ASG CZ 805 Bren A2 - FDE

- ASG CZ 805 Bren A2 - FDE

- Πλήρως licensed από την Ceska zbrojovka Uhersky Brod (Czech Arms Factory) με αυθεντικά markings

- Διαμέτρημα: 6 χιλ πλαστικά σφαιρίδια

- Ημιαυτόματη και Αυτόματη Ηλεκτρική λειτουργία

- Αναδιπλούμενο και πτυσσόμενο κοντάκιο

- Αφαιρούμενα και αναδιπλούμενα σκοπευτικά

- Αμφιδέξιες λειτουργίες

- Ρυθμιζόμενο σύστημα Hop Up

- Σύστημα γρήγορης αλλαγής ελατηρίου

Περισσότερες λεπτομέρειες...

395,00 €

7699 18201

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Πρόγραμμα Επιβράβευσης Με την αγορά αυτού του προϊόντος μπορείτε να συλλέξετε 39 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι σας θα είναι συνολικά 39 πόντοι που μπορούν να μετατραπούν σε μια δωροεπιταγή των 7,80 €.


- ASG CZ 805 Bren A2 - FDE

- Πλήρως licensed από την Ceska zbrojovka Uhersky Brod (Czech Arms Factory) με αυθεντικά markings

- Διαμέτρημα: 6 χιλ πλαστικά σφαιρίδια

- Ημιαυτόματη και Αυτόματη Ηλεκτρική λειτουργία

- Αναδιπλούμενο και πτυσσόμενο κοντάκιο

- Αφαιρούμενα και αναδιπλούμενα σκοπευτικά

- Αμφιδέξιες λειτουργίες

- Ρυθμιζόμενο σύστημα Hop Up

- Σύστημα γρήγορης αλλαγής ελατηρίου

- Ρουλεμανάτος οδηγός ελατηρίου

- Ταχύτητα: 120 m/s / 395 FPS (ρυθμιζόμενο)

- Ενέργεια: 1.4 Joule

- Βάρος: 3100 γρ

- Μήκος: 84.7 - 79.2 εκ

- Μήκος κάννης: 31 εκ

- Χωρητικότητα γεμιστήρα: 550 BBς

 

Το CZ 805 Bren Α2 αποτελεί την αραβίδα CQB της σειράς 805. Το μοντέλο της ASG είναι η έκδοση airsoft του τυφεκίου αυτού που υπηρετεί με τις Τσέχικες Ένοπλες Δυνάμεις. Είναι πλήρως licensed από την εταιρεία κατασκευής Ceska zbrojovka Uhersky Brod (Czech Arms Factory) και έρχεται με αυθεντικά και ρεαλιστικά markings σε όλη την επιφάνειά του.

Αυτό είναι το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο Airsoft (βάλλει 6 πλαστικά σφαιρίδια των 6 χιλιοστών) του είδους του και οι παίκτες θα το αγαπήσουν. Η έκδοση FDE (Flat Dark Earth) το καθιστά ικανότερο στην απόκρυψη σε πολλαπλά περιβάλλοντα.

Αυτή η κορυφαίας ποιότητας μοντέλο από την ASG προσφέρει εξαιρετικό άνω τμήμα του κορμού κατασκευασμένο από αλουμινίο και το κάτω τμήμα του κορμού από στιβαρό πολυμερές με αποτέλεσμα να ζυγίζει στα 3 κιλά.

Όλα τα υλικά κατασκευής δίνουν στο όπλο μια πολύ ισχυρή εμφάνιση και αίσθηση. Τα μεταλλικά μέρη είναι κατεργασμένα με την μέθοδο CNC με κορυφαίο επίπεδο ποιότητας.

Το CZ 805 διατίθεται σε δύο μήκη κάννης, η έκδοση Α1 διαθέτει εξωτερική κάννη 14 ιντσών (37.5 εκατοστών εσωτερική) και το Α2 με εξωτερική κάννη 10 ιντσών (31 εκατοστών εσωτερική). Ο φλογοκρύπτης μπορεί να ξεβιδωθεί αποκαλύπτοντας ένα αριστερόστροφο σπείρωμα 14 χιλιοστών.


