WE-Tech Tokarev TT33 - Full Metal

- WE-Tech Tokarev TT33 - Full Metal

- Πλήρως μεταλλική κατασκευή

- Λειτουργία αερίου με παλινδρόμηση κλείστρου

- Ρυθμιζόμενο σύστημα Hop Up

- Αληθοφανή λύση

- Βρόχος για κορδόνι ασφαλείας

- Γεμιστήρας 14 ΒΒς

- Βάρος: 685 γρ

- Μήκος: 194 χιλ

- Ταχύτητα: 320 FPS

Περισσότερες λεπτομέρειες...

125,00 €

5598

Διαθεσιμότητα: Το προϊόν είναι προσωρινά εκτός αποθέματος

Πρόγραμμα Επιβράβευσης Με την αγορά αυτού του προϊόντος μπορείτε να συλλέξετε 12 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι σας θα είναι συνολικά 12 πόντοι που μπορούν να μετατραπούν σε μια δωροεπιταγή των 2,40 €.


- WE-Tech Tokarev TT33 - Full Metal

- Πλήρως μεταλλική κατασκευή

- Λειτουργία αερίου με παλινδρόμηση κλείστρου

- Ρυθμιζόμενο σύστημα Hop Up

- Αληθοφανή λύση

- Βρόχος για κορδόνι ασφαλείας

- Γεμιστήρας 14 ΒΒς

- Βάρος: 685 γρ

- Μήκος: 194 χιλ

- Ταχύτητα: 320 FPS

 


Ως απόγονος του ΤΤ-30, το ΤΤ-33 σχεδιάσθηκε και εξελίχθηκε σε ένα από τα εμβληματικά πιστόλια του Ανατολικού Μετώπου, και είναι ακόμα σε υπηρεσία σε ορισμένες ένοπλες δυνάμεις. Είναι γνωστή για την απλότητα και την ακρίβειά του και κερδίζει τη δημοτικότητα με συλλέκτες.

Το TT-33 της WE αναπαριστά με ακρίβεια την εμφάνιση και την αίσθηση του κλασικού ρωσικού πιστολιού. Κοινό στοιχείο σε πολλά ρωσικά σχέδια, το TT-33 της WE σχεδιάστηκε με πλήρη μεταλλικό κλείστρο και κορμό για σκληρή σκληρή χρήση και αυξημένη αντοχή.

Οι σημάνσεις και το έμβλημα με το αστέρι της Σοβιετικής Ένωσης στις λαβές δίνει μια αυθεντική εμφάνιση που είναι σίγουρο πως θα ευχαριστήσουν τους λάτρεις του Ανατολικού Μπλοκ. Σύμφωνα με πραγματικό το πιστόλι είναι μεταλλικό (κλείστρο και κορμός), με εξαίρεση τις πολυμερείς λαβές. Το πλαίσιο και ο κορμός φέρουν ρεαλιστικές σημάνσεις με όλα τα εγχάρακτα Κυριλικά λογότυπα και το Σοβιετικό Αστέρι.

Επίσης σε ολόκληρο το πιστόλι, φέρει τα σημάδια της μηχανικής κατεργασίας κάτω από το φινίρισμα.

Το πιστόλι διαθέτει ένα εξωτερικό βρόχο που βρίσκεται στην αριστερή πλευρά των λαβών και επιτρέπει την προσάρτηση κορδονιού ασφαλείας.

Το πιστόλι έχει ένα καλό βάρος, αλλά εξακολουθεί να παραμένει ελαφρύ (685 γρ) λόγω του μικρού μεγέθους του (194 χιλιοστά) και δίνει αρκετά στέρεη αίσθηση με μηδενικές κινήσεις ανάμεσα στα διάφορα μέρη.


Το TT33 της WE προσφέρει την ίδια αίσθηση στην βολή, όπως και τα άλλα νέα πιστόλια της εταιρείας.

Ο γεμιστήρας αποθηκεύει 14 μπίλιες και αρκετό αέριο για να τις βάλλει, συν μερικές ακόμα. Το ρυθμιζόμενο σύστημα Hop Up προσφέρει το βεληνεκές που απαιτείται για κάθε πιστόλι άξιο παιχνιδιού.

Ένα σημαντικό γεγονός είναι πως η εταιρεία έχει προσθέσει μια ασφάλεια, μια μικρή και διακριτικό ράβδο πάνω από την αριστερή λαβή.

Τέλος το πιστόλι λύνει σε αρκετά μεγάλο βαθμό όπως και το πραγματικό, το οποίο είναι πολύ ελκυστικό για τους παίκτες που ποθούν ρεαλισμό.


Το 1930 ο Σοβιετικός Στρατός αναζήτησε έναν αντικαταστάτη για το γηρασμένο περίστροφο Nagant M1895 και επέλεξε το TT-30 του Fedor Tokarev. Ακόμα και όταν το TT-30 είχε παραχθεί για δοκιμές, έγιναν τροποποιήσεις που έγιναν για τη βελτίωση του σχεδιασμού του και να το καταστήσει ευκολότερο στην κατασκευή η οποία περιελάμβανε διάφορες αλλαγές στην κάννη, στο πλαίσιο και στον εσωτερικό μηχανισμό.

Αυτή η βελτιωμένη έκδοση έγινε το ΤΤ-33 και μπήκε εσπευσμένα σε υπηρεσία, ως το πιστόλι των Αξιοματικών του Σοβιετικού Στρατού και χρησιμοποιήθηκε σε όλον τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πολέμου και μετέπειτα. Είδε χρήση μέσω του Ανατολικού Μπλοκ και των Σοβιετικών Συμμάχων. Το Tokarev ΤΤ-33 είναι ουσιαστικά το AK47 των πιστολιών.

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

30 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

Καλάθι  

Δεν υπάρχουν προϊόντα

Εξοδα αποστολής 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Αγορά

Κατηγορίες

Κατασκευαστές

PayPal