Αποστολέας Θέμα: νεος παιχτης αποριες  (Αναγνώστηκε 11179 φορές)

Αποσυνδεδεμένος vasilis22

• Δεκανέας
  • *
νεος παιχτης αποριες
« στις: 08 Απριλίου, 2013, 21:05:15 »
καλησπερα! στην ομορφη παρεα σας!
εχω καποιες αποριες κ θα ηθελα την βοηθεια σας...
θελω να ασχοληθω με το airsoft αλλα πριν μπω στην διαδικασια αγορας οπλου θελω να μαθω καποια πραγματα οπως:
 θα μπορω να ερχομαι μονος μου σε καποια παιχνιδια? η θα πρεπει να ειμαι σε καποια ομαδα? ρωταω γιατι λογω δουλειας (ταξι) κ οικογενειας
(εχω δυο μικρα παιδακια :D) ο ελευθερος χρονος μου ειναι αρκετα περιορισμενος, εχω δυο ελευθερες κυριακες το μηνα περιπου κ αναρωτιεμαι αν θα βρισκω παιχνιδια να ερχομαι η θα εχω ενα οπλο να το κοιταζω :-\
σας ευχαρηστω προκαταβοληκα και καλα παιχνιδια σε ολους! :battle214:

Αποσυνδεδεμένος sarge

• ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ!
  • Συνταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • I'm right behind you....that's a promise!
Απ: νεος παιχτης αποριες
« Απάντηση #1 στις: 08 Απριλίου, 2013, 22:43:00 »
Φίλε μου σε όσες ομάδες ξέρω είσαι πάντα καλοδεχούμενος να παίξεις, να δοκιμάσεις όπλα, να συμμετέχεις.
Θέληση να υπάρχει και καλή καρδιά!
Ποιά περιοχή μένεις; Ψάξε ομάδες ή άτομα απο την περιοχή σου να γνωριστείτε και καλές μπίλιες!
Όταν με το καλο αποφασίσεις ν' ασχοληθείς συστηματικά ήδη θα έχεις τσεκάρει πιό όπλο σου ταιριάζει, γιατί και εκεί υπάρχουν διαφορές... και όχι μόνο στην τιμή.

Αποσυνδεδεμένος giorgos georgiou

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • INDEPEDENT  PLAYER
Απ: νεος παιχτης αποριες
« Απάντηση #2 στις: 09 Απριλίου, 2013, 02:39:58 »
με ομαδα η ανεξαρτητος το μονο σιγουρο ειναι οτι θα χορτασεις παιχνιδια , γνωριζοντας πολλους κ αξιολογους συνχομπιστες  . κοινονικοτητα ,καλη διαθεση , συνεργασια, κ τηρηση των βασικων κανονων του αιρσοφτ κ εισαι κομπλε !!
Δυο πραγματα δεν εχουν τελος ... : το συμπαν κ η ανθρωπινη βλακεια , αν κ για το πρωτο δεν ειμαι σιγουρος.. Α.ΑΙΝΣΤΑΙΝ
PLAY FAIR-HAVE FUN