ARES SR-25 M110 SAAS (TAN)

- ARES SR-25 M110 SAAS (TAN)

- Αμφιδέξια αραβίδα του ΧΜ110

- Κατασκευή από αλουμίνιο

- Λογότυπα της Knigths Armaments

- Ράγα τύπου KAC URX

- Κάννη 16 ιντσών

- Ταχύτητα 380 FPS

- Μήκος: 1030 μμ

- Βάρος: 3700 γρ

- Χρώμα Dark Earth

Περισσότερες λεπτομέρειες...

580,00 €

577

Διαθεσιμότητα: Το προϊόν είναι προσωρινά εκτός αποθέματος

Πρόγραμμα Επιβράβευσης Με την αγορά αυτού του προϊόντος μπορείτε να συλλέξετε 58 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι σας θα είναι συνολικά 58 πόντοι που μπορούν να μετατραπούν σε μια δωροεπιταγή των 11,60 €.


- ARES SR-25 M110 SAAS (TAN)

- Αμφιδέξια αραβίδα του ΧΜ110

- Κατασκευή από αλουμίνιο

- Λογότυπα της Knigths Armaments

- Ράγα τύπου KAC URX

- Κάννη 16 ιντσών

- Ταχύτητα 380 FPS

- Μήκος: 1030 μμ

- Βάρος: 3700 γρ

- Χρώμα Dark Earth

 


Η εταιρεία ARES είναι γνωστή για την παραγωγή μοντέλων με υψηλή απόδοση, ευθυβολία μεγάλων αποστάσεων και μοντελιστική αναπαράσταση όπλων που τυγχάνουν εκτίμησης τόσο από προσωπικό Αστυνομικών όσο και Στρατιωτικών μονάδων. Χρησιμοποιεί υλικά υψηλών αντοχών, μεταλλικά μέρη κατεργασμένα με την μέθοδο CNC και πολυμερή πλαστικά που περιέχουν ίνες νάιλον. Το SR25 είναι εξουσιωδοτημένο προϊόν και φέρει ακόμη και τα λογότυπα της Knight's Armaments.


Το τυφέκιο SR25 είναι ένα μοναδικό και πρωτότυπο μοντέλο. Τα χειριστήρια είναι πλήρως αμφιδέξια και φιλικά σε αριστερόχειρες χειριστές. Τα χειριστήρια αυτά περιλαμβάνουν τον μοχλό όπλισης, τον επιλογέα βολής και την απελευθέρωση της γεμιστήρας. Ο μεταλλικός κορμός φέρει τα λογότυπα τόσο στο αριστερό όσο και στο δεξί τμήμα του. Το φινίρισμα έχει μια ματ Dark Earth απόχρωση. Η μονοκόμματη ράγα τύπου KAC URX δίνει την δυνατότητα προσαρμογής τακτικών παρελκομένων σε πολλαπλές θέσεις που επιτρέπουν την σωστή εστιακή απόσταση των οπτικών βοηθημάτων. Για την προστασία της ράγας αλλά και των χεριών του χρήστη, η ARES παρέχει τρία καλύμματα  τύπου KAC. Το κοντάκι τύπου Crane, φέρει ελαστικό πέλμα για άνετη επώμιση και αορτηριούχο γρήγορης απασφάλισης. Ο σκανδαλοφυλακτήρας έχει χαρακτηριστικό σχήμα V, το οποίο δίνει αρκετό χώρο στον χρήστη να χειριστεί το όπλο φορώντας γάντια. Το αναδιπλούμενο σκόπευτρο ρυθμίζεται καθ'ύψος και όταν δεν χρησιμοποιείται ενσωματώνεται στην ράγα. Το κλισιοσκόπιο είναι αναδιπλούμενο, αφαιρούμενο και ρυθμιζόμενο καθ'ύψος και κατά διεύθυνση. Η περιλαμβανόμενη βάση για διόπτρες μπορεί να δεχθεί οπτικά με εξωτερική διάμετρο 30μμ. Σε αντίθεση με την αραβίδα, το τυφέκιο φέρει σταθερό κοντάκιο.


Όπως στο εξωτερικό μέρος, έτσι και στο εσωτερικό του η ARES έχει δώσει ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα των υλικών και στην συναρμολόγηση. Το ειδικής σχεδίαση Version 2 Gearbox προσφέρει την δυνατότητα αλλαγής ελατηρίου χωρίς να χρειαστεί το άνοιγμα του. Οι επαφές της σκανδάλης έχουν αντικατασταθεί με μικροκύκλωμα το οποίο προσφέρει πιο άμεση ανταπόκριση του συστήματος και δυνατότητα προγραμματισμού. Το ECU (Electronic Control Unit) επιτρέπει ποικιλία επιλογής βολών (μονή βολή, ριπή των δύο, ριπή των τριών, κοκ)(διατείθεται ξεχωριστά). Τα ενισχυμένα εσωτερικά του σε συνδυασμό με τον κινητήρα υψηλής ροπής, δίνουν την δυνατότητα χρήσης μπαταρίας Lipo ακόμη και 11.1 Volt, αν και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με μπαταρίες NimH. Η μπαταρία αποθηκεύεται στο σταθερό κοντάκιο, με μεγάλο διαθέσιμο χώρο.


Το πακέτο περιλαμβάνει το SR25, την γεμιστήρα του, τρία καλύμματα ράγας, βάση οπτικών και δύο αροτηριούχους.


Το SR25 (Stoner Rifle 25) είναι ένα ημιαυτόματο τυφέκιο σκοπευτή σχεδιασμένο από τον Ευγένιο Στόουνερ (που σχεδίασε και το AR10, από το οποίο προήρθαν τα τυφέκια της οικογένειας Μ16/4) και κατασκευασμένο από την εταιρεία Knight's Armaments Company. Το τυφέκιο χρησιμοποιεί περιστρεφόμενο κλείστρο και σύστημα απευθείας χρήση των αερίων για την παλινδρόμηση του κλείστρου. Το 60% των μερών του είναι συμβατά με τα τυφέκια Μ4 και Μ16, εκτός από τον κορμό, την κάννη, το κλείστρο, κλπ. Η πλατφόρμα χρησιμοποιείται από τους Navy Seals, τις Ειδικές Δυνάμεις του Στρατού των ΗΠΑ, τον Ισραηλινό Στρατό, κα.

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

27 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

Καλάθι  

Δεν υπάρχουν προϊόντα

Εξοδα αποστολής 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Αγορά

Κατηγορίες

Κατασκευαστές

PayPal