Αποστολέας Θέμα: Ελευσίνα - 10/4/2011 (Κυριακή) ελεύθερο παιχνίδι!!! BB-RAIN!!!!  (Αναγνώστηκε 42150 φορές)

Αποσυνδεδεμένος blade

• Λοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • "ELIT3" Hellenic Airsoft Team
Απ: Ελευσίνα - 10/4/2011 (Κυριακή) ελεύθερο παιχνίδι!!! BB-RAIN!!!!
« Απάντηση #30 στις: 10 Απριλίου, 2011, 22:55:16 »
Περασαμε παρα πολυ ωραια σημερα το ευχαριστηθηκα...Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στα παιδια....Καλη εβδομαδα να εχουμε....

Αποσυνδεδεμένος Ghost Rider

• Υπολοχαγός
  • *
  • Who Dares Wins
    • Cerberus Force airsoft Team
« Απάντηση #31 στις: 10 Απριλίου, 2011, 23:53:08 »
Μπράβο σε όλους για το πολύ όμορφο παιχνίδι σήμερα και 2 φορές μπράβο στους διοργανωτές
Πολύ τρέξιμο πολύ ιδρώτας και οντως ΒΒς βροχή!!! ;D ;D ;D

Φιλικά

Σωτήρης "The Ghostrider"
CERBERUS FORCE RECON          YOU CAN'T LIVE IN FEAR!!

Αποσυνδεδεμένος sticker

• Ταγματάρχης
  • *
  • sticker
« Απάντηση #32 στις: 11 Απριλίου, 2011, 09:21:00 »
απαντηση στον φιλο pipiridis ολα τα οπλα μετρηθηκαν απο τις 10:00 μεχρι και τις 11:30 αυτο καναμε εγω ο sticker & o horus, επρεπε να ξεκινησουμε και καποτε ηταν ασχημο το ξερω αλλα ειχαμε πει οτι 09:30 να ημασταν εκει και οχι 11:30 η 12:00 που ηρθαν καποιοι και δεν μετρηθηκαν τα οπλα τους και παιξαν κατι που δεν το ξεραμε και απο την μερια σας ηταν απαραδεκτο. αλανια δεν νομιζω. καναμε οτι θα εκανε ενας διωργανοτης στο θεμα ασφαλειας ,θα ηταν λοιπον σωστο να το πειτε σε καποιον απο τους loners να μετηθητε και να μπειτε στο παιχνιδι αλλα... πηρατε το ρισκο και ευτυχως δεν εγινε τιποτα. ολα καλα εγω το ευχαριστηθηκα πολυ ειχε και καλο καιρο ουτε κρυο ουτε ζεστη μονο πολλα ββς. Ευχαριστω σε ολους που με την παρουσια τους εγινε ενα καλο παιχνιδι και περασαμε καλα χωρις προβλημματα
παντα φιλικα sticker

Αποσυνδεδεμένος chemical

• Αρχιλοχίας
  • *
    • Lost Patrol Facebook
« Απάντηση #33 στις: 11 Απριλίου, 2011, 15:27:13 »
Τα συχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα παιδιά που οργάνωσαν το παιχνίδι.Απλό,γρήγορο και απολαυστικό.Κρίμα που κάποια παιδιά έφυγαν νωρίς και στο δεύτερο σενάριο η μπλε ομάδα έμεινε με πολύ λίγους υποστηρικτές.Ευχαριστούμε και πάλι όλους...
On the 7th day, while God rested, we over-ran his perimeter and stole the globe, and we've been running the show ever since.

Αποσυνδεδεμένος Sperelas Jr

• Επιλοχίας
  • *
« Απάντηση #34 στις: 11 Απριλίου, 2011, 17:47:56 »
Μονο λιγοι μειναμε οι μπλε?Τρεις και ο κουκος ειχαμε μεινει στο τελος.Αφου με την ληξη του παιχνιδιου μολις ειδα την αντιπαλη ομαδα κοντεψα να παθω εγκεφαλικο... ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος taylor

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #35 στις: 11 Απριλίου, 2011, 20:37:32 »
Δεν πειράζει πέσατε ηρωικά! ;D

Αποσυνδεδεμένος piperidis

• Αρχιλοχίας
  • *
« Απάντηση #36 στις: 11 Απριλίου, 2011, 20:54:18 »
Λυπαμαι αν προσβαλα καποιους με τα παραπονα μου,δεν το ηθελα.Απλα εκανα τοσα χιλιομετρα και τελικα παλι καλα που πηρα και μερος.(piperidis) τελικα θα αλλαξω ελατηριο για να κατεβασω τα fps και να μην σας δημιουργω προβληματα καθε φορα..... :(

Αποσυνδεδεμένος Albatros

• Ανθυπολοχαγός
  • *
  • Rebels Airsoft Team
« Απάντηση #37 στις: 14 Απριλίου, 2011, 10:54:27 »
με τουσ μετρητες ειναι ενα θέμα, χωρις να ειμαι ειδικος νομίζω διαφερει απο μετρητή σε μετρητή (διορθωστε με αν κανω λαθος). επίσης οσον αφορα τα fps του aeg σου δες ποσο γραφει το κουτι εργοστασιακα. το δικο μου οταν το υποβαθμισα (ηταν 380) στην αρχη εβγαζε  κοντα στα 344 (περιποθ 340- 338) μετα ποθ επαιξα κανα 2 φορεσ και χαλαρωσε (μαλλον παντα)  το ελατηριο βγαζει γυρο στα 310-320 σταθερα. οποτε αν δεν εχει δει παιχνιδια μπορει να ειναι σκληρο το ελατηριο.

αντε και καλα παιχνιδια  8) 8) 8)
« Τελευταία τροποποίηση: 14 Απριλίου, 2011, 11:19:50 από Albatros »
Έλεγε λοιπόν, κλαίων ο Ισοκράτης (436-338 π.χ.) Η δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητος, διότι έμαθετους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ώς δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία...

Αποσυνδεδεμένος blade

• Λοχαγός
  • *
  • "ELIT3" Hellenic Airsoft Team
« Απάντηση #38 στις: 14 Απριλίου, 2011, 21:10:49 »
Εχεις δικαιο φιλε μου (Albatros )....Εγω οταν πρωτο μετρησα το οπλο μου μου εβγαλε 329fps την δευτερη φορα που το μετρησα σε μια αλλη διοργανωση με εναν αλλο μετρητη εβγαλε 379fps....Χαζεψα οταν το ειδα... ???και στην τελευταια διοργανωση εβγαλε 341fps..Πως γινετε αυτο εξηγηστε μου? (headbang) (headbang) ??? ???