ARES UMP (New Version)

- ARES UMP (New Version)

- Κατασκευή από ίνες νάιλον και μέταλλο

- Αναδιπλούμενο κοντάκιο

- Version 3 Gearbox

- Μπαταρία τύπου Stick

- Βάρος: 2650 γρ

- Μήκος: 445 - 700 μμ

Περισσότερες λεπτομέρειες...

215,00 €

554

Διαθεσιμότητα: Το προϊόν είναι προσωρινά εκτός αποθέματος

Πρόγραμμα Επιβράβευσης Με την αγορά αυτού του προϊόντος μπορείτε να συλλέξετε 21 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι σας θα είναι συνολικά 21 πόντοι που μπορούν να μετατραπούν σε μια δωροεπιταγή των 4,20 €.


- ARES UMP (New Version)

- Κατασκευή από ίνες νάιλον και μέταλλο

- Αναδιπλούμενο κοντάκιο

- Version 3 Gearbox

- Μπαταρία τύπου Stick

- Βάρος: 2650 γρ

- Μήκος: 445 - 700 μμ

 

 

Το H&K UMP της ARES είναι μια εξαιρετική λύση για τους οπαδούς των υποπολυβόλων. Εξωτερικά το μοντέλο φέρει κορμό από πολυμερή υλικά με ίνες νάιλον και εξουσιωδοτημένα αληθοφανή λογότυπα της Heckler Und Koch.  Το εμπρός τμήμα του όπλου φέρει ράγες τύπου Picatinny για την προσαρμογή τακτικών παρελκομένων. Στο επάνω τμήμα του κορμού υπάρχει αντίστοιχη ράγα η οποία τρέχει σε όλο το μήκος του. Το ρυθμιζόμενο κλισιοσκόπιο και το σκόπευτρο φέρουν σχεδιαστική ομοιότητα με αυτά του G36. Ο επιλογέας βολής είναι αμφιδέξιος και πρακτικός για αριστερόχειρες και δεξιόχειρες. Το αναδιπλούμενο κοντάκιο φέρει ελαστικό πέλμα τόσο στο επάνω όσο και στο πίσω τμήμα του και κάνει την επώμιση πιο άνετη για τον χρήστη. Με το κοντάκιο διπλωμένο το ολικό του μήκος δεν ξεπερνα΄τους 45 πόντους, γεγονός που κάνει το όπλο ιδανικό για παιχνίδια CQB. Σε αντίθεση με άλλα μοντέλα τύπου UMP, το συγκεκριμένο της ARES δίνει στον παίκτη την δυνατότητα προσαρμογής αξεσουάρ στην κάννη καθώς φέρει σπείρωμα 14 χιλιοστών (-).


Η ποιότητα στην κατασκευή συνεχίζει και στα εσωτερικά του μέρη. Το μοντέλο φέρει ειδικού τύπου μεταλλικό Version 3 Gearbox με ατσάλινα έδρανά 7 χιλιοστών. Το Gearbox δίνει την δυνατότητα γρήγορης αλλαγής του ελατηρίου χωρίς να χρειάζεται η αποσυναρμολόγησή του. Ο λειτουργικός μοχλός όπλισης επιτρέπει την ρύθμιση του Hop Up, καθώς ο μηχανισμός βρίσκεται κάτω από την θυρίδα απόρριψης των καλύκων και αποκαλύπτεται τραβώντας τον μοχλό προς τα πίσω. Ο μηχανισμός αυτός είναι αντίστοιχος που συναντάμε σε μοντέλα G3 και G36. Οι παραδοσιακές επαφές της σκανδάλης έχουν αντικατασταθεί με μικροκύκλωμα. Η μπαταρία αποθηκεύεται επάνω από το gearbox και είναι τύπου Stick. Το μοντέλο είναι ιδανικό για παίκτες που επιθυμούν ένα tactical ύφος ή ένα όπλο ιδανικό για CQB. Η γεμιστήρα του είναι μεσαίας χωρητικότητας 110 βολίδων.


Το πακέτο περιλαμβάνει το UMp, την γεμιστήρα του και ράβδο καθαρισμού.

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

27 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

Καλάθι  

Δεν υπάρχουν προϊόντα

Εξοδα αποστολής 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Αγορά

Κατηγορίες

Κατασκευαστές

PayPal