Real Sword RS SVD AEG with Scope

Hop-Up: ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ
Βάρος: 6,900 g
Μήκος: 1225.0 mm 
Χωρητικότητα γεμιστήρα: 90 βολίδες 
Ταχύτητα εξόδου βολίδας: 420.0 fps 
Πηγή ισχύος: 8.4v 1200mah Stick
Ανάκρουση: ΟΧΙ
Βολή: Ημιαυτόματη

Περισσότερες λεπτομέρειες...

799,00 €

67

Διαθεσιμότητα: Το προϊόν είναι προσωρινά εκτός αποθέματος

Πρόγραμμα Επιβράβευσης Με την αγορά αυτού του προϊόντος μπορείτε να συλλέξετε 79 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι σας θα είναι συνολικά 79 πόντοι που μπορούν να μετατραπούν σε μια δωροεπιταγή των 15,80 €.


Διαμέτρημα: 7.62x54R
Λειτουργία: με δράση αερίων, περιστρεφόμενο κλείστρο μικρής διαδρομής, ημιαυτόματο
Βάρος: 4.31kg άδειο με τηλεσκοπική διόπτρα
Μήκος: 1225 mm
Μήκος κάννης: 620 mm
Γεμιστήρας: αφαιρούμενος γεμιστήρας 10 φυσιγγίων

 

Το αντίγραφο του SVD (τυφέκιο ελεύθερου σκοπευτή Dragunov) από την Real Sword διαθέτει θήκη μηχανισμού από ατσάλι επεξεργασμένο με αυτόματα μηχανήματα CNC, ατσάλινο εξωτερικό κάννης, πίσω σκόπευτρο και φλογοκρύπτη. Επίσης, το κοντάκι και ο χειροφυλακτήρας είναι από αληθινό ξύλο. Κατασκευασμένο σε αναλογία διαστάσεων 1:1 με το πραγματικό SVD, είναι μήκους ακριβώς  1225 mm και έχει ακριβώς την ίδια "αίσθηση" με το πραγματικό όπλο, ακόμα και όλες τις αυθεντικές λεπτομέρειες και σημάνσεις.
Χρησιμοποιεί μια εξαιρετικά μακριά εσωτερική κάννη και κύλινδρο μεγάλης χωρητικότητας, το RS SVD έχει εξαιρετικά μεγάλο βεληνεκές, με πολύ μεγάλη ακρίβεια. Κάθε γεμιστήρας περιέχει μέχρι 90 βολίδες και είναι κατασκευασμένος εξολοκλήρου από ατσάλι (περιλαμβάνεται ένας γεμιστήρας 90 βολίδων). Η μπαταρία 8.4v 1200mah τύπου Stick (πωλείται ξεχωριστά) τοποθετείται στο εσωτερικό της θήκης του μηχανισμού.

 

