PULSAR Quantum XD19S Thermal Vision

- PULSAR Quantum XD19S Thermal Vision

- Μεγέθυνση: 1.1 εώς 4.4 Χ

- Ρυθμός ανανέωσης εικόνας: 50 Hz

- Μέγιστη απόσταση παρατήρησης: 500 μέτρα

- Εύρος πεδίου όρασης: 26.8Χ20.8 μοίρες (οριζόντιο Χ κάθετο)

- Θερμοκρασία λειτουργίας: -25 εώς +50 βαθμοί Κελσίου

- Αποστασιόμετρο

- Οθόνη 7 χρωμάτων

Περισσότερες λεπτομέρειες...

2 350,00 €

4905

Διαθεσιμότητα: Το προϊόν είναι προσωρινά εκτός αποθέματος

Πρόγραμμα Επιβράβευσης Με την αγορά αυτού του προϊόντος μπορείτε να συλλέξετε 235 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι σας θα είναι συνολικά 235 πόντοι που μπορούν να μετατραπούν σε μια δωροεπιταγή των 47,00 €.


- PULSAR Quantum XD19S Thermal Vision

- Μεγέθυνση: 1.1 εώς 4.4 Χ

- Ρυθμός ανανέωσης εικόνας: 50 Hz

- Μέγιστη απόσταση παρατήρησης: 500 μέτρα

- Εύρος πεδίου όρασης: 26.8Χ20.8 μοίρες (οριζόντιο Χ κάθετο)

- Θερμοκρασία λειτουργίας: -25 εώς +50 βαθμοί Κελσίου

- Αποστασιόμετρο

- Οθόνη 7 χρωμάτων

- Στο πακέτο περιλαμβάνεται η συσκευή παρατήρησης, θήκη μεταφοράς, καλώδιο video, ιμάντας χεριού, αντάπτορας αναπτήρα αυτοκινήτου, αντάπτορας επιπλέον μπαταρίας, πανάκι καθαρισμού, εγγύηση


Τεχνικά χαρακτηριστικά

Ηλεκτρονικά εξαρτήματα

Συχνότητα άνανέωσης εικόνας: 50 Hz
Μικροβολομετρική ανάλυση: 384x288 εικονοστοιχεία
Φασματική ευαισθησία: 7.7 εώς 13.2 μm
Τύπος οθόνης: OLED
Ανάλυση οθόνης: 640x480 εικονοστοιχεία


Οπτικά χαρακτηριστικά

Μεγέθυνση: 1.1 Χ
Ψηφιακό ζουμ: 2x και 4x
Αντικειμενικός φακός: F19/1.2
Οπτικό πεδίο: 26.8 x 20.8 μοίρες
Δυνατότητα ρύθμισης διόπτρας: ± 5 dptr.


Οπτικά χαρακτηριστικά

Ελάχιστη απόσταση εστίασης: 5 μέτρα

Απόσταση ανίχνευσης

Απόσταση ανίχνευσης (αντικείμενο ύψους 1.7 και πλάτους 0.5 μ): 500 μέτρα

Παροχή Ρεύματος

Τροφοδοσία: 4 - 6 V
Τύπος μπαταρίας: 4xAA
Εξωτερική τροφοδοσία: DC 8,4 - 15


Φυσικά και επιχειρησιακά χαρακτηριστικά

Θερμοκρασία λειτουργίας: - 25 εώς +50 Βαθμοί Κελσίου
Επίπεδο προστασίας: IPX4 (σύμφωνα με το πρότυπο IEC 60529)
Διαστάσεις: 180 Χ 86 Χ 58 χιλ
Βάρος (χωρίς μπαταρίες): 0.32 κιλά

 

Διαφορετικές παλέτες χρωμάτων

Το Quantum XDS προσφέρει την επιλογή εμφάνισης της παρατηρούμενης εικόνας σε μία από τις έξι (6) χρωματικές παλέτες που διαθέτει, μονόχρωμη (συνηθισμένο το θερμό Λευκό ή το θερμό Μαύρο) ή με χρώμα τονίζοντας της πιό θερμές και τις πιό ψυχρές επιφάνειες με διαφορετικό χρώμα.


