NITECORE Smart Ring SRT7 - 960 Lumens

- NITECORE Smart Ring SRT7 - 960 Lumens

- Μέγιστη Ισχύ Δέσμης: 960 Lumens

- Μέγιστη Απόσταση Δέσμης: 308 μέτρα

- Μέγιστη Ένταση Δέσμης: 23256 Κεριά

- Μέγιστη Διάρκεια Λειτουργίας: 200 Ώρες / 8.335 Ημέρες

- Τύπος LED: CREE XM-L2 T6

- Ανακλαστήρας: SMO

- Μπαταρία: 1 X 18650, 2 X CR123

- Επιπλέον λειτουργίες: Location Beacon, Red/Blue Warning Light, Strobe

- Χρώμα ακτίνας: Λευκό φως

Περισσότερες λεπτομέρειες...

122,50 €

6488

Διαθεσιμότητα: Το προϊόν είναι προσωρινά εκτός αποθέματος

Πρόγραμμα Επιβράβευσης Με την αγορά αυτού του προϊόντος μπορείτε να συλλέξετε 12 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι σας θα είναι συνολικά 12 πόντοι που μπορούν να μετατραπούν σε μια δωροεπιταγή των 2,40 €.


- NITECORE Smart Ring SRT7 - 960 Lumens

- Μέγιστη Ισχύ Δέσμης: 960 Lumens

- Μέγιστη Απόσταση Δέσμης: 308 μέτρα

- Μέγιστη Ένταση Δέσμης: 23256 Κεριά

- Μέγιστη Διάρκεια Λειτουργίας: 200 Ώρες / 8.335 Ημέρες

- Τύπος LED: CREE XM-L2 T6

- Ανακλαστήρας: SMO

- Μπαταρία: 1 X 18650, 2 X CR123

- Επιπλέον λειτουργίες: Location Beacon, Red/Blue Warning Light, Strobe

- Χρώμα ακτίνας: Λευκό φως

- Αδιάβροχος σύμφωνα με το πρότυπο IPX8

- Αντοχή σε πτώση από 1.5 μέτρο

- Μήκος: 158 χιλ

- Διάμετρος Κεφαλής: 40 χιλ

- Βάρος: 173 γρ

- Επιπλέον χαρακτηριστικά: Διπλή ισχύ εξόδου, Απεριόριστη επιλογή φωτεινότητας, Ικανότητα στήριξης στην ουρά του

 

Ο SRT7 είναι ο πλέον ισχυρός και πολυχρηστικός φακός της σειράς φακών SRT. Η σειρά SRT εισήχθη στην παραγωγή με μια μοναδική αποστολή, να παρέχει φωτιστική απόδοση και μοναδικά χαρακτηριστικά, διατηρώντας ταυτόχρονα μια επιθετική σχεδίαση και ιδιότητες.

Συνδυάζει διπλή λειτουργία LED όπως και οι μικρότεροι φακοί της σειράς, με την διαμόρφωση του SRT6, παρέχοντας περισσότερη δύναμη από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Τα ανώτερα ηλεκτρονικά του κυκλωματα παρέχουν σταθερό ρεύμα στην λυχνία XM-L2 LED ώστε αυτή να αποδόσει το εκπληκτικό ποσό των 960 lumens.

Η πρωτοποριακή τεχνολογία στεγάζεται σε ένα σώμα από αεροπορικό αλουμίνιο με επιφάνεια που φέρει σκληρή ανοδίωση, εξοπλισμένο με εξαρτήματα από ανοξείδωτο χάλυβα και ελαστικούς δακτυλίους O-ring που επιτρέπουν την αντοχή στην βύθιση στο νερό έως και δύο μέτρα. Όλα αυτά μεταφράζονται σε απίστευτα σκληρή κατασκευή ώστε να τον έχετε μαζί σας σε δύσκολα περιβάλλοντα αλλάότι μπορείτε να βασιστείτε σε αυτόν σε επιχειρησιακές καταστάσεις.

Μια προσθήκη στην προσαρμοστικότητα του φακού SRT7 είναι η συμβατότητα με τον απομακρυσμένο διακόπτη και την βάση όπλου της Nitecore.

διασύνδεσης της σειράς SRT συνδυάζει τα καλύτερα στην τακτική ετοιμότητα και την πρακτική ευκολία στη χρήση. Η ουρά-διακόπτης επιτρέπει την άμεση ενεργοποίηση με το ένα χέρι, που σημαίνει αυτό το φως μπορεί να λειτουργεί άνετα σε συνδυασμό με ένα πυροβόλο όπλο.

Ο SRT7 ενσωματώνει την τεχνολογία επιλογής λειτουργίας με δακτύλιο 3ης γενιάς (SSR Smart Selector Ring), η οποία σας επιτρέπει να επιλέξετε την ακριβή εξόδου σας, από 0,1 έως 960 lumens με απλή περιστροφή του δαχτυλιδιού από αριστερά προς τα δεξιά.

Συνεχίζοντας την περιστροφή του δακτυλίου έχετε πρόσβαση στην λειτουργία turbo, σε ένα εκτυφλωτικό strobe και ένα κόκκινο, πράσινο και μπλε πολυχρηστικό φωτισμό χαμηλής ισχύος. Κάθε λειτουργία μπορεί να επιλεγεί όταν το φως είναι κλειστό, αλλά άμεσα προσβάσιμη με την εμπλοκή του διακόπτη στην ουρά του φακού.

Τα κόκκινα, πράσινα και μπλε LED είναι χρήσιμα για μια ποικιλία εργασιών, συμπεριλαμβανομένων της διατήρησης της νυχτερινής σας όρασης, καθιστώντας τον εαυτό σας λιγότερο ορατό κατά την παρακολούθηση θηράματος, της ανάγνωσης χάρτη στο σκοτάδι, κα.

Κανένας άλλος επιχειρησιακός φακός δεν συνδυάζει την ευελιξία του έγχρωμων LED με την ευκολία χρήσης που προσφέρει ο SRT7.


Επίπεδο Φωτεινότητας

Turbo: 960 lumens, διάρκεια 1.75 ώρες

Ultra low: 0.1 lumen, διάρκεια 200 ώρες


Περιλαμβάνονται: θήκη, ιμάντας καρπού, ατσάλινο κλιπ ζώνης, επιχειρησιακό δαχτυλίδι, ανταλλκτικό κάλυμμα κεντρικού διακόπτη, δύο ανταλλακτικοί ελαστικοί δακτύλιοι.

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

5 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

Καλάθι  

Δεν υπάρχουν προϊόντα

Εξοδα αποστολής 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Αγορά

Κατηγορίες

Κατασκευαστές

PayPal