KJ Works Ruger MK1 Pistol

- KJ Works Ruger MK1 Pistol

- Λειτουργία Non-blowback

- Ταχύτητα 300 εώς 420 FPS (εξαρτάται από το αέριο)

- Βάρος: 550 γρ

- Μήκος: 245 χιλ

- Χωρητικότητα: 17 BBs

Περισσότερες λεπτομέρειες...

45,00 €

4867

Διαθεσιμότητα: Το προϊόν είναι προσωρινά εκτός αποθέματος

Πρόγραμμα Επιβράβευσης Με την αγορά αυτού του προϊόντος μπορείτε να συλλέξετε 4 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι σας θα είναι συνολικά 4 πόντοι που μπορούν να μετατραπούν σε μια δωροεπιταγή των 0,80 €.


- KJ Works Ruger MK1 Pistol

- Λειτουργία Non-blowback

- Ταχύτητα 300 εώς 420 FPS (εξαρτάται από το αέριο)

- Βάρος: 550 γρ

- Μήκος: 245 χιλ

- Χωρητικότητα: 17 BBs

 

 

 

Το MK1 της KJW (βασισμένο στο αντίστοιχο πιστόλι της Ruger) είναι μια προσθήκη στην όλο και αυξανόμενη γκάμα ημιαυτόματων πιστολιών airsoft. Το ΜΚ1 μπορεί να χρησιμοποιήσει όλα τα διαθέσιμα αέρια της αγοράς λόγω της λειτουργίας μη κίνησης του κλείστρου. Λόγω αυτού η απόδοση του είναι ίσως η κορυφαία στην κατηγορία. Με μεταλλικά και ενισχυμένα εσωτερικά σε ένα συμπαγές πολυμερές σώμα, το μοντέλο είναι ελαφρύ αλλά στιβαρό.


Το ΜΚ1 είναι ένα πιστόλι με λειτουργία σκανδάλης διπλής ενέργειας. Με την μη κίνηση του κλείστρου, όλη η ενέργεια του αερίου διοχετεύεται στην μπίλια. Ανάλογα με το αέριο που θα επιλέξει ο χρήστης, το πιστόλι μπορεί να αποδόσει από 300 μέχρι 420 FPS. Η σκανδάλη, η ασφάλεια, τα σκοπευτικά και κάποια εσωτερικά μέρη είναι κατασκευασμένα από μέταλλο και βοηθούν στην ισορροπία του και στην άνετη λαβή.


Το σκόπευτρο είναι πλαστικό και ενσωματομένο στην κάννη. Το κλισιοσκόπιο είναι μεταλλικό και ρυθμιζόμενο. Ο μηχανισμός του Hop Up επίσης. Με την σωστή ρύθμισή του, το μοντέλο βάλλει σε εξαιρετικά μεγάλες αποστάσεις. Η γεμιστήρα του προσφέρει γρήγορη γέμιση και δέχεται 17 μπίλιες. Με την γεμιστήρα γεμάτη με αέριο, το πιστόλι μπορεί να ρίξει πάνω από 35 μπίλιες.


Το Ruger Standard εισήχθηκε στην αγορά το 1949. Κατασκευάζεται από την εταιρεία Sturm, Ruger and Company και αποτελεί το ιδρυτικό μέλος της οικογένειας των πιστολιών που χρησιμοποιεί το διαμέτρημα .22 Long Rifle. Η εταιρεία το προσέφερε σαν έναν οικονομικό τρόπο σκοποβολής με αποτέλεσμα να αποτελεί την πλέον επιτυχημένη σειρά πιστολιών των .22.

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

14 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

Καλάθι  

Δεν υπάρχουν προϊόντα

Εξοδα αποστολής 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Αγορά

Κατηγορίες

Κατασκευαστές

PayPal