Αποστολέας Θέμα: IMMORTALS  (Αναγνώστηκε 18313 φορές)

Αποσυνδεδεμένος robinhood 7

• Δεκανέας
  • *
  • Φύλο: Άντρας
IMMORTALS
« στις: 08 Φεβρουαρίου, 2011, 03:40:32 »
Θα θέλαμε εγώ και τα φιλαράκια μου να σας ανακοινώσουμε την ίδρυση της ομάδας μας που θα φέρει το όνομα "IMMORTALS" και θα ολοκληρωθεί εντός των επόμενων ημερών (ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ...)! Θα θέλαμε επίσης να εκφράσουμε την χαρά μας που θα γίνουμε και εμείς μέλη της οικογένιας του AIRSOFT!!! Σας ευχαριστούμε και θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να ευχηθώ καλά και ασφαλή παιχνίδια για όλους μας!!! :) :) :) :)
«Μόνο ασκούμενοι στις δίκαιες πράξεις γινόμαστε δίκαιοι. Ασκούμενοι σε πράξεις μετριοπαθείς γινόμαστε μετριοπαθείς και ασκούμενοι σε πράξεις θαρραλέες γινόμαστε θαρραλέοι.»
Αριστοτέλης

Αποσυνδεδεμένος WhiskeyX-ray

• Ανθυπολοχαγός
  • *
Απ: IMMORTALS
« Απάντηση #1 στις: 08 Φεβρουαρίου, 2011, 05:00:33 »
Eεεμμ....σε περίπτωση που δεν πρόκειται περί σαρκασμού, μήπως να το ξανασκεφτόσασταν το όνομα της ομάδας? Ο όρος δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο airsoft...

• Δεκανέας
  • *
« Απάντηση #2 στις: 08 Φεβρουαρίου, 2011, 07:04:26 »
Φίλε μου WhiskeyX-ray, κατ' αρχάς σε ευχαριστώ για την παρατήρηση σου αλλά εάν σου είναι εύκολο θα ήθελα την βοήθεια σου πάνω σε αυτό που ανέφερες "όρος του airsoft". Επειδή είμαστε "νέοι" σε ότι αφορά το airsoft, δεν γνωρίζουμε τι περιορισμοί υπάρχουν στα ονόματα με αποτέλεσμα να βγάλουμε το συγκεκριμένο όνομα στην τύχη!!! Θέλω να ζητήσω συγγνώμη εάν το όνομα σου φάνηκε σαρκαστικό αλλα δεν έγινε σε καμία περίπτωση σκόπιμα!!! Ευχαριστώ πολύ πάντως και θα φροντίσουμε άμεσα να αλλαχτεί το όνομα!

Με εκτίμηση, robinhood 7
«Μόνο ασκούμενοι στις δίκαιες πράξεις γινόμαστε δίκαιοι. Ασκούμενοι σε πράξεις μετριοπαθείς γινόμαστε μετριοπαθείς και ασκούμενοι σε πράξεις θαρραλέες γινόμαστε θαρραλέοι.»
Αριστοτέλης

Αποσυνδεδεμένος KRATOS

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #3 στις: 08 Φεβρουαρίου, 2011, 13:34:31 »
καλα και ασφαλη παιχνιδια παιδια!!! 
απλα οι "αθανατοι" δεν ειναι και οτι καλυτερο στο χομπι μας... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D!!
αμα το φωναζεις κιολας!!! χαχαχαχαχαχαχχα!!

καλα bbs!!!! 8)

Αποσυνδεδεμένος WhiskeyX-ray

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #4 στις: 08 Φεβρουαρίου, 2011, 14:08:11 »
Θέλω να ζητήσω συγγνώμη εάν το όνομα σου φάνηκε σαρκαστικό αλλα δεν έγινε σε καμία περίπτωση σκόπιμα!!!

Ίσα ίσα που αν το χρησιμοποιούσατε σαρκαστικά/ειρωνικά θα σας έλεγα και μπράβο. :D Νομίζω ότι καταλάβατε και από τα υπόλοιπα posts τη σημασία του όρου "αθάνατος"  ;)

• Δεκανέας
  • *
« Απάντηση #5 στις: 11 Φεβρουαρίου, 2011, 16:21:08 »
Καλός παιδιά, ευχαριστώ και πάλι.., θα τα πούμε ξανά πολύ σύντομα! :D
Αριστοτέλης