HFC L85 AFV Spring Carbine

- HFC L85 AFV Spring Carbine

- Λειτουργία ελατηρίου

- Ταχύτητα 220 FPS

- Χωρητικότητα γεμιστήρας 25 ΒΒς

- Βάρος: 1970 γρ

- Μήκος: 585 χιλ

Περισσότερες λεπτομέρειες...

95,00 €

5186

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Πρόγραμμα Επιβράβευσης Με την αγορά αυτού του προϊόντος μπορείτε να συλλέξετε 9 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι σας θα είναι συνολικά 9 πόντοι που μπορούν να μετατραπούν σε μια δωροεπιταγή των 1,80 €.


- HFC L85 AFV Spring Carbine

- Λειτουργία ελατηρίου

- Ταχύτητα 220 FPS

- Χωρητικότητα γεμιστήρας 25 ΒΒς

- Βάρος: 1970 γρ

- Μήκος: 585 χιλ

 

 


Το μοντέλο αυτό της HFC είναι βασισμένο στο σπάνιο τυφέκιο AFV (Armoured Fighting Vehicle) του Βρετανικού Στρατού. Το μοντέλο φέρει μη λειτουργικό αντίγραφο του σκοπευτικού SUSAT με ενσωματομένα σκοπευτικά και τμήμα ράγας Picatinny για προσαρμογή τακτικών παρελκομένων.

Το AFV (σχεδιασμένο για χρήση από πληρώματα θωρακισμένων και ελικοπτέρων) είναι εξαιρετικά δυνατό, ευθύβολο και ακριβές που το καθιστά ιδανικό τόσο για κύριο όπλο αλλά και για δευτερεύον όπλο σκοπευτή. Το μικρό μήκος σε σχέση με το μεγάλο μήκος της κάννης, το κάνει ακόμα πιο χρηστικό στους ρόλους αυτούς.

Η HFC προσφέρει τέτοιο επίπεδο αληθοφάνειας που έχει συμπεριλάβει λειτουργικό κάλλυμα της θυρίδας απόριψης καλύκων, εγχάρακτο σειριακό αριθμό και εγχάρακτη την σημαία της Μ.Βρετανίας στο πίσω μέρος του κορμού του.


Το μοντέλο είναι έτοιμο για μάχη με το αντίγραφο του σκοπευτικού τύπου SUSAT (μη λειτουργικό) να σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε στόχους σε μικρές, μεσαίες αλλά και μεγάλες αποστάσεις.

Το σύστημα όπλισης, είναι εκπληκτικό με εύκολο τράβηγμα και παράγει έναν χαρακτηριστικό μεταλλικό ήχο. Ο ήχος αυτός όχι είναι απλά ευχάριστος, αλλά ταυτόχρονα ενημερώνει τον χρήστη για την κατάσταση όπλισης του όπλου.


Ο κορμός του όπλου είναι κατασκευασμένος από ενισχυμένο ABS πλαστικό, το οποίο όπως και τα περισσότερα μοντέλα υψηλής ποιότητας είναι στιβαρό και αντέχει σε ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες. Ο χειροφυλακτήρας, η λαβή μεταφοράς και το πίσω τμήμα του κοντακίου είναι κατασκευασμένα από πλαστικό με έγχυση που το κάνει πιο αληθοφανές.

Στο εμπρός μέρος του όπλου υπάρχει τμήμα ράγας Picatinny για την προσαρμογή τακτικών παρελκομένων. Στο πακέτο περιλαμβάνει και μια κάθετη λαβή που προσφέρει σταθερότητα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

Το μοντέλο περιλαμβάνει και κάποια μεταλλικά μέρη, τόσο στο εξωτερικό του όσο και στο εσωτερικό του. Τα μέρη αυτά περιλαμβάνουν την εσωτερική και εξωτερική του κάννη, την σκανδάλη, τον σκανδαλοφυλακτήρα, την γεμιστήρα, το κομβίο απελευθέρωσης γεμιστήρας και τον αορτηριούχο.

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

8 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

Καλάθι  

Δεν υπάρχουν προϊόντα

Εξοδα αποστολής 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Αγορά

Κατηγορίες

Κατασκευαστές

PayPal