Φέρει επίσης ενσωματωμένους αορτηριούχους στο εμπρός και πίσω τμήμα του κορμού.

Η μονοκόμματη ράγα Picatinny στο επάνω μέρος του δέκτη είναι ιδανική για την προσθήκη οπτικών. Αφαιρούμενα τμήματα ράγας Picatinny στα αριστερά και δεξιά του όπλου είναι ιδανικά για την προσθήκη παρελκομένων. Τέλος ράγα υπάρχει και στο κάτω μέρος του χειροφυλακτήρα.


Τα ανοικτά σκοπευτικά του είναι κατασκευασμένα από στιβαρό πολυμερές. Μπορούν να αφαιρεθούν ή να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε μέρος κατά μήκος της ράγας στο επάνω μέρος του κορμού. Μπορούν να αναδιπλωθούν για την μέγιστη ορατότητα του οπτικού.


Το κομβίο απελευθέρωσης του γεμιστήρα είναι ενσωματωμένο στον προφυλακτήρα της σκανδάλης και είναι αμφιδέξιος. Η πιστολοειδής λαβή είναι πολύ άνετη στο κράτημα και το σχήμα σκανδάλης επιτρέπει τον ομαλό και ελεγχόμενο τράβηγμά της.


Το κοντάκιο μπορεί να αφαιρεθεί μέσω ενός πείρου στο πίσω μέρος του κορμού. Για την εργασία αυτή δεν απαιτούνται ειδικά εργαλεία, και παρέχει πρόσβαση στο σύστημα γρήγορης αλλαγής ελατηρίου. Έχει ρυθμιζόμενο καθ'ύψος  μάγουλο και είναι πτυσσόμενο πέντε θέσεων. Είναι επίσης αναδιπλούμενο στη δεξιά πλευρά του όπλου.


Ο γεμιστήρας είναι ειδικά σχεδιασμένος για αυτό το μοντέλο και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιαδήποτε άλλο. Είναι κατασκευασμένος από το ίδιο ανθεκτικό πολυμερές υλικό, όπως το σώμα του και προσφέρει υψηλή χωρητικότητα 550 σφαιριδίων.

Το αναβαθμισμένο και ανανεωμένο Gearbox Version 3 διαθέτει το χαρακτηριστικό της γρήγορης αλλαγής ελατηρίου που σας επιτρέπει να το αλλάξετε και να αναβαθμίσετε ή να υποβαθμίστει την δύναμή του σε δευτερόλεπτα. ΓΕπιπλέον διαθέτει ρουλεμανάτο οδηγό ελατηρίου και ρουλεμανάτα έδρανα των 7 χιλιοστών.

Το όπλο διαθέτει ρυθμιζόμενο σύστημα Hop Up, που προσφέρει backspin στο σφαιρίδιο και αυξάνει το βεληνεκές και την ακρίβεια.

Η μπαταρία που απαιτείται για να λειτουργήσει τον εσωτερικό μηχανισμό μπορεί να αποθηκευτεί επάνω από το gearbox. Ο διαθέσιμος χώρος επιτρέπει την χρήση μπαταριών τύπου stick.


Το τυφέκιο CZ 805 παρουσιάσθηκε για πρώτη φορά στο κοινό το 2009, ως μια πιθανή μελλοντική αντικατάσταση το γηρασμένο Sa. VZ. 58 το οποίο είναι ακόμα σε χρήση από τις ένοπλες δυνάμεις της Τσεχίας. Στις αρχές του 2010 επιλέχθηκε το CZ 805 ως το επόμενο πρότυπο στρατιωτικό τυφέκιο για Τσέχικες ένοπλες δυνάμεις, που θα κατασκευάζονται από το διάσημο εργοστάσιο οπλικών συστημάτων Τσεχίας CZ-UB στην πόλη Uhersky Brod.

No customer comments for the moment.

30 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

Καλάθι  

Δεν υπάρχουν προϊόντα

Εξοδα αποστολής 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Αγορά

Κατηγορίες

Κατασκευαστές

PayPal