VFC / Umarex Heckler & Koch MP7 A1 FDE GBB

- VFC / Umarex Heckler & Koch MP7 A1 FDE GBB

- Αυθεντικά markings της HK στον κορμό και στον γεμιστήρα

- Λειτουργία παλινδρόμησης κλείστρου

- Αναδιπλούμενα και αφαιρούμενα σκοπευτικά

- Αναδιπλούμενη κάθετη λαβή

- Δύο τμήματα ράγας Picatinny

- Πτυσόμμενο κοντάκιο

- Αμφιδέξιοι επιλογείς

- Μήκος: 418 - 640 χ

- Μήκος κάννης: 240 χ

- Βάρος: 1940 γρ

- 1 Joule / 330 FPS

- γεμιστήρα: 40 BBς

Περισσότερες λεπτομέρειες...

275,00 €

5991 2.6370

Διαθεσιμότητα: Το προϊόν είναι προσωρινά εκτός αποθέματος

Πρόγραμμα Επιβράβευσης Με την αγορά αυτού του προϊόντος μπορείτε να συλλέξετε 27 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι σας θα είναι συνολικά 27 πόντοι που μπορούν να μετατραπούν σε μια δωροεπιταγή των 5,40 €.


- VFC / Umarex Heckler & Koch MP7 A1 FDE GBB

- Αυθεντικά markings της HK στον κορμό και στον γεμιστήρα

- Λειτουργία παλινδρόμησης κλείστρου

- Αναδιπλούμενα και αφαιρούμενα σκοπευτικά

- Αναδιπλούμενη κάθετη λαβή

- Δύο τμήματα ράγας Picatinny

- Πτυσόμμενο κοντάκιο

- Αμφιδέξιοι επιλογείς

- Μήκος: 418 - 640 χιλ

- Μήκος κάννης: 240 χιλ

- Βάρος: 1940 γρ

- Ενέργεια: 1 Joule / 330 FPS

- Χωρητικότητα γεμιστήρα: 40 BBς

 

 

Το ΜΡ7 είναι η απάντηση της ΗΚ στις σύγχρονες ανάγκες για ένα PDW (Personal Defence Weapon). Κατασκευασμένο από ελαφρύ συνθετικό υλικό, συμπαγές με ένα άγριο διαμέτρημα, αυτό είναι το μέλλον.

Η Umarex μας προσφέρει ένα 1:1 μοντέλο του ΜΡ7 με ρεαλιστικά markings της HK στον κορμό και στον γεμιστήρα. Το μοντέλο είναι κατασκευασμένο από την VFC, το οποίο εγγυάται κορυφαία ποιότητα από έναν από τους πιο γνωστούς κατασκευαστές μοντέλων airsoft.

Η έκδοση Α1 προσφέρει μια αναδιπλούμενη εμπρόσθια κάθετη λαβή και δύο τμάματα ράγας Picatinny και στις δύο πλευρές του κορμού για να επιτρέπει στον χρήστη να προσαρμόσει παρελκόμενα ανάλογα με τις ανάγκες της αποστολής του.

Το FDE (Flat Dark Earth) φινίρισμα το καταστεί προσαρμόσιμο σε διάφορα περιβάλλοντα, είτε CQB, αστικά ή Woodland παιχνίδια.

Το HK MP7 GBB είναι εξαιρετικά ποιοτικά κατασκευασμένο, χρησιμοποιώντας σχεδόν τα ίδια υλικά που συναντάμε στο πραγματικό HK MP7. Μπορεί να φέρει πολυμερή κορμό, αλλά αυτό είναι το υλικό κατασκευής και της αυθεντικής έκδοσης. Περιέχει αρκετά μεταλλικά στοιχεία όπου απαιτείται να είναι όπως το εσωτερικό πλαίσιο, οι πύρροι, η κάννη, οι ράγες και ο γεμιστήρας.

Και τα δύο, εμπρός και πίσω, σκοπευτικά είναι αφαιρούμενα και μπορεί να διπλωθούν όταν δεν είναι σε χρήση. Η HK τα έχει σχεδιάσει να μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και όταν αυτά είναι στην κάτω θέση, σαν σκοπευτικά πιστολιού με σχεδόν την ίδια σκοπευτική εικόνα.

Το κοντάκιο έχει μεταλλικά μπράτσα με πολυμερές πέλμα. Μπορεί να κλειδωθεί σε δύο διαφορετικές θέσεις, κλειστή και πλήρως ανοικτή.

Το μοντέλο προσφέρει πέντε σημεία ανάρτησης αροτήρων, ένα βρίσκεται στη δεξιά πίσω άκρο του κοντακίου και τέσσερις στις δύο πλευρές του κορμού.

Κάθε χειριστήριο για το ΜΡ7 , όπως ο μοχλός όπλισης, ο επιλογέας βολής, το κομβίο απελευθέρωσης του κλείστρου και ο μοχλός απελευθέρωσης του γεμιστήρα, είναι τελείως αμφιδέξια.

Το κουμπί για να απελευθερώσετε το κοντάκιο είναι το μόνο που δεν βρίσκεται και στις δύο πλευρές, αλλά το όπλο είναι τόσο μικρό, και το κουμπί που βρίσκεται στο πιο πίσω μέρος του όπλου που μπορεί να προσεγγιστεί και με τα δύο χέρια.

Η βολή του ΜΡ7 θα ζωγραφίσει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας με την πολύ γρήγορη και σταθερή ανάκρουση. Η αίσθηση της ανάκρουσης είναι πραγματικά το καλύτερο στον τομέα των SMG αερίου στην αγορά σήμερα.

Το μικρό ΜΡ7 μπορεί να βάλει και ημιαυτόματα και αυτόματ και προσφέρει ευχαρίστηση και στον πιο απαιτητικό παίκτη.

Ο μεταλλικός γεμιστήρας αποθηκεύει και το αέριο και τα 40 BBs των 6 χιλιοστών.

Πριν από την πρώτη βολή, ο παίκτης πρέπει να οπλίσει τον μοχλό όπλισης που βρίσκεται στο πίσω μέρος του κορμού, με έναν τρόπο που μοιάζει με τα τυφέκια τύπου AR. Μετά την τελευταία μπίλια, το κλείστρο κλειδώνει στην πίσω θέση. Αντικαταστήστε τον γεμιστήρα με ένα φρέσκο ??και πατήστε το κομβίο απελευθέρωσης κλείστρου και στείλτε το στην αρχική θέση του...

Το μοντέλο βάλλει περίπου στο 1 Joule (330 FPS), αλλά με τορυθμιζόμενο Hop Up (ρυθμίζεται με τη βοήθεια ενός Allen 5mm από ένα άνοιγμα στο εμπρόσθιο άκρο του όπλου) προσφέρει τέτοιο βεληνεκές και ακρίβεια ώστε να κυριαρχήσει σε παιχνίδια σε εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς χώρους.

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

25 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

Καλάθι  

Δεν υπάρχουν προϊόντα

Εξοδα αποστολής 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Αγορά

Κατηγορίες

Κατασκευαστές

PayPal