Τρόποι Πληρωμής

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση των υποψήφιων πελατών που επιθυμούν να αγοράσουν προϊόντα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το Greekairsoft.gr διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:
 
1. Αντικαταβολή Μετρητοίς μέσω Courier ή ΕΛ.ΤΑ.
 
Το τελικό ποσό της παραγγελίας σας καταβάλλεται στον υπάλληλο της Courier ή των ΕΛ.ΤΑ. την στιγμή που την παραλαμβάνετε.
 

2. Με τραπεζικό έμβασμα
Οι τραπεζικές μας πληροφορίες έχουν ως εξής:
Διεύθυνση τράπεζας δικαιούχου: Αμφιθέας, Παλαιό Φάληρο, Αθήνα
Λογαριασμός δικαιούχου: Greek Airsoft E.E / S.Lyapa & Σια Ε.Ε

IBAN: GR97 0260 1850 0001 7020 0288 707
EUROBANK Swift Code-BIC: EFGBGRAA

 

IBAN: GR14 0172 1890 0051 8904 8274 190
PIRAEUS BIC/SWIFT: PIRBGRAAXXX


Κατά την παραγγελία σας μπορείτε να δείτε τον κατάλογο των τραπεζικών λογαριασμών και εκεί μπορείτε να επιλέξετε ποιος σας διευκολύνει για την κατάθεση του τελικού ποσού της παραγγελίας σας. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας.
 
3. Πιστωτική Κάρτα Visa, MasterCard ή Euroline που έχει εκδοθεί σε οποιαδήποτε τράπεζα (συμπεριλαμβάνονται και οι κάρτες τύπου Attica Gift Card, προπληρωμένη Eurobank Visa κ.λπ.)
 
Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας η τράπεζα δεσμεύει - προσοχή δεν χρεώνει - το ποσό της παραγγελίας σας. Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται συγχρόνως με τη διαδικασία τιμολόγησης, λίγο πριν την αποστολή των προϊόντων στον πελάτη.
 
Για την ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται με το σύστημα ασφαλείας ProxyPay³ της τράπεζας Eurobank.
 
4. Paypal
 
Πρωτοποριακή και διεθνώς αναγνωρισμένη υπηρεσία ασφαλών ηλεκτρονικών πληρωμών, όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Visa, MasterCard, American Express, Discover ή Λογαριασμό PayPal για την πληρωμή σας.

Καλάθι  

Δεν υπάρχουν προϊόντα

Εξοδα αποστολής 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Αγορά

Κατηγορίες

Κατασκευαστές

PayPal