τα υπόλοιπα τμήματα είναι ίδια που αναγνωρίζονται για την ποιότητά τους σε παγκόσμιο επίπεδο.


Το Μ4 είναι αντίγραφο του Colt M4 CQB-R. Το πτυσσόμενο κοντάκιο είναι αντίγραφο του αρχικού σχεδίου όπως το συναντάμε στα AR15 και σύρεται επάνω σε μεταλλικό σωλήνα. Ο κορμός είναι κατασκευασμένος από υψηλής πυκνότητας πολυμερές με ίνες νάιλον. Η λαβή μεταφοράς είναι αφαιρούμενη και φέρει το κλισιοσκόπιο το οποίο είναι ρυθμιζόμενο. Κάτω από την λαβή υπάρχει ράγα τύπου Picatinny, η οποία τρέχει σε όλη το άνω μέρος του κορμού, που επιτρέπει την προσαρμογή τακτικών παρελκομένων. Η εξωτερική κάννη είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο με μεταλλικό δακτύλιο delta, αορτηριούχο, φλογοκρύπτη. Ο μοχλός όπλισης είναι ατσάλινος εξαιρετικά μεγάλης αντοχής. Τέλος το μοντέλο φέρει λειτουργικό σύστημα σφήνωσης του κλείστρου που βοηθά στην ρύθμιση του Hop Up.


Όπως και όλα τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Μ4/16. το μοντέλο χρησιμοποιεί Gearbox Version 2, το οποίο είναι ενισχυμένο και βάλλει στα 350 με 380 FPS. Με τα ενισχυμένα εσωτερικά σε συνεργασία με τον κινητήρα υψηλής ροπής, το Μ4 είναι έτοιμο να λάμψει στο πεδίο. Η ρύθμιση του Hop Up είναι εύκολη και ρεαλιστική. Τραβόντας τον μοχλό όπλισης, το "κλείστρο" παραμένει κλειδωμένο στην ανοικτή θέση, αποκαλύπτοντας τον μοχλό ρύθμισης του Hop Up. Όταν η ρύθμιση ικανοποιεί με την απόδοσή της, δεν έχετε παρά να "στείλετε το κλείστρο σπίτι του" με τον κομβίο απελευθέρωσης του. Η γεμιστήρα που παρέχεται είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό πλαστικό και φέρει 330 μπίλιες και είνα συμβατή με οποιαδήποτε γεμιστήρα τύπου Μ4/16.


Το πακέτο περιλαμβάνει το Μ4, την γεμιστήρα του, καθαριστική ράβδο και εγχειρίδιο οδηγιών.


Η αραβίδα Μ4 είναι μια κοντή έκδοση του τυφεκίου εφόδου Μ16. Αποτελείται από μια οικογένεια όπλων τα οποία προήρθαν από πρώιμες κοντές εκδόσεις του Μ16Α1 και Μ16Α2. Με την σειρά τους αυτά προήρθαν από το αρχικό σχέδιο της Armalite και του Ευγένιου Στόουνερ.
Σε σχέση με την 20 ιντσών κάννη του Μ16, τα Μ4 φέρουν κάννη από 10 μέχρι 14.5 ίντσες. Η ανάγκη για τόσο κοντά τυφέκια προήρθε από τον πόλεμο στην χερσόνησο του Βιετνάμ, όπου η πυκνή βλάστηση δεν επέτρεπε την κίνηση με μακρυά όπλα.
Κατά 80% μοιράζονται τα ίδια λειτουργικά μέρη. Πρόκειται για όπλο που λειτουργεί με αέριο και σύστημα ευθείας παλινδρόμησης του κελίστρου. Τροφοδοτείται από γεμιστήρα, με δυνατότητα αυτόματης και ημιαυτόματης βολής.
Όπως όλη η οικογένεια του Μ16, το Μ4 χρησιμοποιεί το στανταρισμένο διαμέτρημα 5.56x45 mm NATO. Το Μ4 είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα, το οποίο μπορεί να δεχθεί πληθώρα εξαρτημάτων και τακτικών βοηθημάτων. Η λαβή μεταφοράς του, φέρει ενσωματομένο κλισιοσκόπιο και είναι αποσπόμενη.
Κάτω από την λαβή υπάρχει ράγα Picatinny στην οποία μπορούν να εφαρμοστούν οπτικά βοηθήματα. Τα μοντέλα με την κάννη των 14.5 ιντσών φέρει διαμόρφωση για να δεχθεί εκτοξευτή βομβίδων τύπου Μ203.

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

27 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

Καλάθι  

Δεν υπάρχουν προϊόντα

Εξοδα αποστολής 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Αγορά

Κατηγορίες

Κατασκευαστές

PayPal