Αποστολέας Θέμα: Σύλογος  (Αναγνώστηκε 29450 φορές)

Αποσυνδεδεμένος libertine

• Λοχίας
  • *
Σύλογος
« στις: 07 Ιουνίου, 2010, 02:58:23 »
Κάνω μία χαζή μάλων ερώτηση..

Έχει σκευτεί κανείς να φτιαχτεί σύλλογος επίσημος για το "αθλημα"...?
Το λέω απο την άποψη ότι καλίτερα μιλάς με δήμους κτλ όταν είσαι σύλλογος και ζητάς χώρους κτλ...
άσε που είναι διαφορετικό απο 30 μαντράχαλους με παραλαγές και όπλα!!!
Άλλο status βρε αδελφε!!!

Εδώ στο USA όλοι οι καμμένοι της ΚΚΚ ονομάστηκαν NRA (National Rifle Assosiation) και είναι παράγοντες!!!

Αποσυνδεδεμένος Maleficus

• Ταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Σύλογος
« Απάντηση #1 στις: 07 Ιουνίου, 2010, 04:14:49 »
τι δουλειά έχει η Kλού Κλούξ Κλάν ; το ίδιο όνομα έχει ακόμα :S
Let the Valkyries ride again.

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #2 στις: 07 Ιουνίου, 2010, 22:22:43 »
Ενοώ οτι ο κάθε καμένος το γυρναει σε σύλογο και άσχετα με το τι πρεσβεύει έχει τον σύλλογο του και κάνει τα κουμάντα του.

Αποσυνδεδεμένος SAPPER

• Ταγματάρχης
  • *
  • Si Vis Pacem Para Bellum
« Απάντηση #3 στις: 08 Ιουνίου, 2010, 01:22:21 »
Ενοώ οτι ο κάθε καμένος το γυρναει σε σύλογο και άσχετα με το τι πρεσβεύει έχει τον σύλλογο του και κάνει τα κουμάντα του.
Εντάξει καταλάβαμε... τι IP είπαμε ότι έχει ? 11888 τυχαίο ? δεν νομίζω  :D :D :D

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #4 στις: 08 Ιουνίου, 2010, 01:34:12 »
Αυτό πάλι που κολάει????

Πάντος όσο διαβάζω τα φορουμ τόσο βλέπω ότι τον περισσότερο χρόνο απλά τσακόνετε κόσμος.

Οπότε σίγουρα με τέτοια μυαλά δεν μπορεί να περπατίσει η ιδέα επίσημου συλόγου και
θα συνεχιστεί ο κλευτοπόλεμος σε μάντρες!!!

Κρίμα πάντος...

Αποσυνδεδεμένος elricd

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #5 στις: 20 Ιουνίου, 2010, 18:12:21 »
Στην Αμερικη φιλε μου ειναι λιγο ποιο ευκολο να φτιαξεις οτιδηποτε.....Εδω εχουν γινει μυνησεις σε Starbucks γιατι καηκε το Αμρικανακι απο τον ζεστο καφε που ειχε παραγγηλει κ κερδισε....Μην την πιανεις σαν παραδειγμα

Αποσυνδεδεμένος Whiskey

• Λοχαγός
  • *
    • HADES
« Απάντηση #6 στις: 21 Ιουνίου, 2010, 13:30:22 »
Κάνω μία χαζή μάλων ερώτηση..

Έχει σκευτεί κανείς να φτιαχτεί σύλλογος επίσημος για το "αθλημα"...?
Το λέω απο την άποψη ότι καλίτερα μιλάς με δήμους κτλ όταν είσαι σύλλογος και ζητάς χώρους κτλ...
άσε που είναι διαφορετικό απο 30 μαντράχαλους με παραλαγές και όπλα!!!
Άλλο status βρε αδελφε!!!

Εδώ στο USA όλοι οι καμμένοι της ΚΚΚ ονομάστηκαν NRA (National Rifle Assosiation) και είναι παράγοντες!!!

Για να φτιαχτει καποιος συλλογος θα πρεπει να υπαρχει κατι νομιμο ... δυστυχως αυτη την στιγμη το airsoft στην Ελλαδα δεν ειναι λογο ενος νομου που εντασσει τα airsoft guns στα γενικοτερα αεροβολα, οποτε και ισχυει το οτι δεν μπορεις να βαλεις εναντιον αλλου με αυτα.

Παραταυτα γινεται μια προσπαθεια αφενος να αποχαρακτηρισθουν τα airsoft guns απο τα υπολοιπα αεροβολα οπλα, αφετερου υπαρχει και μια γενικοτερη προσπαθεια ιδρυσεως σχετικων συλλογων.

Οσον αφορα τον αποχαρακτηρισμο τον airsoft guns η κοινοτητα (ομαδες της Αθηνας μεχρι στιγμης) εχει πραγματοποιησει δυο συναντησεις κατα τις οποιες βασιζομενη σε επιστημονικες μελετες, οι οποιες ηταν και η βαση για τον ιδιο στοχο σε πολλες Ευρωπαικες χωρες, κατελληξε στην εφαρμογη του οριου 1 Joule +5% οσον αφορα τα fps των οπλων.

Περισσοτερες πληροφοριες εφοσον τις θελησεις ...

Σε καθε περιπτωση μην συγκρινεις τις ΗΠΑ με την Ελλαδα σε θεματα νομοθεσιας.

Φιλικα.

