Cybergun Kalashnikov RPK-74 (Full Metal)

- Cybergun Kalashnikov RPK-74 (Full Metal)

- Βάρος: 4290 γρ

- Μήκος: 1070 χιλ

- Μήκος κάννης: 590 χιλ

- Λειτουργία: Ηλεκτρικό αυτόματης/ημιαυτόματης βολής

- Ισχύς: 390 - 420 FPS

- Υλικά κατσκευής: Μέταλλο, ξύλο

- Μπαταρία: Special small Type

- Χωρητικότητα γεμιστήρας: 1000

- Gearbox: Version 3

- Χρώμα: Μαύρο, ξύλο

- Περιλαμβάνει: Μοντέλο, μπαταρία, φορτιστή

Περισσότερες λεπτομέρειες...

295,00 €

2498

Διαθεσιμότητα: Το προϊόν είναι προσωρινά εκτός αποθέματος

Πρόγραμμα Επιβράβευσης Με την αγορά αυτού του προϊόντος μπορείτε να συλλέξετε 29 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι σας θα είναι συνολικά 29 πόντοι που μπορούν να μετατραπούν σε μια δωροεπιταγή των 5,80 €.


- Cybergun Kalashnikov RPK-74 (Full Metal)

- Βάρος: 4290 γρ

- Μήκος: 1070 χιλ

- Μήκος κάννης: 590 χιλ

- Λειτουργία: Ηλεκτρικό αυτόματης/ημιαυτόματης βολής

- Ισχύς: 390 - 420 FPS

- Υλικά κατσκευής: Μέταλλο, ξύλο

- Μπαταρία: Special small Type

- Χωρητικότητα γεμιστήρας: 1000

- Gearbox: Version 3

- Χρώμα: Μαύρο, ξύλο

- Περιλαμβάνει: Μοντέλο, μπαταρία, φορτιστή

 


Το RPK74 είναι το τυφέκιο υποστήριξης ομάδας της οικογένειας των τυφεκίων ΑΚ74. Το μοντέλο είναι το αντίστοιχο του Μ249 του Ανατολικού κόσμου.
Το κοντάκιο και ο χειροφυλακτήρας είναι κατασκευασμένα από πραγματικό ξύλο. Η γεμιστήρα του είναι υψηλής χωρητικότητας που μειώνει την ανάγκη γεμίσματος κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.
Το κλισιοσκόπιο και το σκόπευτρο είναι ρυθμιζόμενα. Το μοντέλο φέρει δύο αορτηριούχους για χρήση με αορτήρα ενός, δύο ή ακόμα και τριών σημείων.
Στον κορμό του όπλου υπάρχει εγχάρακτη η φιγούρα του Μιχαήλ Καλάσνικοφ καθώς το μοντέλο είναι εξουσιοδοτημένο προιόν.
Ο κορμός και ο δίποδας του μοντέλου είναι πλήρως μεταλλικά.

 


Το AK-47 ή Καλάσνικοφ είναι ένα πυροβόλο αυτόματο όπλο που δέχεται φυσίγγια 7.62x39mm. Το όπλο λειτουργεί με πίεση των αερίων και περιστρεφόμενο κλείστρο.
Αναπτύχθηκε για πρώτη φορά στη Σοβιετική Ένωση από τον Μιχαήλ Καλάσνικοφ. Η ονομασία ΑΚ-47 Καλάσνικοφ σημαίνει αυτόματο τουφέκι, μοντέλο του 1947.
Ο σχεδιασμός του AK είχε ξεκινήσει από το 1943 (το φυσίγγιο γύρω από το οποίο σχεδιάσθηκε το τυφέκιο ονομάζεται Μ43). Όταν οι Σοβιετικοί εισέβαλαν στο κατεστραμμένο πια Βερολίνο από τους βομβαρδισμούς των συμμάχων έπεσαν στα χέρια τους απόρρητα σχέδια διαφόρων οπλικών συστημάτων του 3ου Ράιχ, περιλαμβανομένου και του τυφεκίου StG44.
Η σχεδίαση του ΑΚ47 επηρεάστηκε από το MP44, αλλά δεν είναι αντίγραφό του όπως ισχυρίζονται κάποιοι ερευνητές.

 

Μετά τον πόλεμο και συγκεκριμένα το 1946, το AK-46 παρουσιάστηκε για επίσημες στρατιωτικές δοκιμές και το 1947 η σταθερή έκδοση του όπλου εισήχθη σε υπηρεσία με επιλογή των μονάδων του σοβιετικού στρατού.
Το αρχικό AK-47 ήταν ένα από τα πρώτα αληθινά τυφέκια εφόδου. Ακόμα και μετά από έξι δεκαετίες, λόγω της αντοχής του, το χαμηλό κόστος παραγωγής, και την ευκολία χρήσης, το μοντέλο (και οι παραλλαγές του) παραμένει το πιο διαδεδομένο και δημοφιλές τυφέκιο στον κόσμο.
Διαθέτει επίσης όλα τα πλεονεκτήματα μιας μεγάλης εμπορικής εφεύρεσης: πρακτικότητα, αποτελεσματικότητα και χαμηλό κόστος παραγωγής. Έχει κατασκευαστεί σε πολλές χώρες και είναι σε υπηρεσία σε τακτικές ένοπλες δυνάμεις καθώς και σε παράνομες, επαναστατικές και τρομοκρατικές οργανώσεις σε όλο τον κόσμο.
Το ΑΚ-47 ήταν η βάση για την ανάπτυξη πολλών άλλων ατομικών και ομαδικών πυροβόλων όπλων. Έχουν παραχθεί περισσότερα AK-τύπου τυφέκια από ότι το σύνολο των άλλων τουφεκιών.
Με την πάροδο των ετών, οι Σοβιετικοί συνειδητοποίησαν την ανάγκη χρήσης ενός μικρότερου και ελαφρύτερου διαμετρήματος. Στον αντίποδα της χρήσης του 5.56 από το ΝΑΤΟ, το Σύμφωνο της Βαρσοβίας έθεσε σε χρήση το 5.45. Με την εισαγωγή του καινούργιου διαμετρήματος τέθηκε σε χρήση και η σειρά των τυφεκίων ΑΚ74.

No customer comments for the moment.

3 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

Καλάθι  

Δεν υπάρχουν προϊόντα

Εξοδα αποστολής 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Αγορά

Κατηγορίες

Κατασκευαστές

PayPal