NITECORE Multi Task MT21A - 260 Lumens

- NITECORE Multi Task MT21A - 260 Lumens

- Μέγιστη Ισχύ Δέσμης: 200 Lumens

- Μέγιστη Απόσταση Δέσμης: 200 μέτρα

- Μέγιστη Ένταση Δέσμης: 10000 Κεριά

- Μέγιστη Διάρκεια Λειτουργίας: 55 Ώρες / 2.229 Ημέρες

- Τύπος LED: CREE XP-E2 R2

- Ανακλαστήρας: SMO

- Μπαταρία: 2 Χ ΑΑ

- Επιπλέον λειτουργίες: SOS, Strobe

- Χρώμα ακτίνας: Λευκό φως

- Αδιάβροχος σύμφωνα με το πρότυπο IPX8

Περισσότερες λεπτομέρειες...

37,90 €

6497

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Πρόγραμμα Επιβράβευσης Με την αγορά αυτού του προϊόντος μπορείτε να συλλέξετε 3 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι σας θα είναι συνολικά 3 πόντοι που μπορούν να μετατραπούν σε μια δωροεπιταγή των 0,60 €.


- NITECORE Multi Task MT21A - 260 Lumens

- Μέγιστη Ισχύ Δέσμης: 200 Lumens

- Μέγιστη Απόσταση Δέσμης: 200 μέτρα

- Μέγιστη Ένταση Δέσμης: 10000 Κεριά

- Μέγιστη Διάρκεια Λειτουργίας: 55 Ώρες / 2.229 Ημέρες

- Τύπος LED: CREE XP-E2 R2

- Ανακλαστήρας: SMO

- Μπαταρία: 2 Χ ΑΑ

- Επιπλέον λειτουργίες: SOS, Strobe

- Χρώμα ακτίνας: Λευκό φως

- Αδιάβροχος σύμφωνα με το πρότυπο IPX8

- Αντοχή σε πτώση από 1.5 μέτρο

- Μήκος: 155 χιλ

- Διάμετρος Κεφαλής: 25.4 χιλ

- Βάρος: 68 γρ


Ο MT21A είναι μια εκσυγχρονισμένη έκδοση του MT2A. Η αναβαθμισμένη σχεδίαση προσφέρει σώμα με ρομβοειδής χαρακώσεις για αντιολισθητικό κράτημα και απαλές γραμμές.

Φέρει προηγμένη λυχνία XP-Ε2 R2 LED και τροφοδοτείται από δύο μπαταρίες AA. Η ενσωματωμένη "Ψηφιακή Τεχνολογία Ακριβείας για Οπτικά" προσφέρει εξαιρετική ικανότητα εκπομπής για την κατηγορία του και το έξυπνο κύκλωμα μνήμης δίνει μέγιστο επίπεδο ευχρηστίας, αποδοτικότητας και προστασία από ανάποδη τοποθέτηση των μπαταριών.

Στο παρελθόν, οι φακοί που λειτουργούσαν με μπαταρίες ΑΑ έπρεπε να θυσιάσουν την απόδοση στο όνομα της πρακτικότητας, αλλά πλέον χάρη στην βελτίωση των τεχνολογιών, η Nitecore είναι σε θέση να παράγει εντυπωσιακά αποτελέσματα από αυτή την ευρέως διαθέσιμη και οικονομική πηγή ενέργειας.

Ο MT21A είναι ανθεκτικός και αξιόπιστος. Το σώμα του είναι κατασκευασμένο από αεροναυπηγικό αλουμίνιο με επιφανειακή σκληρή ανοδίωση στρατιωτικών προδιαγραφών ΗΑΙΙΙ και τζάμι από ορυκτό κρύσταλλο. Είναι εξοπλισμένος με ελαστικούς δακτυλίους (O-ring) που προσφέρουν αδιαβροχοποίηση επιπέδου IPX8. Αυτό σημαίνει βύθιση σε βάθος 2 μέτρων για 30 λεπτά της ώρας και προστασία από πτώσεις από ύψος 1.5 μέτρου.

Φέρει διακόπτη στην ουρά τόσο για την ενεργοποίηση αλλά και την εναλλαγή ανάμεσα στις λειτουργίες του.

Διαθέτει τέσσερα επίπεδα απόδοσης από το 15 Lumens στην Χαμηλή λειτουργία, σε 60 Lumens στην Μεσαία λειτουργία, 130 Lumens στην Υψηλή λειτουργία. Η λειτουργία Turbo αποδίδει εώς και 260 Lumens και είναι ιδανική για φωτισμό μεγάλων αποστάσεων, χάρη στον ανακλαστήρα που προσφέρει ομαλή και πανίσχυρη δέσμη.

Ο MT21A προσφέρει δύο ξεχωριστές ομάδες λειτουργίας ανάλογα με τις ανάγκες σας. Όταν η στεφάνη είναι στριμμένη προς τα αριστερά, ο φακός είναι σε λειτουργία που ορίζεται από το χρήστη του, που σας επιτρέπει να περιηγηθείτε στις τέσσερις αποδόσεις καθώς και στο εκτυφλωτικό strobe (πιέζοντας γρήγορα τον διακόπτη στην ουρά του). Με την στεφάνη στριμμένη προς τα δεξιά, το φως είναι σε λειτουργία Turbo.

Πιέζοντας τον διακόπτη στην ουρά όταν βρίσκεται σε λειτουργία Turbo ο φακός ενεργοποιείται αυτόματα στην φωτεινότερο ρύθμιση.

Η λειτουργία Turbo είναι τέλεια όταν ξέρετε ότι θα χρειαστεί άμεση πρόσβαση στην πλήρη ένταση του φακού όταν ψάχνετε σε έναν εξωτερικό χώρο ή εξερευνείτε ένα μονοπάτι.

Η λειτουργία που ορίζεται από το χρήστη είναι πιο χρήσιμη σε κλειστούς χώρους, όπου και βοηθάει η δυνατότητα ρύθμισης της έντασης στο εσωτερικό μιας σκηνής ή ενός διαδρόμου.


Επίπεδο Φωτεινότητας

Turbo: 260 lumens, διάρκεια 8 ώρες

High: 130 lumens, διάρκεια 5 ώρες

Mid: 60 lumens, διάρκεια 12 ώρες

Low: 15 lumens, διάρκεια 50 ώρες


Περιλαμβάνονται: ανταλλακτικός ελαστικός δακτύλιος, ανταλλκατικό κάλυμμα διακόπτη, ιμάντας καρπού.

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

13 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

Καλάθι  

Δεν υπάρχουν προϊόντα

Εξοδα αποστολής 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Αγορά

Κατηγορίες

Κατασκευαστές

PayPal