Σταυρόνημα μέτρησης αποστάσεων

Διαθέτει σταδιακό σύστημα μέτρησης της απόστασης για παρατηρούμενα αντικείμενα με γνωστό ύψος (Ελάφι 1,7 μέτρα ύψος, Αγριογούρουνο 0,70 μέτρα ύψος, Λαγός 0,30 μέτρα ύψος) με την βοήθεια ενός τύπου σταυρονήματος που αποδίδει επαρκεί ακρίβεια.


Μεγάλη απόσταση ανίχνευσης

Η πραγματική απόσταση ανίχνευσης για μία ανθρώπινη φιγούρα (διαστάσεις 1.80 μ Χ 0.50 μ) σε εξωτερικό πεδίο (μιάς και ο άνθρωπος φορά ρούχα παραλλαγής με το περιβάλλον) για τα Quamtum XDS κυμαίνεται από 500-1250 μέτρα ανάλογα με το μοντέλο.


Λειτουργία εξοικονόμισης ενέργειας

Η απενεργοποίηση της μονάδας εξόδου video στα Quantum της σειράς "S" αυξάνει τον χρόνο λειτουργίας είτε για τις μπαταρίες που φέρει η ίδια η συσκευή μέσα της είτε για εξωτερική τροφοδοσία.


Γρήγορη εκκίνηση

Οι συσκευές Quantum χαρακτηρίζονται από γρήγορη εκκίνηση (από 5 έως 7 δευτερόλεπτα) από την στιγμή που θα πατηθεί το κομβίο εκκίνησης μέχρι να βρεθεί η συσκευή σε κατάσταση πλήρους λειτουργίας. Αυτά είναι από τα καλύτερα αποτελέσματα στην κατηγορία.


Ευρύ φάσμα θερμοκρασιών λειτουργίας

Οι συσκευές Quantum είναι σχεδιασμένες να μπορούν να δουλέψουν σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες (-25 βαθμοί Κελσίου) χάρις στην ανθεκτική στον παγετό οθόνη OLED (η εικόνα παραμένει η ίδια όπως όταν η παρατήρηση γίνεται σε θερμοκρασίες με θετικό πρόσημο).


Αυτόνομη τροφοδοσία

Το Quantum τροφοδοτείται με τέσσερις (4) μπαταρίες μεγέθους ΑΑ (επαναφορτιζόμενες ή αλκαλικές). Οι μπαταρίες τοποθετούνται σε ειδική θήκη που στην συνέχεια τοποθετείται με την σειρά της μέσα στην ειδική υποδοχή της συσκευής.


Εξωτερική τροφοδοσία

Η διάρκεια λειτουργίας της συσκευής μπορεί να αυξηθεί τοποθετώντας εξωτερική παροχή ρεύματος π.χ. Μπαταριοθήκη PULSAR EPS3 & EPS5 ή 12v από αυτοκίνητο. Η σύνδεση γίνεται με jack κάτω από την συσκευή. Όταν χρησιμοποιείται σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες τότε η Μπαταριοθήκη μπορεί να "κρυφτεί" κάτω από τα ρούχα.


Χειριστήρια

Τα κεντρικά κομβία λειτουργίας και ρυθμίσεων της συσκευής (Άνοιγμα & Κλείσιμο της συσκευής, ευθυγράμμισης, αλλαγής χρώματος/ψηφιακό zoom) βρίσκονται στο επάνω μέρος της συσκευής. Το μέγεθος και η θέση τους έχουν σχεδιαστή έτσι ώστε η πρόσβαση τους να είναι εύκολη και χρηστική με ή χωρίς γάντια. Η φωτεινότητα και η αντίθεση είναι ενσωματωμένες στον εμπρόσθιο περιστροφικό διακόπτη δίπλα στον αντικειμενικό φακό.


Υψηλή συχνότητα εικόνας

Εξαιτίας της υψηλής συχνότητας της εικόνας (50Hz) είναι άνετη η χρήση της συσκευής δυναμικά (κατά την διάρκεια έντονης κίνησης του χειριστή ή του παρατηρούμενου αντικειμένου).