Αποσυνδεδεμένος Atsalakotos

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • ~EDGE Airoft Team~
« Απάντηση #7 στις: 21 Ιουνίου, 2010, 13:59:00 »
οι οποιες ηταν και η βαση για τον ιδιο στοχο σε πολλες Ευρωπαικες χωρες, κατελληξε στην εφαρμογη του οριου 1 Joule +5% οσον αφορα τα fps των οπλων.
Σε ποιες Ευρωπαϊκές χώρες έχουν όριο 1 joule σε όλα τα όπλα?

Αποσυνδεδεμένος Whiskey

• Λοχαγός
  • *
    • HADES
« Απάντηση #8 στις: 21 Ιουνίου, 2010, 15:14:13 »
οι οποιες ηταν και η βαση για τον ιδιο στοχο σε πολλες Ευρωπαικες χωρες, κατελληξε στην εφαρμογη του οριου 1 Joule +5% οσον αφορα τα fps των οπλων.
Σε ποιες Ευρωπαϊκές χώρες έχουν όριο 1 joule σε όλα τα όπλα?

Ιταλια, Ιρλανδια, UK, Σλοβενια, Ισπανια, Ουγγαρια, Γερμανια (χαμηλοτερα και απο 1 Joule) .... ισως και αλλες που δε θυμαμαι τωρα ...

Εδω ομως θεωρω οτι δεν καταλαβες το point και κακως προσπαθεις να μπερδεψεις το θεμα βαζοντας την παραμετρο "... σε ολα τα οπλα?" ...

Μπορει σε πολλες χωρες να υπαρχουν διαχωρισμοι ... δεκτον ... ομως το θεμα ειναι να μπορεσει κανεις να αποχαρακτηρισει τα airsoft οπλα απο τον γενικο νομο περι αεροβολων πριν προχωρησει σε οτιδηποτε αλλο ...

Με βαση αυτο και το οτι υπαρχουν ετοιμες μελετες που καλυπτουν το 1 joule σαν "ακινδυνο" ... λεμε οτι απο εκει πρεπει να ξεκινησουμε.

Τωρα αν σε αυτο διαφωνεις (ειτε εσυ ειτε οποιος αλλος) ... αποδεκτο απο εμενα και δε θα προσπαθησω να μπω σε καμια διαδικασια να σε μεταπεισω ... απλα θα περιμενω την δικη σου προταση επι του θεματος.

Φιλικα.

Αποσυνδεδεμένος Atsalakotos

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • ~EDGE Airoft Team~
« Απάντηση #9 στις: 21 Ιουνίου, 2010, 19:40:25 »
Δεν νομίζω πως πάω να το μπερδέψω, απλά συμπληρώνω: Στις περισσότερες χώρες υπάρχουν διαφορετικοί διαχωρισμοί από πεδίο σε πεδίο (Ακόμα και στην Αγγλία).
Τώρα για τα υπόλοιπα που είπες, δεν νομίζω πως είναι αναγκαία μέσω forum, γιατί ο καθένας παρεξηγεί τις προθέσεις του άλλου... Θα χαρώ να μιλήσω από κοντά για αυτά τα θέματα, όταν μου δοθεί η ευκαιρία, σε κάποιο από τα επόμενα CM, μιας και έχασα τα πρώτα 2.

Αποσυνδεδεμένος Whiskey

• Λοχαγός
  • *
    • HADES
« Απάντηση #10 στις: 21 Ιουνίου, 2010, 22:38:59 »
Δεν νομίζω πως πάω να το μπερδέψω, απλά συμπληρώνω: Στις περισσότερες χώρες υπάρχουν διαφορετικοί διαχωρισμοί από πεδίο σε πεδίο (Ακόμα και στην Αγγλία).
Τώρα για τα υπόλοιπα που είπες, δεν νομίζω πως είναι αναγκαία μέσω forum, γιατί ο καθένας παρεξηγεί τις προθέσεις του άλλου... Θα χαρώ να μιλήσω από κοντά για αυτά τα θέματα, όταν μου δοθεί η ευκαιρία, σε κάποιο από τα επόμενα CM, μιας και έχασα τα πρώτα 2.

Δεν διαφωνω μαζι σου και θα χαρω να τα πουμε και απο κοντα μια και οντως ο γραπτος λογος δεν αποδιδει το υφος των "λεγομενων".

Η μονη διαφοροποιηση για εμενα ειναι το να μην μπερδεψουμε το οτι ηδη ισχυει σε χωρες με νομιμοποιημενο το airsoft, σε σχεση με το τι πρεπει να κανουμε στην δικη μας χωρα, με την δικη μας νομοθεσια, ωστε να φτασουμε στο αναλογο επιπεδο.

Αναμενω λοιπον να μιλησουμε και απο κοντα.

Παντα φιλικα.

Αποσυνδεδεμένος kermit

• Υποδεκανέας
  • *
« Απάντηση #11 στις: 21 Ιουνίου, 2010, 22:52:09 »

Όπα αδερφέ πολύ Michael Moore βλέπεις  , και εγώ είμαι μέλος της NRA αλλά δεν έχω καμία σχέση με KKK.

Καμένος όμως είμαι  ;D ;D ;D
While you dream.I act.While you look for unknown,I set the known.While you are getting scared,I create terror.While you question,I disavow.While you imagine,I manipulate.While you are sleeping,I hypnotize you.While you travel.I play in my field