Ψηφοφορία

Ποιο είναι το καλήτερο SCAR και από ποιά εταιρία + τημή?

VFC
3 (100%)
D-Boy
0 (0%)
Classic Army
0 (0%)
G&G
0 (0%)
Kάποια άλλη. Ποια?
0 (0%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 3

Η ψηφοφορία έληξε: 05 Ιανουαρίου, 2012, 21:20:39

Αποστολέας Θέμα: Scar + ψηφοφορία  (Αναγνώστηκε 29753 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Alexandos

• Αρχιλοχίας
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Scar
« Απάντηση #15 στις: 14 Δεκεμβρίου, 2011, 22:46:06 »
To δευτερο δεν το διαβασα αλλα καταλαβα τι έλεγε. Για παραδιγμα το evike εχει δορεαν μεταφορικα και 8% φπα που ειναι ο αμαρικανικος και το σιναλαγμα αρα οι δασμοι βγενου απο το σιναλαγμα και εχει και πολυ ακομα ποσοστο που περισευει!! Απο 'τι ξερο εισαγετε στην Ελλαδα ώς πακετο αρα δεν εχεις θεμα με το οτι ειναι οπλο. Εχο βρει ένα και γ**** γιλεκο για να παρο και απο περιεργια εφτασα μεχρει την εξοφλιση και ειχε δωρεαν μεταφορικα και εκανε 79,99 δολαρια δλδ 59,99 ευρο και ασε που στην Ελλαδα δεν βρισκεις τετιο και θα κοστιζε καμια 150αρια ευρο αρα????????
να κοιτα και μονος σου http://www.evike.com/product_info.php?products_id=28902
Alexandos Tsoskounoglou

Αποσυνδεδεμένος melas

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #16 στις: 15 Δεκεμβρίου, 2011, 16:53:26 »
Αν θες Scar πάρε ή το VFC ή το ΤΜ.Τα υπόλοιπα είναι ημίμετρα (smoke)
συμφωνω ,εχω VFC και πραγματικα 'θεριζει'...μεχρι αθανατος εγινα σε παιχνιδι για αντιπαλους γιατι ενω εγω θεριζα με το VFC ,νομιζαν οτι με χτυπαγαν οι μπιλιες τους ,και απορουσαν'καλα δεν σε φτανανε...'
οχι βεβαια, εχοντας ενα οπλο των 400€ ,και ο αλλλος με κινεζια  των 150€ ,ε υπαρχει διαφορα.
εγω δεν το αλλαζω παντως με τιποτα

• Αρχιλοχίας
  • *
« Απάντηση #17 στις: 15 Δεκεμβρίου, 2011, 17:24:32 »
Eγώ έχω δοκιμάσει το VFC και το G&G και τα δίο ειναι οτι ποιο ντουρο μπορεις να βρεις. Το VFC ρειχνει ποιο σταθερα και ποιο σηγουρα ενό το G&G ικανοποιητικά  σε σχέσει με το D-boy που τα επιθετα κινεζικο πλαστικο και "μούφα" το χαρακτιριζουν κατα κόρον. Εγώ καταλιξα σε μια συμβατική λήση με το Εcho 1 scar h που διαθέτει ολοκληρομένο πακέτο με 9,6 μπαταρια. Μπορει καποιοι να θεορούν  οτι τα έτιμα πακέτα είναι σινήθοσ κακής πηότητας αλλά μπορώ να εγγήθώ πως πως το σηγκεκριμένω αψιφά τους κανόνες διτε και το έπισημο review!

http://www.evike.com/product_info.php?products_id=34720 μπορώ να πό πως άμα καποιος το αγωρασει απο το evike εχει και τσαμπε μεταφορικα !!!
Alexandos Tsoskounoglou

Αποσυνδεδεμένος kaliostro

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #18 στις: 15 Δεκεμβρίου, 2011, 18:18:00 »
Αλέξανδρε επειδή έχω ψωνίσει απο το evike να σε ενημερώσω οτι τα μεταφορικά δεν στα βγάζει αν είσαι Ελλάδα. Κάνεις την παραγγελεία κ ΜΕΤΑ απο 2 μέρες σου στέλνουν στο μαιλ σου το ποσό των μεταφορικών κ σε ρωτάνε αν θέλεις να συνεχίσεις την παραγγελεία... αν τους πεις όχι τότε έχεις το πλήρες ποσό σου πίσω στην κάρτα σου. ΔΕΝ εχει δωρεάν μεταφορικά. Απλά δεν έχουν περάσει το πακέτο της μεταφορικής εταιρίας πλήρες στην βάση τους γιατί παίζει με κιλά ή μέγεθος πακέτου κλπ.
Αααα... κ μην φέρεις αεροβόλο εκτός ευρωπαικής ένωσης... θα έχεις θέματα με το τελωνείο... σε ποσοστό 90% τουλάχιστον.
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!
S.W.A.T. crew member

• Αρχιλοχίας
  • *
« Απάντηση #19 στις: 15 Δεκεμβρίου, 2011, 18:56:50 »
Oταν ενοείς τελονίο ενοής πως δεν θα το περάσουν να το φέρουν Έλλάδα?
Πες μου λιγο για τα μεταφορικά και για την δικήσου εμπηρία είναι εήγων!!
Alexandos Tsoskounoglou

Αποσυνδεδεμένος NO NAME

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #20 στις: 15 Δεκεμβρίου, 2011, 22:01:52 »
Μήπως ότι θα σου κοστίσει πολύ στο τελωνείο !!!!!!!!!
Και ποιος είπαμε κατασκευάζει τα όπλα για την Εcho 1 ????

