D-BOYS AK47S Full METAL

- D-BOYS AKMS Full METAL

- Μεταλλική κατασκευή

- Πολυμερής πιστολοειδής λαβή και χειροφυλακτήρας από πραγματικό ξύλο

- Μεταλλικό αναδιπλούμενο κοντάκιο

- Ταχύτητα: 350 FPS

- Ενισχυμένο Version 3 Gearbox

- Γεμιστήρα 500 βολίδων

- Μπαταρία τύπου Stick

- Μήκος 660-912 μμ

Περισσότερες λεπτομέρειες...

190,00 €

608

Διαθεσιμότητα: Το προϊόν είναι προσωρινά εκτός αποθέματος

Πρόγραμμα Επιβράβευσης Με την αγορά αυτού του προϊόντος μπορείτε να συλλέξετε 19 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι σας θα είναι συνολικά 19 πόντοι που μπορούν να μετατραπούν σε μια δωροεπιταγή των 3,80 €.


- D-BOYS AKMS Full METAL

- Μεταλλική κατασκευή

- Πολυμερής πιστολοειδής λαβή και χειροφυλακτήρας από πραγματικό ξύλο

- Μεταλλικό αναδιπλούμενο κοντάκιο

- Ταχύτητα: 350 FPS

- Ενισχυμένο Version 3 Gearbox

- Γεμιστήρα 500 βολίδων

- Μπαταρία τύπου Stick

- Μήκος 660-912 μμ

 

Το AKMS της εταιρείας Dboys αποτελεί ένα εξαίσιο δείγμα του πως ένα οικονομικό AEG μπορεί να είναι ταυτόχρονα ποιοτικό. Τα εξωτερικά μέρη του μοντέλου είναι μεταλλικά, εκτός της πιστολοειδούς λαβής και του χειροφυλακτήρα. Ο χειροφυλακτήρας είναι κατασκευασμένος από πραγματικό ξύλο με όμορφο κόκκινο φινίρισμα. Η πιστολοειδής λαβή είναι πολυμερής με φινίρισμα βακελίτη. Το μοντέλο είναι τόσο ρεαλιστικό που αντιγράφει ακόμα και τον τρόπο που λύνει το πραγματικό AKMS.


Η κάννη, επίσης μεταλλική, φέρει σπέιρωμα 14 (-) χιλιοστών που επιτρέπει την προσαρμογή σιγαστήρων, κα. Τραβώντας τον μοχλό όπλισης προς τα πίσω, αποκαλύπτεται ο ρυθμιζόμενος μηχανισμός του Hop Up. Το αναδιπλούμενο κοντάκιο βοηθά στην μεταφορά του AKMS και δίνει μια αίσθηση ευκινησίας σε ένα μοντέλο που αγγίζει το ένα μέτρο μήκος. Στο αριστερό τμήμα του κορμού υπάρχει υποδοχή για να εφαρμοστεί βάση στήριξης σκοπευτικών βοηθημάτων.


Ο μηχανισμός Version 3 gearbox  είναι ενισχυμένος με αποτέλεσμα το μοντέλο να ρίχνει στα 420 FPS. Η γεμιστήρα του είναι μεταλλική και υψηλής χωρητικότητας των 500 βολίδων που κάνει την επαναγέμιση σπάνια στην διάρκεια ενός παιχνιδιού. Η μπαταρία τύπου Stick αποθηκεύεται κάτω από το κάλυμμα του κορμού.


Το πακέτο περιλαμβάνει το AKMS, την γεμιστήρα του, μπαταρία και φορτιστή.


Το AK-47 ή Καλάσνικοφ είναι ένα πυροβόλο αυτόματο όπλο που δέχεται φυσίγγια 7.62x39mm. Το όπλο λειτουργεί με πίεση των αερίων και περιστρεφόμενο κλείστρο.
Αναπτύχθηκε για πρώτη φορά στη Σοβιετική Ένωση από τον Μιχαήλ Καλάσνικοφ. Η ονομασία ΑΚ-47 Καλάσνικοφ σημαίνει αυτόματο τουφέκι, μοντέλο του 1947.
Ο σχεδιασμός του AK είχε ξεκινήσει από το 1943 (το φυσίγγιο γύρω από το οποίο σχεδιάσθηκε το τυφέκιο ονομάζεται Μ43). Όταν οι Σοβιετικοί εισέβαλαν στο κατεστραμμένο πια Βερολίνο από τους βομβαρδισμούς των συμμάχων έπεσαν στα χέρια τους απόρρητα σχέδια διαφόρων οπλικών συστημάτων του 3ου Ράιχ, περιλαμβανομένου και του τυφεκίου StG44. Η σχεδίαση του ΑΚ47 επηρεάστηκε από το MP44, αλλά δεν είναι αντίγραφό του όπως ισχυρίζονται κάποιοι ερευνητές.
 

Μετά τον πόλεμο και συγκεκριμένα το 1946, το AK-46 παρουσιάστηκε για επίσημες στρατιωτικές δοκιμές και το 1947 η σταθερή έκδοση του όπλου εισήχθη σε υπηρεσία με επιλογή των μονάδων του σοβιετικού στρατού.
Το αρχικό AK-47 ήταν ένα από τα πρώτα αληθινά τυφέκια εφόδου. Ακόμα και μετά από έξι δεκαετίες, λόγω της αντοχής του, το χαμηλό κόστος παραγωγής, και την ευκολία χρήσης, το μοντέλο (και οι παραλλαγές του) παραμένει το πιο διαδεδομένο και δημοφιλές τυφέκιο στον κόσμο.
Διαθέτει επίσης όλα τα πλεονεκτήματα μιας μεγάλης εμπορικής εφεύρεσης: πρακτικότητα, αποτελεσματικότητα και χαμηλό κόστος παραγωγής. Έχει κατασκευαστεί σε πολλές χώρες και είναι σε υπηρεσία σε τακτικές ένοπλες δυνάμεις καθώς και σε παράνομες, επαναστατικές και τρομοκρατικές οργανώσεις σε όλο τον κόσμο.
Το ΑΚ-47 ήταν η βάση για την ανάπτυξη πολλών άλλων ατομικών και ομαδικών πυροβόλων όπλων. Έχουν παραχθεί περισσότερα AK-τύπου τυφέκια από ότι το σύνολο των άλλων τουφεκιών.

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

10 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

Καλάθι  

Δεν υπάρχουν προϊόντα

Εξοδα αποστολής 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Αγορά

Κατηγορίες

Κατασκευαστές

PayPal