D-BOYS AKS-74 Full Metal

- D-BOYS AKS-74 Full Metal

- Μεταλλική κατασκευή

- Πολυμερής πιστολοειδής λαβή και χειροφυλακτήρας

- Μεταλλικό αναδιπλούμενο κοντάκιο

- Ταχύτητα: 350 FPS

- Ενισχυμένο Version 3 Gearbox

- Γεμιστήρα 500 βολίδων

- Μπαταρία τύπου Stick

- Μήκος 705-942 μμ

Περισσότερες λεπτομέρειες...

190,00 €

609

Διαθεσιμότητα: Το προϊόν είναι προσωρινά εκτός αποθέματος

Πρόγραμμα Επιβράβευσης Με την αγορά αυτού του προϊόντος μπορείτε να συλλέξετε 19 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι σας θα είναι συνολικά 19 πόντοι που μπορούν να μετατραπούν σε μια δωροεπιταγή των 3,80 €.


- D-BOYS AKS-74 Full Metal

- Μεταλλική κατασκευή

- Πολυμερής πιστολοειδής λαβή και χειροφυλακτήρας

- Μεταλλικό αναδιπλούμενο κοντάκιο

- Ταχύτητα: 350 FPS

- Ενισχυμένο Version 3 Gearbox

- Γεμιστήρα 500 βολίδων

- Μπαταρία τύπου Stick

- Μήκος 705-942 μμ

 

Το AKS74Μ της εταιρείας Dboys αποτελεί ένα εξαίσιο δείγμα του πως ένα οικονομικό AEG μπορεί να είναι ταυτόχρονα ποιοτικό. Τα εξωτερικά μέρη του μοντέλου είναι μεταλλικά, εκτός της πιστολοειδούς λαβής και του χειροφυλακτήρα. Ο χειροφυλακτήρας και η πιστολοειδής λαβή είναι πολυμερείς. Το μοντέλο είναι τόσο ρεαλιστικό που αντιγράφει ακόμα και τον τρόπο που λύνει το πραγματικό AKS74.


Η κάννη, επίσης μεταλλική, φέρει σπέιρωμα 14 (-) χιλιοστών που επιτρέπει την προσαρμογή σιγαστήρων, κα. Τραβώντας τον μοχλό όπλισης προς τα πίσω, αποκαλύπτεται ο ρυθμιζόμενος μηχανισμός του Hop Up. Το αναδιπλούμενο κοντάκιο βοηθά στην μεταφορά του AKS74 και δίνει μια αίσθηση ευκινησίας σε ένα μοντέλο που αγγίζει το ένα μέτρο μήκος. Στο αριστερό τμήμα του κορμού υπάρχει υποδοχή για να εφαρμοστεί βάση στήριξης σκοπευτικών βοηθημάτων.


Ο μηχανισμός Version 3 gearbox  είναι ενισχυμένος με αποτέλεσμα το μοντέλο να ρίχνει στα 350 FPS. Η γεμιστήρα του είναι πολυμερής και υψηλής χωρητικότητας των 500 βολίδων που κάνει την επαναγέμιση σπάνια στην διάρκεια ενός παιχνιδιού. Η μπαταρία τύπου Stick αποθηκεύεται κάτω από το κάλυμμα του κορμού.


Το πακέτο περιλαμβάνει το AKS74, την γεμιστήρα του, μπαταρία και φορτιστή.


Το ΑΚ74 είναι η εξέλιξη των τυφεκίων ΑΚ47 και ΑΚΜ. Παρόλο που τα τυφέκια των 7.62 είδαν δράση σε όλον τον κόσμο και παράχθησαν σε τεράστιους αριθμούς με την πάροδο των ετών, οι Σοβιετικοί συνειδητοποίησαν την ανάγκη χρήσης ενός μικρότερου και ελαφρύτερου διαμετρήματος. Στον αντίποδα της χρήσης του 5.56 από το ΝΑΤΟ, το Σύμφωνο της Βαρσοβίας έθεσε σε χρήση το 5.45. Με την εισαγωγή του καινούργιου διαμετρήματος τέθηκε σε χρήση και η σειρά των τυφεκίων ΑΚ74.

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

10 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

Καλάθι  

Δεν υπάρχουν προϊόντα

Εξοδα αποστολής 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Αγορά

Κατηγορίες

Κατασκευαστές

PayPal