M4 Quad Rail Handguard

- M4 Quad Rail Handguard

- Σύστημα ράγας για αραβίδες τύπου Μ4

- Μεταλλική κατασκευή

- Δύο τμήματα

- Ασφαλίζει με βίδες

- Μήκος 7 ίντσες

- Βάρος: 320 γρ

Περισσότερες λεπτομέρειες...

45,00 €

5131

Διαθεσιμότητα: Το προϊόν είναι προσωρινά εκτός αποθέματος

Πρόγραμμα Επιβράβευσης Με την αγορά αυτού του προϊόντος μπορείτε να συλλέξετε 4 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι σας θα είναι συνολικά 4 πόντοι που μπορούν να μετατραπούν σε μια δωροεπιταγή των 0,80 €.


- M4 Quad Rail Handguard

- Σύστημα ράγας για αραβίδες τύπου Μ4

- Μεταλλική κατασκευή

- Δύο τμήματα

- Ασφαλίζει με βίδες

- Μήκος 7 ίντσες

- Βάρος: 320 γρ

 

 


Τα προσθαφερούμενα συστήματα ράγας τύπου Picatinny είναι ο πλέον εύκολος και πρακτικός τρόπος προσαρμογής τακτικών παρελκομένων όπως κάθετες λαβές, καταδείκτες laser, φακούς, κλπ σε οποιοδήποτε οπλικό σύστημα. Το συγκεκριμένο σύστημα ράγας προσφέρει μια τεράστια επιφάνεια προσαρμογής των παρελκομένων αυτών.


Το σύστημα αντικαθιστά τον πλαστικό εργοστασιακό χειροφυλακτήρα. Είναι σχεδιασμένο να τον αντικαθιστά χωρίς την χρήση οποιουδήποτε εργαλείου, μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, χωρίς την ανάγκη εξειδικευμένου τεχνικού. Το σύστημα προορίζεται για χρήση σε αραβίδες τύπου Μ4 και ασφαλίζει στο delta ring και στο καπάκι του χειροφυλακτήρα.


Το RIS είναι πλήρως μεταλλικό. Ακολουθεί τον κλασσικό πλέον σχεδιασμό των δύο τμημάτων (άνω και κάτω) αλλά με μία προσθήκη. Τα δύο τμήματα ασφαλίζουν μεταξύ τους με 4 βίδες και καθιστούν το σύστημα εξαιρετικά ασφαλές και σταθερό.

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

29 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

Καλάθι  

Δεν υπάρχουν προϊόντα

Εξοδα αποστολής 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Αγορά

Κατηγορίες

Κατασκευαστές

PayPal