Αποσυνδεδεμένος Vaszi bacsi

• Γενικός συντονιστής
  • Συνταγματάρχης
« Απάντηση #21 στις: 15 Δεκεμβρίου, 2011, 22:39:37 »
Μπορεί να σου κολλήσει και να σου ζητάνε άδειες εισαγωγής για αεροβόλο (παρόλο που δεν υπάρχει κάτι τέτοιο από την ΓΑΔΑ)...

Μπορεί να σου ζητάνε Φόρο+ Έξοδα Εκτελωνισμού + ότι τους λείπει όπως αναφέρονται και στα λινκ που παρέθεσε ο No Name...

Επίσης, ζητάς την γνώμη παικτών για το μοντέλο της Echo 1, το οποίο υπάρχει μόνο στις ΗΠΑ και δεν υπάρχει άνθρωπος στον πολιτισμένο κόσμο (Ευρώπη...) που να γνωρίζει τί ρόλο βαράει...

Εφόσον έχεις άποψη με τα G&G και τα VFC γιατί ασχολείσαι με τα "κινέζικα" και τα "πλαστικά";

Αποσυνδεδεμένος kaliostro

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #22 στις: 15 Δεκεμβρίου, 2011, 22:47:41 »
Κάποια στιγμή ήθελα να παραγγείλω ένα front set (rails , outer barrel κλπ) το οποίο είχε 90$. Όταν έστειλα μαιλ να μου πουν για τα μεταφορικά επειδή ΔΕΝ τα έγραφε μου είπαν οτι θα το δουν πόσο πάει όταν το πάνε στην μεταφορική κ θα με ειδοποιήσουν. Όπως κ έγινε, 2 μέρες μετά είχα μαιλ που μου έλεγε οτι τα μεταφορικά ήταν 40$ (το πακέτο ήταν 1,5 κιλό κ μέγεθος περίπου 50 εκατοστά).
Τους ζήτησα να ακυρωθεί η παραγγελεία κ την επόμενη εργάσιμη (έπεσα σε Σαββατοκύριακο) μου είπαν οτι σε 2 μέρες τα λεφτά θα είναι πίσω στον λογαριασμό που τους πλήρωσα). Όλα μέλι γάλα... πολύ καλή εξυπηρέτηση ευγενικά μαιλ κ δεν τρέχει ζημιά. Μετά παρήγγειλα κάτι σχετικά πολύ μικρό γιατί το είχαν σε ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευκαιρία το οποίο είχε 15$ τα μεταφορικά άλλα 15$ μου είπαν πάλι με το ίδιο σκεπτικό όπως πριν. Το πακέτο σε 10 μέρες ήταν στο σπίτι μου.
Το τελωνείο στο Ελ. Βενιζέλος (αν είσαι Αθήνα) θα στο κρατήσει αν φέρεις όπλο.
Οτιδήποτε με τιμολόγιο του οποίου το κόστος (ΜΕ τα μεταφορικά) ξεπερνάει τα 100$ πέρνει δασμούς-φ.π.α. κλπ κλπ. Εκτός αυτού αν δουν μεγάλο πακέτο το περνάνε απο Χray  scaner κ βλέπουν τί έχει μέσα. Εμένα σκέψου οτι το πακέτο μου ήταν σκισμένο στην μια γωνία κ ο ταχυδρόμος μου ζήτησε συγνώμη αλλά στο τελωνείο ήθελαν να το ελέξουν κ οτι είναι συνήθες φαινόμενο για πακέτα εκτός Ε.Ε.
Τώρα αν θέλεις να το ρισκάρεις κάντο. Τα παιδιά απο Θεσσαλονίκη έχουν πει οτι 2 στα 10 κρατάνε (άλλοι τελώνες). Στην Αθήνα ξέρω οτι 8/10 τα κρατάνε.
Απλά τα παιδιά έχουν κ ένα δίκιο...το τελωνίο χρεώνει ΟΤΙ γουστάρει σαν έξοδα εκτελωνισμού. Άλλο πακέτο, απο Κίνα, με μικρότερο κόστος απο 30$ σύνολο μου ζήτησε 3 ευρό ο ταχυδρόμος για έξοδα τελωνίου γιατί λέει πως ότι είναι λιγότερο απο 100$ τόσο χρεώνει το τελωνίο. Απο το evike την παραγγελεία δεν μου ζήτησε τίποτα. Οπότε κατάλαβες... ότι ναναι κάνουνε.
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!
S.W.A.T. crew member

• Αρχιλοχίας
  • *
« Απάντηση #23 στις: 16 Δεκεμβρίου, 2011, 21:16:03 »
Σκευτικα αυτά  που μου είπατε και έχετε απολητο δίκιο αλλά έχο βρει ένα Γ***** γηλέκο βαζω link http://www.evike.com/product_info.php?products_id=28902 με μερικά patches λές να με θερήσουν το ίδιο?
τελικά Θα πάρω το VFC ή κανενα καλο μεταχηρησμένο ΠΑΝΤΑ SCAR!!!!!!!!!!
Alexandos Tsoskounoglou