Greek Airsoft Forum
Κανόνες - Ανακοινώσεις - Ψηφοφορίες - Γενικές συζητήσεις - Off Topic => Ερωτήσεις και απορίες νέων παικτών => Μήνυμα ξεκίνησε από: JimmyK στις 03 Ιουνίου, 2014, 21:36:56
-
Τα παιχνιδια ποσο κρατανε συνηθως ? Κανα 5ωρο ή πολυ λεω? Ελπιζω παντως ν λεω λιγο.. :p
-
Ξεκινάμε κατά τις 10 με 10:30 και τελειώνουμε στις 14:00.
-
Αυτο ισχυει για τα standard παιχνιδια.
Υπαρχουν και νυχτερινα που διαρκουν απο 2-3 ωρες ως το πρωι, και παιχνιδια διημερα με διανυκτερευση στο μαγευτικο υπαιθρο, σκοπετα και νυχτερινες καταδρομικες!
Εχουμε ποικιλια για ολα τα γουστα!!! :laugh:
-
Ναι νμζ τα διημερα μου ταιριαζουν καλυτερα ;p
-
τα ''κυριακατικα'' public ειναι ολιγοωρα ,4-6 ωρες ,κ ειναι οτι πρεπει για τριβη κ προετοιμασια αν θες να συμετασχεις στα πολυωρα κ απαιτητικα σεναρια. Υπ οψιν οτι στα τελευταια ειναι πολλες οι απαιτησεις ,τα χρονικα ορια,κ τα περιθωρια λαθους (πχ friendly fire) σε σημειο που ο νεοεισερχομενος παικτης ,ακομα καμμια φορα κ ο μεσος παικτης ,να τα βρισκουνε κουραστικα κ να χανουν το στοιχειο της διασκεδασης μεσα απο το παιχνιδη . Στην τελικη ομως ειναι τη εκφραζει τον καθενα κ τη στυλ παιχνιδιου προτιμαει.
-
Φιλε μου , για μενα οσο πιο ρεαλιστικη η κατασταση τοσο το καλυτερο... :)
-
καλε μου φιλε,νομιζω πως δεν υπαρχει ωραριο σε παπλικ σεναρια!
αλλες φορες ξεκιναει στην ωρα του και αλλες οχι.
Ο χρονος του παιχνιδιου ειναι απο το ειδος σεναριου και το ποσο απαιτιτικο ειναι.
Τις περισσοτερες φορες,οταν (απλα) θελεις να παιξεις μπιλιες,ειναι ναι γυρω στο 5αρο!
και συνφωνω με τους παραπανω φιλους.
Αγαποιμαστε στα πεδια σκοτονομαστε
-
Στα 100 παιχνιδια, 2 θα ειναι διημερα, δηλαδη 1 φορα τον χρονο και αν..
Στάλθηκε από το Lenovo S820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Υποβολή δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων οικονομικού έτους 2014, με τη χρήση ηλεκτρονικής μεθόδου επικοινωνίας μέσω διαδικτύου και καταβολή του φόρου. 2. Τύπος και περιεχόμενο της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων, οικονομικού έτους 2014, των λοιπών εντύπων και των δικαιολογητικών εγγράφων που υποβάλλονται με αυτή.
top rc (http://www.rctophobby.com/)
-
Η πας κανα Paintball style TDM με καθε γυρο max 5 λεπτα ξερω γω
-
Να προτείνω και σενάρια mil-sim όπου οι μπίλιες δεν έχουν σημασία . Σημασία έχει ο ΑΝΣΚ . Εκει θα χαρείς τακτικές μάχης αλλα αν ρίξεις 100 μπίλες θα είσαι τυχερός.
Αν τωρα θέλεις να πεσεις στα πολύ βαθια μπορείς να πάρεις μέρος σε μάχες αναπαράστασης (reenactment) Β΄ΠΠ με ανάλογες στολές και όπλα. Αλλα εκεί χρειαζεται χρόνο και χρήμα για να ανταποκριθεις στις απαιτησεις μιας τετοιας συμμετοχής.
-
Κοιτα εδω ... 10 χ 10 λιγα λεπτα ματς
https://www.youtube.com/watch?v=E3DzQVZ6d6Y (https://www.youtube.com/watch?v=E3DzQVZ6d6Y)
-
Αυτο δεν είναι airsoft . Αυτο είναι παιδακια που ριχνουν στον γαμο του καραγκιοζη. Τυφλές βολές κλπ. Δεν φανταζομαι να το συνδιάζεις με το mil-sim??????
-
OMG No....
Απλα λεμε πως γινεται και μικρης διαρκειας