Χρήση των λειτουργιών

Τα QUANTUM XDS προτείνουν τρεις τρόπους λειτουργίας, ο κάθε ένας σχεδιασμένος να προσφέρει την ιδανική εικόνα κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες λειτουργίας. Οι τρόποι λειτουργίας έχουν ως εξής: "Πόλη" / "City" (ενισχυμένη αντίθεση), "Δάσος" / "Forest" (χαμηλή αντίθεση) και "Αναγνώριση" / "Identification" (βελτιωμένη απόδοση των λεπτομερειών στα θερμά αντικείμενα).


Σβήσιμο Οθόνης

Όταν είναι απαραίτητο για τον χρήστη να σταματήσει προσωρινά την παρατήρηση έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει την λειτουργία αυτή και να σβήσει την οθόνη. Παρέχει το απαραίτητο επίπεδο κάλυψης (κανένας φωτισμός από το προσοφθάλμιο της συσκευής) ανάμεσα στις περιόδους ανίχνευσης καθώς και την γρήγορη επαναφορά της λειτουργίας της συσκευής (όταν σβήνει η οθόνη, όλες οι άλλες λειτουργίες εργάζονται και η επαναφορά στην κανονική λειτουργία γίνεται μόνο με ένα απλό πάτημα του διακόπτη οθόνης).


Βαθμονόμηση

Τα QUANTUM προτείνουν τρεις τρόπους βαθμονόμησης: ήσυχος χειροκίνητος τρόπος ("Μ") , αυτόματος ("Α") και ημί-αυτόματος ("Η"). Ο τρόπος "Α" συνεπάγεται ρύθμιση χωρίς την συμμετοχή του χρήστη (η διαδικασία έναρξης (ενεργοποίηση του κλείστρου) γίνεται αυτόματα). Στην λειτουργία "Η" ο χρήστης αποφασίζει μόνος του εάν χρειάζεται βαθμονόμηση σύμφωνα με την ποιότητα της εικόνας. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να πατηθεί το κομβίο "CAL". Η χειροκίνητη βαθμονόμηση ("Μ") συμβαίνει όταν πατηθεί το κομβίο "CAL" ενώ το καπάκι του φακού είναι κλειστό. Η χειροκίνητη "Μ" βαθμονόμηση προτείνεται κατά την διάρκεια οποιασδήποτε χρήσης που είναι απαραίτητη η απόλυτη ησυχία.


Σώμα

Το σώμα της συσκευής που είναι πλαστικό ενισχυμένο με υαλονήματα μπορεί να αντέξει αποτελεσματικά διάφορες μικρές κρούσεις καθώς επίσης την υγρασία και τη σκόνη έτσι ώστε η συσκευή να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εξωτερικό περιβάλλον με απαιτήσεις. Η λαστιχένια εξωτερική επένδυση προσφέρει ικανοποιητικό αντιολισθητικό κράτημα.


Ρυθμιστής φωτεινότητας και αντίθεσης

Ο περιστροφικό διακόπτης ελέγχου που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος της συσκευής δίπλα στον αντικειμενικό φακό επιτρέπει τον χρήστη να ρυθμίσει την φωτεινότητα και την αντίθεση στα πλέον κατάλληλα επίπεδα για κάθε ειδική περίπτωση.


Έξοδος Video

Όλα τα μοντέλα QUANTUM είναι εφοδιασμένα με αναλογική έξοδο video έτσι ώστε να επιτρέπεται η σύνδεση με εξωτερικές πηγές καταγραφής ή μετάδοσης της εικόνας σε οθόνη.


Διεπαφή Χρήστη

Πραγματικές πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της συσκευής θερμικής απεικόνισης, που απεικονίζονται με τη μορφή μπλε εικονίδιων και αριθμών, βρίσκονται στον πίνακα δεδομένων στο κατώτερο τμήμα της οθόνης και δεν παρεμβάλλονται στην εικόνα που παρατηρείται. Όταν γίνεται εναλλαγή μεταξύ των διαφόρων λειτουργιών (το ψηφιακό zoom, την αντιστροφή του χρώματος, τις ρυθμίσεις φωτεινότητας / αντίθεσης) τα αντίστοιχα μεγάλου μεγέθους εικονίδια εμφανίζονται στο επάνω δεξί μέρος της οθόνης.

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

29 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

Καλάθι  

Δεν υπάρχουν προϊόντα

Εξοδα αποστολής 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Αγορά

Κατηγορίες

Κατασκευαστές

PayPal