ARES FN SCAR Heavy Deluxe + EGLM-H-B (TAN)

- ARES FN SCAR Heavy Deluxe + EGLM-H-B (TAN)

- Περιλαμβάνει ο εκτοξευτής EGLM

- Κατασκευή από αλουμίνιο και ίνες νάιλον

- Μεταλλικός κορμός CNC

- Λειτουργικό σύστημα σφήνωσης κλείστρου

- Γρήγορη αλλαγή κάννης

- Ταχύτητα: 330 FPS

- Βάρος: 5100 γρ

- Μήκος: 567 - 812 μμ

Περισσότερες λεπτομέρειες...

580,00 €

559

Διαθεσιμότητα: Το προϊόν είναι προσωρινά εκτός αποθέματος

Πρόγραμμα Επιβράβευσης Με την αγορά αυτού του προϊόντος μπορείτε να συλλέξετε 58 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι σας θα είναι συνολικά 58 πόντοι που μπορούν να μετατραπούν σε μια δωροεπιταγή των 11,60 €.


- ARES FN SCAR Heavy Deluxe + EGLM-H-B (TAN)

- Περιλαμβάνει ο εκτοξευτής EGLM

- Κατασκευή από αλουμίνιο και ίνες νάιλον

- Μεταλλικός κορμός CNC

- Λειτουργικό σύστημα σφήνωσης κλείστρου

- Γρήγορη αλλαγή κάννης

- Ταχύτητα: 330 FPS

- Βάρος: 5100 γρ

- Μήκος: 567 - 812 μμ

 

 

Το SCAR-H της ARES είναι από τα κορυφαία μοντέλα της αγοράς. Διατηρεί πολλά από τα χαρακτηριστικά και χειριστήρια με τα όπλα της σειράς Μ4/Μ16, ώστε οι νέοι χρήστες του προσαρμόζονται πολύ εύκολα. Επιπρόσθετα, το SCAR περιλαμβάνει πολλές βελτιώσεις σε σχέση με τα M4/M16. Το κάτω μέρος του κορμού είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικά πολυμερή για την μείωση του βάρους. Το κομβίο αφαίρεσης γεμιστήρα και ο επιλογέας πυρός είναι αμφιδέξια, ενώ ο αναστολέας κλείστρου λειτουργεί. Ο λειτουργικός αναστολέας του κλείστρου βοηθά στην ρύθμιση του Hop Up χωρίς να χρειάζεται να συγκρατεί ο χρήστης το κάλυμμα του μηχανικά. Το κοντάκιο είναι πτυσσόμενο και διαθέτει ρυθμιζόμενο μαξιλαράκι για το μάγουλο. Η πιστολοειδής λαβή είναι αντίστοιχα τύπου Μ4/16.


Οι πιο σημαντικές βελτιώσεις έχουν γίνει στο άνω μέρος του κορμού. Ο δακτύλιος "δέλτα" που γεφύρωνε στα παραδοσιακά μοντέλα το κενό μεταξύ του χειροφυλακτήρα και του άνω μέρους του κορμού, έχει αφαιρεθεί. Μια ενσωματωμένη, συνεχής βάση αξεσουάρ διατρέχει όλο το πάνω μέρος του όπλου, δίνοντας πολύ χώρο για την τοποθέτηση διοπτρών ή εξοπλισμό σκόπευσης νυκτός. Επιπρόσθετα, υπάρχει βάση αξεσουάρ στο κάτω μέρος του χειροφυλακτήρα και δυο αφαιρούμενες βάσεις πλευρικά του χειροφυλακτήρα, οι οποίες επιτρέπουν την τοποθέτηση αξεσουάρ όπως είναι ο φακός μάχης ή η κατακόρυφη χειρολαβή.


Το μοντέλο φέρει αναδιπλούμενα σκοπευτικά, τα οποία επιτρέπουν την χρήση οποιοδήποτε σκοπευτικού βοηθήματος. Η έκδοση H φέρει την στάνταρ κάννη των 13 ιντσών και φέρει φλογοκρύπτη που δέχεται σιγαστήρα γρήγορης απασφάλισης, κάτω από το σπέιρωμα 14 (-) χιλιοστών.


Το πακέτο Deluxe περιλαμβάνει και τον εκτοξευτή βομβίων EGLM (Enhanced Grenade Launcher Module). Ο εκτοξευτής προσαρμόζεται τόσο στα μοντέλα Light όσο και στα μοντέλα Heavy. Είναι κατασκευασμένος από πολυμερή και μέταλλο όπως το υπόλοιπο όπλο. Μπορεί να βάλλει οποιαδήποτε βομβίδα των 40 χιλιοστών της αγοράς.


Το μοντέλο χρησιμοποιεί ενισχυμένο Gearbox τύπου Version 2 με πολυκαρβονικό πιστόνι, ατσάλινα γρανάζια, μεταλλικά έδρανα, κα. Για να μειώνεται η τάση του ελατηρίου, το μοντέλο χρησιμοποιεί ατσάλινο οδηγό ελατηρίου με ρουλεμάν. Το πιστόνι είναι πολυκαρβονικό για μείωση του βάρους και αυξημένη αντοχή. Όπως όλα τα τυφέκια της οικογένειας Μ4 της ARES, ο χρήστης μπορεί να αλλάξει το ελατήριο χωρίς να χρειαστεί να ανοίξει το gearbox. Η μπαταρία αποθηκεύεται στο κοντάκιο και λόγω του διαθέσιμου χώρου είναι μικρού τύπου. Η χαμηλής αντίστασης καλωδίωση βοηθά στην σωστή απόδοση του μοντέλου τόσο για χρήση υψηλής ταχύτητας όσο και υψηλής δύναμης. Η μεταλλική γεμιστήρα του είναι συμβατή με τα μοντέλα SCAR-H αλλά και των τυφεκίων Μ14, της ARES μόνο και είναι μεσαίας χωρητικότητας των 180 βολίδων.


Το πακέτο περιλαμβάνει το SCAR, την γεμιστήρα του, τον εκτοξευτή, εγχειρίδιο οδηγιών και ράβδο καθαρισμού.


Το Special Operations Forces Combat Assault Rifle (SCAR) είναι ένα αρθρωτό τυφέκιο κατασκευής της εταιρείας FN Herstal, το οποίο σχεδιάστηκε για να λάβει μέρος στον διαγωνισμό της Διοίκησης Ειδικών Δυνάμεων (Special Operations Command (SOCOM)). Η οικογένεια περιλαμβάνει δύο κυρίως μοντέλα, το Light το οποίο ρίχνει το φυσίγγιο των 5.56Χ45 και το Heavy το οποίο ρίχνει το φυσίγγιο των 7.62Χ51. Και τα δύο τυφέκια διατείθενται σε 3 διαφορετικά μήκη κάννης.

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

27 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

Καλάθι  

Δεν υπάρχουν προϊόντα

Εξοδα αποστολής 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Αγορά

Κατηγορίες

Κατασκευαστές

PayPal