Αποστολέας Θέμα: Νεο ξεκινήμα,και θελω με σνιπερ  (Αναγνώστηκε 16964 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Crotalus

• Δεκανέας
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Θαρσειν χρη
Νεο ξεκινήμα,και θελω με σνιπερ
« στις: 09 Ιανουαρίου, 2011, 22:17:57 »
Συγκεκριμενα το Dragunov SVD,αυτο που εχει στο site με 150e, αν και διαβασα πως τα φτηνα σνιπερ δεν ειναι καλα,αν το παρω μπορω να βαλω μερικα πραγματακια πανω και να γινει οπλο προκοπης? και να μην εχω την ιδια εμβελια πυρος με ενα M-4 που διαβασα σε ενα αλλο post..:D

ευχαριστω..
Πρέπει να έχουμε θάρρος ίσως το αύριο να είναι καλύτερο

Αποσυνδεδεμένος melas

• Συνταγματάρχης
  • *
Απ: Νεο ξεκινήμα,και θελω με σνιπερ
« Απάντηση #1 στις: 15 Απριλίου, 2011, 19:10:06 »
αν θες να συμμετεχεις στα παιχνιδια για αρχη με sniper σου προτεινω να το σκεφτεις πολυ καλα ...
δυσκολα τα πραγματα.
παρε ενα ηλεκτρικο για αρχη, και παιζε με το sniper στην εξοχη και μετα βλεπεις ;)

Αποσυνδεδεμένος REMOTE

• Υπολοχαγός
  • *
  • LSSAH REENACTING GROUP. ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #2 στις: 26 Απριλίου, 2011, 07:04:16 »
Συμφψνώ με τον Μελά. Πάρε στην αρχή ένα AEG  και αν θέλεις μία φθηνή διόπτρα και ξεκίνα να παίζεις με μονή βολή και Low cap γεμιστήρα. Να δείς κατ αρχήν αν σου πάει ο ρόλος και μετά αποφασίζεις , σε συνεργασία με κάποιον που ξέρει λίγο καλύτερα την δουλειά του Sniper στο Airsoft ,  να διαλέξεις όπλο που θα  ταιριάζει στο στύλ σου. Ο ρόλος του sniper είναι ίσως ο πιο δύσκολος ρόλος στο Airsoft κυρίως γιατι δεν έχεις την απόσταση που χρείαζεται ένας original sniper Ττα 20 μ. είναι αρκετη απόσταση αλλά ακουγεσαι κυρίως με spring η AEG. τα όπλα αερίου είναι λίγο πιο αθόρυβα (L96) αλλά επιρρεάζονται από τις καιρικές συνθήκες .
Εις ιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρις

Αποσυνδεδεμένος StanEzio

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #3 στις: 26 Απριλίου, 2011, 14:26:55 »
Παιδια. Εγω τωρα σκεφτομαι να αρχισω και κοιταζα για το L96. Τι λετε...?

Αποσυνδεδεμένος yiannisM

• Λοχαγός
  • *
  • pio tactical pethaineis.....
« Απάντηση #4 στις: 26 Απριλίου, 2011, 15:07:04 »
+1000 στον Μελα
παιδια μην βιαζεστε. διαλεξατε ενα χομπυ που ειναι καπως ακριβουτσικο  (smoke)
χαλαρωστε ελατε σε καποια παιχνιδια και μετα αποφασιστε, αφου μιλησετε με καποιυς που γνωριζουν ,τι σας ταιριαζει...
μην βιαστητε να δωσετε χρηματα για κατι που ισως μετανιωσετε σχεδον αμεσως.
ο ρολος του ακροβολιστη η του ελευθερου σκοπευτη στο airsoft δεν εχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ καμια σχεση με τα pc games η την πραγματικη ζωη πιστευτε με.
συγνωμη που τα λεω ετσι απλα επειδη και εγω την πατησα ειπα μηπως και καποιος γλιτωσει. :-\
A.K.A---- MILF.sim.dragon
               YiannisM
               yiannis236

Αποσυνδεδεμένος StanEzio

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #5 στις: 27 Απριλίου, 2011, 11:45:47 »
Κοιτα. Σε ολη μου τη ζωη μου αρεσαν οι sniper και ακομα περισσοτερο τα sniper rifles. Εγω ειναι σιγουρο πως θα ξεκινισω με sniper το μονο θεμα μου ειναι με τ ιθα ξεκινισω γιατι θελω κατι καλο...

Αποσυνδεδεμένος melas

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #6 στις: 28 Απριλίου, 2011, 18:25:26 »
α εσυ επιμενεις..οκ λοιπον ,δωσε 700-800 € παρα ενα REAL SWORD SVD η αν σου πεφτει βαρυ στην τσεπη. υπαρχει και η λυση ΑK  SVD με 123€ ...για να παρεις μια γευση απο sniper