Αποστολέας Θέμα: Λαστιχάκι hop-up!  (Αναγνώστηκε 49782 φορές)

Αποσυνδεδεμένος remali

• Ταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Λαστιχάκι hop-up!
« Απάντηση #15 στις: 22 Νοεμβρίου, 2010, 08:42:13 »
Το όπλο μετρήθηκε επιτέλους και το αποτέλεσμα 268 fps! Απαράδεκτο :( :( :(!!! Δε νομίζω αυτό ότι είναι αποτέλεσμα αλλαγής της κάννης και να μην έχει κάτσει καλά το λαστιχάκι η  να μην έχω κάνει καλή επιλογή στη σκληρότητα του.Άνοιξα το gearbox και δεν είχε κανένα πρόβλημα.Όλα στην θέση τους. Οποτε Αλλαγή ελατηρίου ΤΩΡΑ!!!!

Αποσυνδεδεμένος G.P.S.

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Global\General Positionable\Purpose Soldier
« Απάντηση #16 στις: 22 Νοεμβρίου, 2010, 08:46:16 »
Το όπλο μετρήθηκε επιτέλους και το αποτέλεσμα 268 fps! Απαράδεκτο :( :( :(!!! Δε νομίζω αυτό ότι είναι αποτέλεσμα αλλαγής της κάννης και να μην έχει κάτσει καλά το λαστιχάκι η  να μην έχω κάνει καλή επιλογή στη σκληρότητα του.Άνοιξα το gearbox και δεν είχε κανένα πρόβλημα.Όλα στην θέση τους. Οποτε Αλλαγή ελατηρίου ΤΩΡΑ!!!!
Καλημερα !!!
Η μετρηση εγινε με το hop-up ρυθμισμενο ή μηδενισμενο ?!?
Αν εγινε με ρυθμισμενο το hop-up & καινουριο λαστιχακι τοτε ειναι σκληρο. ;)
Αν εγινε με μηδενισμενο hop-up τοτε ειτε καπου εχεις απωλειες ειτε θελεις ελατηριο. ;)

Αποσυνδεδεμένος remali

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #17 στις: 22 Νοεμβρίου, 2010, 09:03:26 »
Καλημέρα.

Η μέτρηση έγινε με μηδενισμένο και ρυθμισμένο  και το αποτέλεσμα το ίδιο.... παράξενο?

Αποσυνδεδεμένος Kallistos

• Ταγματάρχης
  • *
  • Umbrella Corp: Our business is life itself.
« Απάντηση #18 στις: 26 Ιανουαρίου, 2011, 01:31:57 »
Καλημέρα.

Η μέτρηση έγινε με μηδενισμένο και ρυθμισμένο  και το αποτέλεσμα το ίδιο.... παράξενο?

NAI ΠΟΛΥ!
Σαν το Hopup σου να μην δουλευει σωστά. Μαλλον να μην δουλευει καθόλου.
Υποθετω οτι ο μετρητής δουλεύει σωστα. Πρεπει να ελεγξεις αν δουλευει το hopup σου.  Και εν ολίγης αν το 2 λαστιχακι (οχι αυτο που μπαινει σα "προφυλακτικό" στην κάνη) δουλεύει.
Πως; βγάλε την κανη από το οπλο με το hopup απανω. Κοιτα μεσα απο την κάνη (απο την μεριά του ματιού σου πρεπει να έχεις το hopup) σε ενα φως. Καθώς κοιτας αρχισε να παιζεις με τις ρυθμίσεις του hopup. Κατα ολη τη διάρκεια της ρυθμισης πρεπει να βλέπεις το λαστιχο να μπαίνει (ή να βγαίνει) μέσα στην κάνη. Αν δεν βλέπεις να γινεται τίποτα, ή έχεις χάσει το 2ο λαστιχάκι ή έχει μπεί λαθος την κάνη στο hopup.

Αποσυνδεδεμένος remali

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #19 στις: 26 Ιανουαρίου, 2011, 10:40:32 »
Φιλε kalliste ευχαριστω για την συμβουλη αν και με λιγη καθυστερηση αλλα η προθεση μετραει!!!! Ο μετρητης δεν ειχε προβλημα εκτος αν ο madbull  που εχεις ειναι μουφα!!!! ;D ;D ;D Για την ιστορια το προβλημα λυθηκε και δεν ηταν ουτε στο λαστιχακι ουτε και στο χοπ απ. Το air-nosle ειχε προβλημα. Εχανε αρκετη πιεση απο εκει. Μετα την αλλαγη ο ιδιος μετρητης της umbrellla corporation Ltd εδειξε 305 ρυθμισμενο 315 αρυθμιστο.thanks a lot!!!! ;D ;D ;D