WE-Tech Sig P226 - Full Metal

- WE-Tech Sig P226 - Full Metal

- Πλήρως μεταλλική κατασκευή με πολυμερείς λαβές

- Ημιαυτόματη λειτουργία με παλινδρόμηση του κλείστρου

- Λειτουργικός μοχλός αφόπλισης

- Αληθοφανής λύση

- Βάρος: 855 γρ

- Μήκος: 194 χιλ

- Μήκος κάννης: 90 χιλ

- Χωρητικότητα γεμιστήρα: 24 ΒΒς

Περισσότερες λεπτομέρειες...

130,00 €

5605

Διαθεσιμότητα: Το προϊόν είναι προσωρινά εκτός αποθέματος

Πρόγραμμα Επιβράβευσης Με την αγορά αυτού του προϊόντος μπορείτε να συλλέξετε 13 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι σας θα είναι συνολικά 13 πόντοι που μπορούν να μετατραπούν σε μια δωροεπιταγή των 2,60 €.


- WE-Tech Sig P226 - Full Metal

- Πλήρως μεταλλική κατασκευή με πολυμερείς λαβές

- Ημιαυτόματη λειτουργία με παλινδρόμηση του κλείστρου

- Λειτουργικός μοχλός αφόπλισης

- Αληθοφανής λύση

- Βάρος: 855 γρ

- Μήκος: 194 χιλ

- Μήκος κάννης: 90 χιλ

- Χωρητικότητα γεμιστήρα: 24 ΒΒς

 


Το Ρ226 της WE είναι ένα πολύ αληθοφανές αντίγραφο του P226 της SIG Sauer που χρησιμοποιείται από διάφορες στρατιωτικές και αστυνομικές υπηρεσίες, αλλά έγινε διάσημο από τις Ειδικές Δυνάμεις του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ (SEALs) και των Βρετανών SAS.

Η συνολική ποιότητα κατασκευής είναι εξαιρετική με μια πολύ αληθοφανή αίσθηση και βάρος.

Τι κάνει αυτή την έκδοση να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα P226 είναι ότι αντιπροσωπεύει τα πρώϊμα μοντέλα που δεν φέρουν ράγες τύπου Picatinny στον κορμό του. Εκτός από αυτο είναι πανομοιότυπο με τα υπόλοιπα 226.


Το πιστόλι είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από μέταλλο, εκτός από τις λαβές του που είναι πολυμρείς. Οι λαβές φέρουν επιφανειακή χάραξη και προσφέρουν ένα πολύ σταθερό χειρισμό.

Και τα δύο σκοπευτικά είναι αφαιρούμενα και φέρουν λευκές κουκκίδες που κάνει την σκόπευση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού πιο ακριβή.


Η αίσθηση της ανάκρουσης είναι ισχυρή και ζωηρή. Ο λειτουργικός μοχλός αφόπλισης βρίσκεται μπροστά από το κομβίο απασφάλισης του κλείστρου. Αυτός επιτρέπει στον χρήστη να φέρει το πιστόλι με ένα ΒΒ στην κάννη και με την σφύρα στην κάτω θέση, σε συνθήκες διπλής λειτουργίας.

Το σύστημα του Hop-Up είναι ρυθμιζόμενο και βρίσκεται μέσα στο πιστόλι (απαιτείται η αφαίρεση του κλείστρου). Ανάλογα με το αέριο και την θερμοκρασία, το πιστόλι βάλλει περίπου στα 320 FPS.

Η διαδικασία αποσυναρμολόγησης είναι πολύ κοντά σε αυτήν του πραγματικού και προσφέρει εξαιρετική αληθοφάνεια.

Ο γεμιστήρας του είναι μεταλλικός και δέχεται 24 BBς και λόγω του όγκου του μπορεί να κρατήσει αρκετό αέριο για να ρίξει περισσότερα από 35 BBς.


Το SIG P226 είναι ένα πιστόλι πλήρους μεγέθους σχεδιασμένο και κατασκευασμένο από την SIG SAUER. Το πιστόλι βάλλει διαφορετικά διαμετρήματα όπως το 9Χ19mm Parabellum, .40 S&W, .357 SIG και .22 LR. Ουσιαστικά αποτελεί εξέλιξη του μοντέλου 220, με δυνατότητα χρήσης γεμιστήρα μεγάλης χωρητικότητας. Τα πιστόλια Ρ226 βρίσκονται σε χρήση από αμέτρητες υπηρεσίες ασφαλείας, αστυνομικές δυνάμεις και στρατιωτικές δυνάμεις ανά τον κόσμο.

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

30 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

Καλάθι  

Δεν υπάρχουν προϊόντα

Εξοδα αποστολής 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Αγορά

Κατηγορίες

Κατασκευαστές

PayPal