Αποστολέας Θέμα: 6/2/2011 - OP: CLEAR SKY - PROLOGUE  (Αναγνώστηκε 55051 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ViperGR

• Ανθυπολοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Απ: 6/2/2011 - OP: CLEAR SKY - PROLOGUE
« Απάντηση #30 στις: 07 Φεβρουαρίου, 2011, 15:33:28 »
+1000 ;) ;)
" You can run but you can not hide"
Στάλκερ (ρωσικά Сталкер, κυνηγός)

STALKERS AIRSOFT TEAM
http://stalkers.forumgreek.com/forum

Iskios

• Επισκέπτης
« Απάντηση #31 στις: 07 Φεβρουαρίου, 2011, 15:50:52 »
+1 @ ΕΚΔΡΟΜΟΣ
+1000 @ EDGE

Θεωρούμε ότι ο κόπος και η προσπάθεια των διοργανωτών αρκούν, εφόσον δηλώνουμε συμμετοχή, συμμετέχουμε οικειοθελώς και είμαστε καλοπροαίρετοι για να περάσουμε καλά.

Αποσυνδεδεμένος KRATOS

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #32 στις: 07 Φεβρουαρίου, 2011, 15:58:12 »
+10000  αρη!!  μια χαρα ηταν!

Αποσυνδεδεμένος BoBKiD

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #33 στις: 07 Φεβρουαρίου, 2011, 16:16:00 »
Ευχαριστούμε τους διοργανωτές για τον κόπο και χρόνο που προσέφεραν για το σενάριο.
Υπήρξαν κάποια "κενά", τα οποία όμως εντοπίστηκαν και από ότι μας είπαν ήδη, θα διορθωθούν σε επόμενο παιχνίδι.

Σίγουρα ένα τέτοιο σενάριο θα έχει λάθη, αλλά μην ξεχνάμε πως από τα λάθη μαθαίνουμε.
Keep up the good work, Edge! Αναμένουμε την συνέχεια!

@Leonardo & λοιπούς Ελευσινισταν-ήτες:
Leo, sorry για την... προδοσία, αλλά δεν φταίω εγώ!   (*δείχνει τον Pit*) Αυτός! Αυτός!  ;D

Όταν θέλεις, ψάχνεις τρόπους...Όταν δεν θέλεις, ψάχνεις αιτίες...

Αποσυνδεδεμένος scarface

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #34 στις: 07 Φεβρουαρίου, 2011, 17:11:44 »
την επομενη φορα που ενας διοργανωτης σεναριου δεν θα αναφερει την ακριβη αποσταση που θα διανυσω , τις καιρικες συνθηκες που θα επικρατουν στο πεδιο την ωρα που θα φτασω , και δεν εγγυηθουν για το ποση ωρα θα κρατησουν τα παγακια μου στο σεικερ με τον freddo εγω δεν θα ξανα ερθω ποτε μα ποτε στο παιχνιδι αυτου του διοργανωτη  :D  :D :D :D
Να σοβαρευτω και λιγο , Μπραβο στα παιδια για την προσπαθεια που εκαναν , κενα υπαρχουν παντα στο σεναριο και πολλες φορες τα δημιουργουμε εμεις οι παικτες που δεν διαβαζουμε ποτε μα ποτε ενα σεναριο και στην ενημερωση απλα κανουμε χαβαλε . Και παλι μπραβο στους edge και το επομενο ακομα πιο καλο , Sorry εαν κουρασα

Αποσυνδεδεμένος leonardo sunbird

• Υποστράτηγος
  • *
« Απάντηση #35 στις: 08 Φεβρουαρίου, 2011, 00:55:44 »
@Leonardo & λοιπούς Ελευσινισταν-ήτες:
Leo, sorry για την... προδοσία, αλλά δεν φταίω εγώ!   (*δείχνει τον Pit*) Αυτός! Αυτός!  ;D

Λίγο χρόνο παραπάνω αν το αφηναν το παιχνίδι θα γινόταν το κυνηγι της αλεπούς... ;D
Οι δικοί μου (ΤΑS) ήταν στα βουνά, βρήκα 5 άτομα να σας παρουμε στο κυνηγι...αλλα  δυστυχως εδωσαν τη λήξη.....
Οι εντολές ήταν σαφής αφου ειχαμε τις φωτογραφίες σας .....έναν θέλαμε όμως...τον SpiroK (Cobra)  ;D

Μα είμαστε 5 και είναι πάνω από 10 μου λέει κάποιος.....'
και του απαντώ: Καλύτερα 5 λιοντάρια παρά 100 πρόβατα  :) :) :)
εκεί να δεις πως γυάλισε το ματι τους....χεχεχε..... δε πειράζει όμως....next time,,,,, (smoke) ;D