KJ Works CZ75 (KP-09) Full Metal

- KJ Works CZ75 (KP-09) Full Metal

- Μεταλλική κατασκευή

- Λειτουργία Blowback

- Βάρος: 975 γρ

- Μήκος: 205 χιλ

- Ταχύτητα: 320 FPS

- Χωρητικότητα: 24 BBs

Περισσότερες λεπτομέρειες...

110,00 €

4872

Διαθεσιμότητα: Το προϊόν είναι προσωρινά εκτός αποθέματος

Πρόγραμμα Επιβράβευσης Με την αγορά αυτού του προϊόντος μπορείτε να συλλέξετε 11 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι σας θα είναι συνολικά 11 πόντοι που μπορούν να μετατραπούν σε μια δωροεπιταγή των 2,20 €.


- KJ Works CZ75 (KP-09) Full Metal

- Μεταλλική κατασκευή

- Λειτουργία Blowback

- Βάρος: 975 γρ

- Μήκος: 205 χιλ

- Ταχύτητα: 320 FPS

- Χωρητικότητα: 24 BBs

 

 

 

Η KJW είναι γνωστή για τα μεταλλικά μοντέλα των 1911, SIG και Glock που κατασκευάζει εδώ και χρόνια. Το CZ75 είναι από τα πιο πρόσφατα μοντέλα που προσφέρει στην αγορά. Το μοντέλο αποτελεί το πλέον οικονομικό CZ75 με μεταλλική κατασκευή, που διαθέτει επανόπλιση κλείστρου (Blowback).


Το πιστόλι είναι εξολοκλήρου κατασκευασμένο από μέταλλο, με μόνη εξαίρεση τις πλαστικές λαβές. Η μεταλλική κατασκευή του κλείστρου και του κορμού δίνει μια στιβαρή και αληθοφανή αίσθηση. Το κλισιοσκόπιο ακι το σκόπευτρο είναι ενσωματομένα στο κλείστρο, αλλά δίνουν μια εξαιρετική σκοπευτική εικόνα.


Ο αναστολέας του κλείστρου που βρίσκεται στο αρισστερό τμήμα του και είναι πλήρως λειτουργικός. Η ασφάλεια του μπορεί να εμπλακεί μόνο εάν και εφόσον το πιστόλι είναι οπλισμένο, όπως το πραγματικό CZ. Η σκανδάλη προσφέρεται με σύστημα Μονής και Διπλής λειτουργίας. Ο ρυθμιζόμενος μηχανισμός του Hop Up βρίσκεται στο εσωτερικό του κλείστρου. Με την σωστή ρύθμιση, ο χρήστης εκμεταλεύεται τα 320 FPS του πιστολιού με αποτέλεσμα εξαιρετικό βεληνεκές. Η γεμιστήρα του δέχεται 24 ΒΒς και είναι μεταλλική. Λόγω αναβαθμισμένων εσωτερικών τμημάτων, το μοντέλο μπορεί να λειτουργήσει και με γεμιστήρες διοξειδίου χωρίς κανένα πρόβλημα.


Το CZ75 είναι ένα ημιαυτόματο πιστόλι, σχεδιασμένο και κατασκευασμένο από την Ceska zbrojovka Uhersky Brod (CZUB) στην Δημοκρατία της Τσεχίας. Εισήχθηκε σε δράση το 1975 και αποτελεί μέρος των "Wonder Nines" που προσφέρουν, γεμιστήρες υψηλής χωρητικότητας, κατασκευή από ατσάλι και σφυρήλατες κάννες. Υπάρχει σε χρήση σε όλη την υφήλιο, λόγω της εξαιρετικής ισσοροπίας ανάμεσα στο κόστος και στην ποιότητα.

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

30 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

Καλάθι  

Δεν υπάρχουν προϊόντα

Εξοδα αποστολής 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Αγορά

Κατηγορίες

Κατασκευαστές

PayPal