Greek Airsoft Forum
Αγγελίες Airsoft => Ζήτηση προς αγορά => Μήνυμα ξεκίνησε από: magic στις 27 Σεπτεμβρίου, 2012, 14:55:48
-
ζητουνται τα πλαινα rails για κρανος Μ88 σε χρωμα μαυρο ή και σε οποιοδηποτε αλλο χρωμα(θα τα βαψω..)
οπως αυτα στην φωτο του mich
http://www.greekairsoft.gr/eshop/product.php?id_product=2822 (http://www.greekairsoft.gr/eshop/product.php?id_product=2822)
-
Εισαι σιγουρος οτι υπαρχουν τετοιες ραγες για το Μ88; Εννοω τις εχεις δει πουθενα;
-
αυτες του mich με πατεντα δεν μπορω να τις προσαρμοσω στο Μ88?
-
Καλημέρα,
Δεν θα έχεις πρόβλημα!
(http://www.swat-airsoftteam.com/Download/Only%2022%20from%20105/M88%20TACTICAL/1.JPG)
Καλή συνέχεια,
Vangelis
-
Αν το θες για παπάτζα, μπορείς να βάλεις τα πάντα. Για να τις χρησιμοποιήσεις μετά είναι άλλο ανέκδοτο και μάλιστα σύντομο.
-
Βαγγέλη θα διαφωνήσω μαζί σου, υπάρχουν χρήσεις για τα πλαινά rails, μπορείς να βάλεις κάμερα, μπορείς να βάλεις ενα φακό (στα νυχτερινά παιχνίδια αρκετά χρήσιμο), υπάρχουν ακόμα και ακουστικά που προσαρμόζονται πάνω σ΄αυτά.
-
Βαγγέλη θα διαφωνήσω μαζί σου, υπάρχουν χρήσεις για τα πλαινά rails, μπορείς να βάλεις κάμερα, μπορείς να βάλεις ενα φακό (στα νυχτερινά παιχνίδια αρκετά χρήσιμο), υπάρχουν ακόμα και ακουστικά που προσαρμόζονται πάνω σ΄αυτά.
Δεν κατάλαβα που διαφωνούμε!
EDIT: Έκτος και αν το μικρό όνομα του powerplantmaster είναι Βαγγέλης!
-
Με ενδιαφέρει η τοποθέτηση φακού περισσότερο . Η διάφορές του Μ88 με τα mich είναι το γισο στην όψη τουλάχιστον. Λοιπόν έχει κάποιος;
Sent from my Nexus S using Tapatalk 2
-
Τσέκαρε αυτό μήπως τυχόν άλλαξε κάτι...
http://www.greekairsoft.gr/forum/index.php?topic=4224.msg17572#msg17572 (http://www.greekairsoft.gr/forum/index.php?topic=4224.msg17572#msg17572)
-
Δεν διαφωνώ με κανέναν σας αλλά με την γωνία τοποθέτησης στην φωτό. Με αυτή την γωνία πολλά πράγματα δεν θα προσαρμόζονται σωστά ή θα πρέπει να αγοράσει άλλες βάσεις (περιστρεφόμενες) για τα αξεσουάρ ανεβάζοντας το κόστος. Σκέψου λίγο που θα φωτίζει ένας φακός με σταθερή βάση αν μπει με την γωνία που έχει στην φωτό. Για να μην μιλήσω για κέντρο βάρους και τι θα κάνει το κράνος όταν τρέχεις. Το να το προσαρμόσεις και να το έχεις σφιχτό το μόνο που κάνεις είναι να μεταφέρεις "φορτία" στο κεφάλι σου. Το κράνος-κάσκα πρέπει να είνα ζυγισμένο και όχι να συγκρατείς τις τάσεις για μετακίνηση με το κεφάλι σου. Για αυτό διαχώρησα παπάτζα και "ρεαλιστική" χρήση και προσαρμόζοντας σε υλικά airsoft.
Την έχω πατήσει και το τροχάκι δούλευε υπερωρίες για να προσαρμοστούν "υποτιθέμενα" καλά τοποθετημένα rails.
Και δεν είναι θέμα σωστού ή λάθους δικό μου ή κάποιου άλλου. Απλά μεταφέρω προσωπικές εμπειρίες για να μην ταλαιπωρούνται και άλλοι.
-
εχεις δικιο, οσο αφορά το ζύγισμα. εχω σκοπό να προσαρμόσω ενα φακό στην μια πλευρά και στην αλλη led , περισσότερο για την εξισορρόπηση τους
-
up
-
κανενας?
-
Αδελφέ πήγαινε κατευθείαν παραγγελία απ'έξω. Πρόσεξε όμως να έχει και τις βάσεις για να κουμπώσεις ότι θες.
-
Tactical ARC Helmet Rail Black
(http://tigertacticalairsoft.com/images/3363a.jpg)
G FMA Plastic Mount Set for OPS Helmet Rail
(http://www.ebairsoft.com/images/big/fma%20plastic%20mount%20set%20ops%20hel%20rail.jpg)
Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα μικρά rails από: Metal Rail set for MAGPUL MOE Handguard
(http://www.greekairsoft.gr/eshop/img/p/9/3/7/1/9371-large.jpg)
-
Αδελφέ πήγαινε κατευθείαν παραγγελία απ'έξω. Πρόσεξε όμως να έχει και τις βάσεις για να κουμπώσεις ότι θες.
μαλλον προς εκει θα παει η δουλεια....σας ευχαριστω!
-
παρακαλω να κλειδωθει.