Το Dragunov SVD δεν σχεδιάστηκε ως «τυπικό» όπλο ελεύθερου σκοπευτή, με την έννοια του όρου που έχει επικρατήσει στη Δύση. Πράγματι, ο κύριος ρόλος του SVD στο Σοβιετικό / Ρωσικό Στρατό είναι η επέκταση του δραστικού βεληνεκούς των διμοιριών πεζικού περίπου στα 600m και να παρέχει ειδική υποστήριξη με πυρά ακριβείας. Το SVD είναι ένα ελαφρό και αρκετά ακριβές (για την κατηγορία του) τυφέκιο, που μπορεί να βάλλει ημιαυτόματα. Η πρώτη αίτηση για ένα νέο όπλο ελεύθερου σκοπευτή έγινε στα 1958. Στα 1963 το SVD (Snaiperskaya Vintovka Dragunova, ή Dragunov Sniper Rifle) έγινε δεκτό από το Σοβιετικό στράτευμα. Το SVD μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε είδος τυπικών πυρομαχικών 7.62 Χ 54R, αλλά η βολίδα  στα ειδικά πυρομαχικά του είναι σχεδιασμένη με ατσάλινο πυρήνα. Κάθε διμοιρία πεζικού στο Ρωσικό (σοβιετικό) στρατό είχε έναν άνδρα με SVD.
Το τυφέκιο SVD είναι εξαιρετικά αξιόπιστο κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και είναι σχεδιασμένο για βαριά χρήση. Έχει εφεδρικό ατσάλινο σκόπευτρο καθώς και προσαρμογέα ξιφολόγχης (τυπική ξιφολόγχη τύπου AK-47).
Η τελευταίες εκσυγχρονισμένες παραλλαγές του είναι εξοπλισμένες με ανθεκτικό κοντάκιο πολυμερών. Επίσης, για έφιππες ή αερομεταφερόμενες μονάδες υπάρχει μια ειδική παραλλαγή με αναδιπλώμενο κοντάκι και κοντή κάννη (590 mm). Επίσης, έχει χρησιμοποιηθεί νέου σχεδιασμού φλογοκρύπτης.
Πρέπει να σημειωθεί ότι σε αρκετές χώρες έγινε παραγωγή αντιγράφων του SVD ή παρόμοιων τυφεκίων. Από εκείνα, οι «πραγματικοί» κλώνοι (τυφέκια με παρόμοιο σχεδιασμό μηχανισμού και εσωτερικών λεπτομερειών) είναι το Ιρακινό τυφέκιο Al Kadesih και το Κινέζικο Type 85 (σε 7,62x54R) και NDM-86 (σε 7,62x51 NATO).
Άλλα τυφέκια, όπως το Ρουμάνικο Romak FPK ή το Γιουγκοσλαβικό Zastava M76 μοιάζουν μόνο εξωτερικά, καθώς ο σχεδιασμός των εσωτερικών μερών τους διαφέρει και συνήθως βασίζεται στο σχεδιασμό του τυφεκίου Kalashnikov AK. Στη Ρωσία παράγεται μια παραλλαγή του όπλου SVD για χρήση από πολίτες, γνωστό με την ονομασία "Tigr" (Tίγρης), σε 7,62x54R και 7,62x51 (.308 Win). Αυτή η παραλλαγή έχει συνήθως πιο κοντή κάννη, παρόλο που είναι διαθέσιμο σε αρκετές παραλλαγές. Μια παλιότερη κυνηγετική παραλλαγή του SVD, το «Medved» (Αρκούδα) δεν παράγεται πια και είναι πολύ σπάνιο.


Το Dragunov SVD είναι ένα ημιαυτόματο τυφέκιο με δράση αερίων. Χρησιμοποιεί πιστόνι αερίων μικρής διαδρομής ενώ ο θάλαμος αερίων έχει χειροκίνητη ρύθμιση δυο θέσεων. Η κάννη σφηνώνεται από περιστρεφόμενο κλείστρο τριών πείρων. Η θαλάμη είναι κατασκευασμένη από κατεργασμένο μπλοκ ατσαλιού. Η ασφάλεια θυμίζει κάπως σε εμφάνιση εκείνη του τυφεκίου ΑΚ-47, παρόλο που εσωτερικά ο σχεδιασμός της σκανδάλης είναι διαφορετικός, και δεν υπάρχει πρόβλεψη για πλήρως αυτόματη βολή. Ο μηχανισμός σκανδάλης είναι συναρμολογημένος σε μια ξεχωριστή βάση με προφυλακτήρα σκανδάλης. Ο δεύτερος, μικρότερος μοχλός στα δεξιά του συγκροτήματος σκανδάλης πίσω από την ασφάλεια, είναι μοχλός αποσυναρμολόγησης του όπλου. Η τυπική μορφή του όπλου διαθέτει ξύλινο κοντάκιο και αφαιρούμενο ξύλινο χειροφυλακτήρα. Τα τελευταία μοντέλα μπορεί να διαθέτουν χειροφυλακτήρες από πολυμερές και, μερικές φορές, κοντάκιο πολυμερούς. Το κοντό τυφέκιο SVD-S είναι εφοδιασμένο με λαβή τύπου πιστολιού, κατασκευασμένη από πλαστικό, και πλευρικά αναδιπλώμενο μεταλλικό κοντάκιο. Όλα τα τυφέκια SVD διαθέτουν ρυθμιζόμενο ανοικτό σκόπευτρο καθώς και ειδική πλευρική βάση διόπτρας, η οποία δέχεται τηλεσκοπικές ή υπέρυθρες διόπτρες σε βάσεις γρήγορης αφαίρεσης. Η τυπική διόπτρα είναι τύπου μεγέθυνσης 4Χ PSO-1 με διαγράμμιση εύρεσης απόστασης στόχου. Τα τυφέκια SVD διατίθενται με αορτήρα, κιτ καθαρισμού και άλλα παρελκόμενα. Μπορούν να δεχθούν ξιφολόγχη τύπου AK στην κάννη.

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

5 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

Καλάθι  

Δεν υπάρχουν προϊόντα

Εξοδα αποστολής 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Αγορά

Κατηγορίες

Κατασκευαστές

PayPal