G&G GC4 G26 (30th Anniversary) Full Metal

- G&G GC4 G26 (30th Anniversary) Full Metal

- Υλικό κατασκευής: Αλουμίνιο και ίνες νάιλον

- Ημιαυτόματη/Αυτόματη βολή

- Βάρος: 2540 γρ

- Μήκος: 700 - 800 χιλ

- Μήκος κάννης: 260 χιλ

- Ταχύτητα: 330 FPS

- Μπαταρία: Small, Twin, Crane Type

- Χωρητικότητα γεμιστήρα: 300

- Gearbox: Version 2

Περισσότερες λεπτομέρειες...

295,00 €

5626

Διαθεσιμότητα: Το προϊόν είναι προσωρινά εκτός αποθέματος

Πρόγραμμα Επιβράβευσης Με την αγορά αυτού του προϊόντος μπορείτε να συλλέξετε 29 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι σας θα είναι συνολικά 29 πόντοι που μπορούν να μετατραπούν σε μια δωροεπιταγή των 5,80 €.


- G&G GC4 G26 (30th Anniversary) Full Metal

- Υλικό κατασκευής: Αλουμίνιο και ίνες νάιλον

- Ημιαυτόματη/Αυτόματη βολή

- Βάρος: 2540 γρ

- Μήκος: 700 - 800 χιλ

- Μήκος κάννης: 260 χιλ

- Ταχύτητα: 330 FPS

- Μπαταρία: Small, Twin, Crane Type

- Χωρητικότητα γεμιστήρα: 300

- Gearbox: Version 2

 

Το μοναδικό, πλήρως μεταλλικό, μοντέλο βασισμένο στο G26 αποτελεί μέρος της σειράς για τον εορτασμό των 30 χρόνων της G&G. Στον μεταλλικό κορμό υπάρχει εγχάρακτο το λογότυπο τηε G&G μαζί με το λογότυπο για τα 30 χρόνια της.

Το κορυφαίο μοντέλο της  G&G διαθέτει ένα στιβαρό μεταλλικό σώμα και πολυμερές κοντάκιο, καθιστώντας το ένα από τα πιο ανθεκτικά ηλεκτρικά μοντέλα στην αγορά! Διαθέτει ένα ενισχυμένο Gearbox με ρουλεμαντά έδρανα των 8 χιλιοστών, καλωδίωση για χρήση με μπαταρία Li-Po και μοτέρ υψηλής ροπής!


Το μεταλλικό σώμα διαθέτει έγχρωμες ενδείξεις στον επιλογέα βολής καθώς και μοναδικό σειριακό αριθμό. Ο χειροφυλακτήρας είναι κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας πολυμερές ο οποίος εφαρμόζει σφικτά ανάμεσα στο εμπρός σκοπευτικό και στο σώμα αποτρέποντας την οποιαδήποτε αχρείαστη κίνηση.

Το σκόπευτρο είναι αναδιπλούμενο και διπλώνει στον χειροφυλακτήρα. Το κλισιοσκόπιο είναι επίσης αναδιπλούμενο και αφαιρούμενο και ακολουθεί την σχεδίαση της KAC.

Διαθέτει ράγα τύπου Picatinny κάτω από την αφαιρούμενη λαβή μεταφοράς, ιδανική για τοποθέτηση παρελκομένων.

Αυτό το AEG δέχεται μια μεγάλη ποικιλία από αορτήρες και έρχεται με δύο αορτηριούχους, έναν στο εμπρόσθιο σκοπευτικό και έναν στην βάση του σώματος.

Φέρει πτυσσόμενο κοντάκιο μοναδικής σχεδίασης της G&G με ενσωματομένο χώρο για την αποθήκευση μπαταριών τύπου CR123. Ο χειροφυλακτήρας μπορεί να ανοίξει εύκολα για την αποθήκευση της μπαταρίας και μπορεί να φιλοξενήσει τις περισσότερες Small, Twin ή Crane τύπου μπαταρίες. Φέρει οπές για την προσθήκη τμημάτων ράγας Picatinny στις 2, 6 και 10 η ώρα.

Η πιστολοειδής λαβή είναι επίσης πολυμερής και ακολουθεί την σχεδίαση της Tango Down.


Ο κινητήρας, τα γρανάζια, έδρανα και η καλωδίωση έχουν αναβαθμιστεί για να κάνουν αυτό το ηλεκτρικό μοντέλο 100% συμβατό με μπαταρίες Lipo! Η G&G έχει αναβαθμίσει gearbox ώστε να δέχεται έδρανα 8 χιλιοστών και σε συνδυασμό με το μοτέρ υψηλής ροπής να αποδίδει εξαιρετικά.

Η ρυθμιζόμενη μονάδα του συστήματος Hop Up βρίσκεται κάτω από το ομοίωμα του κλείστρου. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσω του μοχλού όπλισης ο οποίος είναι πλήρως λειοτυργικός.

Το μοντέλο προσφέρεται με κάννη ακριβείας διαμέτρου 6,04 χιλιοστών και μήκους 260 χιλιοστών. Ο πολυμερής γεμιστήρας είναι υψηλής χωρητικότητας 300 ΒΒς.

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

29 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

Καλάθι  

Δεν υπάρχουν προϊόντα

Εξοδα αποστολής 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Αγορά

Κατηγορίες

Κατασκευαστές

PayPal