M16 Quad Rail Handguard

- M16 Quad Rail Handguard

- Σύστημα ράγας για τυφέκια τύπου Μ16

- Μεταλλική κατασκευή

- Σχεδίαση δύο τμημάτων

- Μήκος 10 ίντσες

- Βάρος: 595 γρ

Περισσότερες λεπτομέρειες...

64,50 €

5134

Διαθεσιμότητα: Το προϊόν είναι προσωρινά εκτός αποθέματος

Πρόγραμμα Επιβράβευσης Με την αγορά αυτού του προϊόντος μπορείτε να συλλέξετε 6 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι σας θα είναι συνολικά 6 πόντοι που μπορούν να μετατραπούν σε μια δωροεπιταγή των 1,20 €.


- M16 Quad Rail Handguard

- Σύστημα ράγας για τυφέκια τύπου Μ16

- Μεταλλική κατασκευή

- Σχεδίαση δύο τμημάτων

- Μήκος 10 ίντσες

- Βάρος: 595 γρ

 

 


Τα προσθαφερούμενα συστήματα ράγας τύπου Picatinny είναι ο πλέον εύκολος και πρακτικός τρόπος προσαρμογής τακτικών παρελκομένων όπως κάθετες λαβές, καταδείκτες laser, φακούς, κλπ σε οποιοδήποτε οπλικό σύστημα. Το συγκεκριμένο σύστημα ράγας προσφέρει μια τεράστια επιφάνεια προσαρμογής των παρελκομένων αυτών.


Το σύστημα αντικαθιστά τον πλαστικό εργοστασιακό χειροφυλακτήρα. Είναι σχεδιασμένο να τον αντικαθιστά μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, με ελάχιστη τεχνική υποστήριξη από οπλουργό. Το σύστημα προορίζεται για χρήση σε τυφέκια τύπου Μ16 και ασφαλίζει στο σπείρωμα του κορμού. Για την τοποθετησή του απαιτείται η αφαίρεση του delta ring.


Το συγκεκριμένο σύστημα RAS φέρει δύο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Αρχικά το επάνω τμήμα της ράγας δεν είναι αφαιρούμενο και έρχεται πρόσωπο με την ράγα στο άνω τμήμα του κορμού του Μ16. Σε αντίθεση με άλλα συστήματα ράγας, το συγκεκριμένο χωρίζεται σε δύο μέρη, τα οποία ασφαλίζουν μεταξύ τους με βίδες για μεγαλύτερη σταθερότητα.


Το RAS είναι πλήρως μεταλλικό.

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

30 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

Καλάθι  

Δεν υπάρχουν προϊόντα

Εξοδα αποστολής 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Αγορά

Κατηγορίες

Κατασκευαστές

PayPal